صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 25

موضوع: اجرای آزمایشی طرح ترابردپذیری سیم کارت تلفن همراه و نحوه ترابرد سیم کارت

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

پیش فرض پاسخ : اجرای آزمایشی طرح ترابردپذیری سیم کارت تلفن همراه و نحوه ترابرد سیم کارت

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    تقریبا تمام سیستم ارتباطی کشور در اختیار دولت هست و چه رسمی و چه غیر رسمی مالکیت داره
    پس در نتیجه کیفیت ها یکسان هست و خیلی رقابتی وجود نداره
    نام اوپراتور بر روی گوشی شما تقریبا فقط یک برند هست و نمایشی ظاهر میشه
    پس خیلی فرقی نمیکنه ( مگر اینکه منزل یا محل شما در نقطه کوری باشه و آنتن دهی اوپراتور شما پوشش نده و مجبور باشیداز دکل یک اوپراتور استفاده کنید)
    در همین حد شاید کاربرد داشته باشه که اون هم ای کاش از رومینگ به درستی استفاده می شد
    اگر یک رومینگ سراسری بدون تغییر تعرفه وجود داشته خیلی از مشکلات حل می شد
    ولی با این سناریو مجدد کاربر باید هزینه کنه و وقت بگذاره و....
    در کل از نظر من حقوق مصرف کننده نادید گرفته میشه به صورت کاملا آشکار
    سپاس
    این مورد درست نیست دوست عزیز
    کیفیت اپراتور ها در زمینه های مختلف کاملا با هم دیگه متفاوت هست
    شاید تنها موردی رو که بشه مساوی دونست آنتن دهی هست اون هم به دلیل رومینگ هست که خوب هنوز فاز سوم انجام نشده و کامل نیست
    تا جایی هم که بنده اطلاع دارم حتی توی رومینگ استفاده از دکل های شرکت های مختلف تنها برای شبکه قدیمی هست و شبکه های جدید مثل 3g و 4g قابل دسترسی نیستند
    در واقع فقط برای تماس و پیام مورد استفاده قرار میگیره که خوب این سرویس ها با توجه به گسترش اینترنت در حال کنار رفتن هستند و یا حداقل با برابر بودن این مورد باید سایر سرویس ها با هم مقایسه بشند

در حال حاظر اینترنت رو اگر مقایسه کنید میبینید که کاملا رقابتی هست. البته از نظر قیمت نه چون همونطور که میگید دست دولت هست و اجازه ارائه قیمت های تخیلی و بسیار خوب رو نمیده. حتی جدیدا در تلاش هستند که قانونی رو برای کف قیمت بسته های اینترنت ایجاد کنند یک واقعا جای تاسف داره. ولی در کل هم از نظر پوشش و هم از نظر کیفیت تفاوت بین اپراتور ها رو کاملا میتونید تو مناطق مختلف احساس کنید.
    به عبارتی در حال حاظر هر اپراتوری که بتونه کیفیت بهتر رو در مناطق بیشتری ارائه بده بدون شک برنده جریان ترابد پذیری خواهد بود.
    ولی بدون شک این مسئله که هیچ تفاوتی این جریان ایجاد می کنه درست نیست
    حتی این مورد رو هم در نظر بگیرید که سرویس دهنده های جدیدی مجوز فعالیت گرفتند که جزو شرکت های خصوصی هستند و تجربه ثابت کرده اگرچه شرکت های خصوصی هم دقیقا بر اساس نیاز کاربران فعالیت نمی کنند ولی به مرور و با گذشت زمان سرویس های مناسبتری ارائه میشه و قانون هایی هم که برای محدود سازی این مورد وجود داره کم کم کنار میره
    به عنوان مثال اینترنت رو اگر به خاطر داشته باشید ارائه سرویس نامحدود ممنوع شد ولی شرکت ها از جمله خود مخابرات سعی در دور زدنش دارند و سرویس های نامحدود ارائه می دند و شرکت های مختلف هم سرویس های بسیار مناسبی در این زمینه تنها با یک اسم جدید ارائه میدن
    پس هر چقدر شرایط برای کاربران باز تر باشه بدون شک شرکت ها مجبور به افزایش کیفیت کار خودشون هستند حتی اگر این مسئله زمان زیادی ببره و قوانین خنده دار بسیاری برای سنگ اندازی وجود داشته.

2. تعداد تشکر ها از navid2zp به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

پیش فرض پاسخ : اجرای آزمایشی طرح ترابردپذیری سیم کارت تلفن همراه و نحوه ترابرد سیم کارت

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
    این مورد درست نیست دوست عزیز
    کیفیت اپراتور ها در زمینه های مختلف کاملا با هم دیگه متفاوت هست
    شاید تنها موردی رو که بشه مساوی دونست آنتن دهی هست اون هم به دلیل رومینگ هست که خوب هنوز فاز سوم انجام نشده و کامل نیست
    تا جایی هم که بنده اطلاع دارم حتی توی رومینگ استفاده از دکل های شرکت های مختلف تنها برای شبکه قدیمی هست و شبکه های جدید مثل 3g و 4g قابل دسترسی نیستند
    در واقع فقط برای تماس و پیام مورد استفاده قرار میگیره که خوب این سرویس ها با توجه به گسترش اینترنت در حال کنار رفتن هستند و یا حداقل با برابر بودن این مورد باید سایر سرویس ها با هم مقایسه بشند

در حال حاظر اینترنت رو اگر مقایسه کنید میبینید که کاملا رقابتی هست. البته از نظر قیمت نه چون همونطور که میگید دست دولت هست و اجازه ارائه قیمت های تخیلی و بسیار خوب رو نمیده. حتی جدیدا در تلاش هستند که قانونی رو برای کف قیمت بسته های اینترنت ایجاد کنند یک واقعا جای تاسف داره. ولی در کل هم از نظر پوشش و هم از نظر کیفیت تفاوت بین اپراتور ها رو کاملا میتونید تو مناطق مختلف احساس کنید.
    به عبارتی در حال حاظر هر اپراتوری که بتونه کیفیت بهتر رو در مناطق بیشتری ارائه بده بدون شک برنده جریان ترابد پذیری خواهد بود.
    ولی بدون شک این مسئله که هیچ تفاوتی این جریان ایجاد می کنه درست نیست
    حتی این مورد رو هم در نظر بگیرید که سرویس دهنده های جدیدی مجوز فعالیت گرفتند که جزو شرکت های خصوصی هستند و تجربه ثابت کرده اگرچه شرکت های خصوصی هم دقیقا بر اساس نیاز کاربران فعالیت نمی کنند ولی به مرور و با گذشت زمان سرویس های مناسبتری ارائه میشه و قانون هایی هم که برای محدود سازی این مورد وجود داره کم کم کنار میره
    به عنوان مثال اینترنت رو اگر به خاطر داشته باشید ارائه سرویس نامحدود ممنوع شد ولی شرکت ها از جمله خود مخابرات سعی در دور زدنش دارند و سرویس های نامحدود ارائه می دند و شرکت های مختلف هم سرویس های بسیار مناسبی در این زمینه تنها با یک اسم جدید ارائه میدن
    پس هر چقدر شرایط برای کاربران باز تر باشه بدون شک شرکت ها مجبور به افزایش کیفیت کار خودشون هستند حتی اگر این مسئله زمان زیادی ببره و قوانین خنده دار بسیاری نداش سنگ اندازی وجود داشته.
    تمام مواردی که می فرمایید و بنده قبول دارم
    دقت بفرمایید شاید بنده منظورم و اشتباه انتقال دادم
    در بهترین حالت پوشش آنتن دهی و شرایط یک سان
    سرعت ها با هم برابر هستند ، و این برابری در حد مناسبی نیست که بگیم خیلی خوبه یا اینکه بگیم این سرویس دهنده پینگ ، سرعت و... بهتری داره
    شاید باورنکنید ولی اگر یک اپراتور خصوصی ظاهر بشه ( که این محال هست)
    بخواد ‌کیفیت و سرعت بالاتری ارائه کنه شک نکنید باهاش مخالفت میشه
    چون به ضرر‌ بقیه میشه
    مثل‌زمانی‌که ایرانسل اسرار داشت 3g ارائه کنه ولی بخاطر رایتل اجازه نداشت
    این میشه ‌یک ترمز در رقابت
    الان این سیاست می تونه یک‌محرک‌خیلی خوب باشه برای سرویس دهندگان
    که اگر سرویس و خدمات شما ‌مناسب نباشه کاربر با همین شماره درخواست انتقال میده
    یعنی باید در جهت رضایت‌کاربر تلاش‌کرد
    آنتن دهی بهتر
    سرعت بالاتر
    کیفیت مکالمه در بهترین حد‌ممکن
    تماس تصویری
    نرخ‌مناسب
    عدم قطعی و پایداری بالا
    پشتیبانی
    نو آوری و بسته های تشویقی قابل توجه
    و...
    یعنی باید تلاش‌کرد‌که‌کاربر به طرف اپراتور‌دیگری‌کشیده نشه
    در بازار خصوصی‌و سالم به این‌شکل هست
    ولی در‌ حال حاضر ‌مطمئن باشید اصلا تغییر و تاثیری مشاهده نخواهید کرد
    چون‌همه به نوعی‌یکی هستند و حق انتخاب بیشتری ندارید
    سپاس
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

بله ممکن هست
    حدودا 10 سالی میشه که این امکان وجود داره
    موفق باشید
    مطئنید؟ فقط ایرانسل این طرح رو داشت همراه اول نداره!!!

- - - Updated - - -

در مورد طرح هم عرض کنم خوب طبیعتا خیلی خوبه. مردم هنوز که هنوزه به سایتهائی که شماره ایرانسل دارند اعتمادنمیکنن. و از طرفی همراه اول هم خدمات درست درمونی نمیده. بخصوص اینترنت 4جی که ایرانسل داره واقعا عالیه.
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

تمام مواردی که می فرمایید و بنده قبول دارم
    دقت بفرمایید شاید بنده منظورم و اشتباه انتقال دادم
    در بهترین حالت پوشش آنتن دهی و شرایط یک سان
    سرعت ها با هم برابر هستند ، و این برابری در حد مناسبی نیست که بگیم خیلی خوبه یا اینکه بگیم این سرویس دهنده پینگ ، سرعت و... بهتری داره
    شاید باورنکنید ولی اگر یک اپراتور خصوصی ظاهر بشه ( که این محال هست)
    بخواد ‌کیفیت و سرعت بالاتری ارائه کنه شک نکنید باهاش مخالفت میشه
    چون به ضرر‌ بقیه میشه
    مثل‌زمانی‌که ایرانسل اسرار داشت 3g ارائه کنه ولی بخاطر رایتل اجازه نداشت
    این میشه ‌یک ترمز در رقابت
    الان این سیاست می تونه یک‌محرک‌خیلی خوب باشه برای سرویس دهندگان
    که اگر سرویس و خدمات شما ‌مناسب نباشه کاربر با همین شماره درخواست انتقال میده
    یعنی باید در جهت رضایت‌کاربر تلاش‌کرد
    آنتن دهی بهتر
    سرعت بالاتر
    کیفیت مکالمه در بهترین حد‌ممکن
    تماس تصویری
    نرخ‌مناسب
    عدم قطعی و پایداری بالا
    پشتیبانی
    نو آوری و بسته های تشویقی قابل توجه
    و...
    یعنی باید تلاش‌کرد‌که‌کاربر به طرف اپراتور‌دیگری‌کشیده نشه
    در بازار خصوصی‌و سالم به این‌شکل هست
    ولی در‌ حال حاضر ‌مطمئن باشید اصلا تغییر و تاثیری مشاهده نخواهید کرد
    چون‌همه به نوعی‌یکی هستند و حق انتخاب بیشتری ندارید
    سپاس
    ببینید استاندارد نبودن کیفیت که ربطی به یکی بودن یا یکی نبودن اپراتور ها نداره
    اینجا ایران هست خوب
    کل سطح زندگی در حالت استاندارد نیست و چیز جدیدی هم نیست این مورد

اگر بخوام به روش شما بیان کنم این مورد رو باید بگم بحث سر بد و بدتر و فاجعه هست
    در واقع اگر بخواید جریان کیفیت و سرعت استاندارد مثلا شبکه 4g رو وارد بحث کنید باید بگیم فلان اپراتور بد هست اینیکی بدتر و ...
    ولی به هر حال سرعت در همین حالت هم کاملا متفاوت هست
    به عنوان مثال بنده از 4g ایرانسل توی منطقه با 4 مگ هم دانلود داشتم و حداقل سرعت هم 2 مگ بوده در حالی که همراه اول در حدود 500-1024 کیلوبایت و رایتل هم 600 کیلوبایت و پینگ تایم هر 3 مورد هم شرایط متفاوتی داشتند
    به عنوان مثال رایتل پایداری خیلی مناسب داشت برای مدت طولانی ولی به مرور ایرانسل هم خودش رو نزدیک کرد و باعث شد بنده از ایرانسل استفاده کنم
    در کل این موارد هست که مورد بررسی کاربرا قرار میگیره وگرنه این که سرعت و کیفیت مناسب و استاندارد هست بحثی هست که جاش توی ایران نیست و همه ما می دونیم ما سال ها با دنیا و استاندارد های جهانی فاصله داریم و همه به این نتیجه رسیدند که این فاصله هیچکاه از بین نمیره.
    حداقل نه با افرادی که در حال حاظر روی کار هستند و تصمیم میگیرند برای زندگی مردم
    شما از مملکتی که هنوز مردمش توانایی خرید ماهی 1 بار گوشت قرمز رو ندارند در حالی که رقم غیر قابل باوری خرج *****ینگ اینترنت در اون جامعه میشه انتظار استاندارد دارید؟؟؟

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    سلام
    آقا یه سوال با این طرح میشه شماره اعتباری هم به دائمی یا بالعکس تبدیل کرد؟
    مثلا میشه 919 رو از اعتباری به دائمی تبدیل کردش؟
    خیر شماره های اپراتور همراه اول قابلیت تغییر از اعتباری به دائمی را ندارند و تا کنون این طرح اجرا نشده است. سیستم بیلینگ مجتمع برای اجرای این طرح نیاز هستش که زیرساختهای همراه اول به روز نمی باشد . اما با اجرای این طرح احتمال اجرای طرح اعتباری به دائمی در آینده (امسال) وجود دارد. زیرا برای تامین زیرساخت های ترابردپذیری اکثر زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری اپراتور ها به روز و بازسازی شد

ارتباط: Ramin@WebHostingTalk.IR

8. تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hegza نمایش پست ها
    مطئنید؟ فقط ایرانسل این طرح رو داشت همراه اول نداره!!!

- - - Updated - - -

در مورد طرح هم عرض کنم خوب طبیعتا خیلی خوبه. مردم هنوز که هنوزه به سایتهائی که شماره ایرانسل دارند اعتمادنمیکنن. و از طرفی همراه اول هم خدمات درست درمونی نمیده. بخصوص اینترنت 4جی که ایرانسل داره واقعا عالیه.
    ۲-۳ سال پیش یکی از‌همکارا فرمودند این کار و انجام دادند
    اطلاعات بیشتری ندارم متاسفانه
    ایرانسل که راحت میشه ولی‌همراه اول شرایط پیچیده ای داره ظاهرا
    اینطور‌که فرمودند
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

10. تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید

عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

۲-۳ سال پیش یکی از‌همکارا فرمودند این کار و انجام دادند
    اطلاعات بیشتری ندارم متاسفانه
    ایرانسل که راحت میشه ولی‌همراه اول شرایط پیچیده ای داره ظاهرا
    اینطور‌که فرمودند
    ما برای همراه اول اقدام کردیم نشد. چون شماره خیلی توپی داشتیم حاظر بودیم تا 1 میلیون هم بدیم. شماره اینطور بود . 091x-91x-aabb
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
    ببینید استاندارد نبودن کیفیت که ربطی به یکی بودن یا یکی نبودن اپراتور ها نداره
    اینجا ایران هست خوب
    کل سطح زندگی در حالت استاندارد نیست و چیز جدیدی هم نیست این مورد

اگر بخوام به روش شما بیان کنم این مورد رو باید بگم بحث سر بد و بدتر و فاجعه هست
    در واقع اگر بخواید جریان کیفیت و سرعت استاندارد مثلا شبکه 4g رو وارد بحث کنید باید بگیم فلان اپراتور بد هست اینیکی بدتر و ...
    ولی به هر حال سرعت در همین حالت هم کاملا متفاوت هست
    به عنوان مثال بنده از 4g ایرانسل توی منطقه با 4 مگ هم دانلود داشتم و اگرقل سرعت هم 2 مگ بوده در حالی که همراه اول در حدود 500-1024 کیلوبایت و رایتل هم 600 کیلوبایت و پینگ تایم هر 3 مورد هم شرایط متفاوتی داشتند
    به عنوان مثال رایتل پایداری خیلی مناسب داشت برای مدت طولانی ولی به مرور ایرانسل هم خودش رو نزدیک کرد و باعث شد بنده از ایرانسل استفاده کنم
    در کل این موارد هست که مورد بررسی کاربرا قرار میگیره وگرنه این که سرعت و کیفیت مناسب و استاندارد هست بحثی هست که جاش توی ایران نیست و همه ما می دونیم ما سال ها با دنیا و استاندارد های جهانی فاصله داریم و همه به این نتیجه رسیدند که این فاصله هیچکاه از بین نمیره.
    حداقل نه با افرادی که در حال حاظر روی کار هستند و تصمیم میگیرند برای زندگی مردم
    شما از مملکتی که هنوز مردمش توانایی خرید ماهی 1 بار گوشت قرمز رو ندارند در حالی که رقم غیر قابل باوری خرج *****ینگ اینترنت در اون جامعه میشه انتظار استاندارد دارید؟؟؟
    دوست گرامی بنده یکسان بودن در سخت افزار و زیرساخت و عرض نمی کنم
    یکسان بودن از دید سیاست کاری و مالکیت و...
    وگرنه حتما دوستی هم پیدا میشه در‌یک نقطه از شهر با رایتل با همون سرعت ۴ مگ دانلود می کننه
    تمام صحبت‌من اینه‌که حقوق‌مصرف‌کننده رعایت نمیشه
    و داخل این مورد تمام اپراتورها ‌یکسان هستند
    چیزی‌که مهمه اینه و عرض بنده هم همین بود
    این انتخاب هم واقعا بین بد‌و بدتر هست
    واقعا برای‌شما عجیب‌نیست‌که سرویس دهنده ها همه در‌یک‌رده هستند و رقابت قابل‌توجهی‌نیست؟
    همه با‌هم به‌صورت آهسته جلو‌میرن...
    کاملا هماهنگ ، این نشون میده که اصلا حرکت به سمت رضایت مشتری سرعتی نداره
    این‌میشه‌مشکل ،‌وگرنه بنده‌می دونم دکل ها و اپراتورها با هم فرق دارند

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hegza نمایش پست ها
    ما برای همراه اول اقدام کردیم نشد. چون شماره خیلی توپی داشتیم حاظر بودیم تا 1 میلیون هم بدیم. شماره اینطور بود . 091x-91x-aabb
    پس حتما ممکن نیست
    اطلاع ندارم‌چرا‌همکارم فرمودن که انجام شده و میشه
    پوزش می خوام

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    116
    تشکر تشکر شده 
    411
    تشکر شده در
    235 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
    امکان خوبی هست اما مسئله ای که هستش من خطم ماله 10 ساله پیش هست ایرانسل انوقت میدونم همراه اول بخوام بگیرم اون خط را خریدن و نه میفروشند نه غیره بعد اینا چجوری میخواهند با همون شماره از اپراتور دیگه به من سیم کارت بدند ؟ میلیون ها نظفر هستند ماله 5 10 15 20 ساله پیش خط دارند و همه اون شماره ها خریداری شده هست در حال استفاده اینو چطور میخواهدن بدند !!!!
    از خبری که من شنیدم اینو متوجه شدم
    شماره سیم کارت شما تغییر نمی کنه یعنی اگر از ایرانسل هستید و شماره x رو دارید اگر به همراه اول برید y نمی شه همون x باقی می مونه فقط بعد از انتقال خدمات و سرویس دهی از همراه اول خواهد بود

14. تعداد تشکر ها از BazPardakht.Com به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

من با جناب viasky درباره کیفیت اپراتور ها موافقم چون تقریبا هیچ کدومشون رو کامل نمی دونم.
    هر سه سیم کارت همراه اول، ایرانسل و رایتل (هر سه اعتباریشون) رو دارم نظرم درباره هر سه اینه:

همراه اول:
    آنتن دهی عالی.من تو گوشی هم دو سیم ایرانسل و همراه اول به صورت همزمان فعاله اما اکثر اوقات آنتن دهی ایرانسل قطع میشه :| ولی تا حالا طی این چند ساله سابقه نداشته که آنتن دهی همراه اولم قطع بشه اما اینترنت همراه اول واقعا آشغاله.اصلا نمیشه روی اینترنت همراه اول حساب کرد اما اگه فقط به مکالمه نیاز دارید و مثل من از اینترنت گوشی استفاده نمیکنید همراه اول بهترین گزینه هستش.

ایرانسل
    :
    آنتن دهی متوسطی بین همراه اول و رایتل داره یعنی چندین برابر بهتر از رایتل هستش اما یه کوچولو ضعیف تر از همراه اول.سرعت اینترنت 3G که من ترجمه کردم عالی بود (متاسفانه گوشی 4G ندارم که بتونم 4G تجربه کنم 3G هم تو خونه مون آنتن نمیده تو مسافرت تست کردم خیلی عالی بود ) اما وقتی برای من نه 3G و نه 4G در خونه ام هم (که در جنوب شهر تهران هستش) آنتن نمیده عملا ایرانسل برای من به درد نمی خوره.بعدش تبلیغات ایرانسل خیلی خلی خیلی زیاد تر از سایر اپراتور ها هستش ایرانسل تقریبا هر روز دو سه تا تبلیغ می فرسته اما همراه اول برای من حداقل دو روز یک بار تبلیغ می فرسته.نکته دیگه اینکه ایرانسل یه نوع تبلیغ جدید که مثل اطلاعیه در گوشی های اندرویدی میاد هم می فرسته در صورتی که همراه اول اصلا از این تبلیغات های اطلاعیه ای اندرویدی که خیلی به نظر من آزار دهنده هستش نمی فرسته.نگید هم که میشه غیرفعال کرد چون تا حالا 100 بار غیرفعال کردم و حتی چندین بار هم با اپراتور دعوام شده اما به هیچ وجه غیرفعال نمیشه :|

رایتل:
    من هیچ وقت رایتل رو قبول نداشتم و ندارم چون یه دوره ای باعث سر درد های هر روز من میشد نه که تو منطقه ما 3G ایرانسل هم آنتن نمیده دیگه رایتل 3G که بماند خود مکالمه هم آنتن نمیده یعنی سیم کارت رایتل من همیشه تو گوشیم میذارم آنتنش روی 1 و یا حتی بعضی اوقات روی 0 هستش وقتی هم مجبورم تماس بگیرم باهاش انقدر گوشی داغ میکنه که بیشتر از 1 دقیقه رو گوشم میذارم سر درد عجیبی میگیرم احساس میکنم رو مو هام الکتریسیته ساکن زیادی ذخیره میشه این مورد رو روی دو گوشی یکی Xperia M سونی و یکی Galaxy Grand سامسونگ تست کردم و با سیم کارت رایتل هر دو گوشی داغ میکنن به دلیل اینکه همیشه آنتن برای من روی 1 یا 0 بوده.بعدش که اپراتور رایتل گفت ویژگی رومینگ و... رو برام فعال کردن یعنی 24 ساعت روز روی آنتن ایرانسل یا همراه اول بودم و رسما به هیچ دردم نمی خورد جالب تر اینکه این کد های ستاره 733 مربع و... که برای شارژ خریدن هستن با اینکه رایتل هم پشتیبانی میکنن اما در سیم کارت رایتل من خیلی قطعی دارن یعنی یا اصلا این کد های ستاره 733 مربع اخطار شبکه میدن یا اینکه اگه باز هم میشن وسط خرید شارژ قطع میشن :| به همین دلیل اصلا رایتل رو استفاده نمیکنم و به هیچ کس هم پیشنهاد نمیکنم رایتل برای کسی خوبه که همیشه تو یه منطقه خاص که آنتن دهی خوبه رفت و آمد میکنه و اگه همیشه مسافر هستش اصلا مناسب نیستش.

به همین دلیل سر این موضوع من حرف های جناب viasky رو تایید میکنم

16. تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)