نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 232

موضوع: سرور مجازی رایگان | رم 4 گیگ فقط 10.000 تومان ssd | تحویل آنی کنترل پنل مدیریت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن demonvictor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,087
    تشکر تشکر شده 
    458
    تشکر شده در
    344 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی رایگان | رم 4 گیگ فقط 10.000 تومان ssd | تحویل آنی کنترل پنل مدیریت

دوستانی که میگن تمام منابع اشتراکی هست و غیره.اولا وی ام ویر کلا اشتراکیه منابعش.این از این.
    یعنی شمایی که میگیرین وی ام ویر میزنین کلا خواستین که اشتراکی بزنین مگه اینکه کا وی ام باشه.

اما اینکه ایشون چرا با این قیمت دارن میدن باید بگم که ایشون با روش های حرفه ایی تو کسب و کار آشناست و دقیقا داره از تکنیک دامپینگ استفاده میکنه و تا دوسه ماه آینده بازار همه رو میخواد قبضه کنه.دوستان اگر ایشون واقعا با این روش خیلی بی رحمانه بتونه ادامه بده بازار همه ی سرور فروش هارو خراب کرده.البته نه همه ها.اونایی که همینطوری اومدن تو اینکار و شروع کردن سرور فروشی اینا بازارشون تعطیل میشه.البته من بعید میدونم ایشون بتونن واقعا این شرایط رو طوری تا سه ماه ادامه بدن که کسی صداش در نیادش.چون ایشون سرور تهیه کردن با منابع رم بالا که سرور بفروشن.ولی چیزی که در نظر نمیگیرن خیلی از مشتری های غیرحرفه ای بحث پورت سرور هستش.راحت میتونم بگم همین سیستم یکماه ادامه پیدا کنه از ماه دوم تمام مشتری ها با مشکل پورت مواجه میشن و دیگه کار از کار میگذره.چون فکر میکردن اره رم بالا دارم پس همه چیز اوکی هستش.در صورتی که پورت ضعیف باشه مثل این میمونه شما خیلی قیافه خوشگلی داشته باشین و خوش تیپ ولی کاملا قطع نخاع باشین.

اگر تو این سیستم نتونن خوب هزینه کنن و سرورای جدید اضافه کنن و تا مدتی از جیب هزینه نکنن تمام کسایی که ازشون سرور دارن همه شون بدلیل اشغال شدن پورت قطع نخاع میشه سروراشون.

البته مدیرسرورایی که از این تکنیک استفاده میکنن همیشه توجیه های خاص خودشون رو دارن.

مدیر نیک آی تی کارت تحصین بر انگیزه.ولی طمع نکن و واقعا تا چندماه از جیب هزینه کن سروراضافه کن بذار مشتری ها واقعا ناراضی نباشن تا بازار رو کامل قبضه کنی . ضمنا یه پیشنهاد عالی در همین باب دامپینگ دارم لطفا اگه تونستی با من در تماس باش.
    قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)

2. تعداد تشکر ها از demonvictor به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)