سلام
من امروز از طریق سایت اپراتور های همراه اول و رایتل دو تا خط ایرانسل رو منتقل کردم و بعد از ارسال چند تا پیامک خط ها غیرفعال شدند و در حال حاضر هیچ یک از اپراتورها قابل مشاهده نیستند و منتظرم تا سیم کارت های جدید رو برای من ارسال کنند .
> پروسه تغییر اپراتور احتمالا چند روزی زمان خواهد برد . در این مدت سیم کارتی که در سیستم اپراتور ثبت کردید پس از تایید شما غیر فعال خواهد شد و برقراری تماس ، استفاده از بسته های مکالمه و دیتا و مواردی از این قبیل قابل استفاده نخواهند بود . پس پیشنهاد می کنم اگر از این سیم کارت برای برقراری تماس های روزانه و سایر سرویس ها استفاده می کنید ، از خط دیگری برای انجام عملیات ترابرد استفاده نمایید .
> اگر سیم کارت شما اعتباری است ، شارژ خط شما به هر میزان (هزار یا 100 هزار تومان) به اپراتور جدید منتقل نخواهد شد !
> اگر به صورت اینترنتی درخواستتون رو ثبت کردید حتما شماره تلفن ثابت و سایر راه های ارتباطی رو به درستی وارد کنید .
آدرس اینترنتی عملیات ترابرد اپراتورها (پیش از هرگونه اقدامی قوانین و شرایط رو حتما مطالعه نمایید) :
ترابرد پذیری ایرانسل || شرایط و قوانین
ترابردپذیری همراه اول || شرایط و قوانین
ترابردپذیری رایتل || شرایط و قوانین
پ.ن: از صبح دارم تلاش می کنم با استفاده از کد پیگیری که اپراتور ها ارسال کردند، از طریق سایت از وضعیت سیم کارتهام و عملیات مطلع بشم، اما در سایت هر دو اپراتور با پیغام خطا مواجه میشم .
پیام وضعیت پیگیری رایتل :
لطفا کد امنیتی را وارد نمائید (در صورتی که کد امنیتی به درستی وارد شده)
پیام وضعیت پیگیری همراه اول :
خطا
با عرض پوزش خطایی در سیستم رخ داده است. لطفا مجددا تلاش کنید .