-
August 6th, 2010, 21:51
عضو انجمن
پاسخ : مراحل ثبت شرکت!

نوشته اصلی توسط
hello
از لحاظ مدرك،مهندس it باشه كافيه ؟ اون نفر ديگه چيكارست؟ مكانش هم لزوما بايد جاي درست حسابي باشه يا اينجور چيز ها براشون مهم نيست؟
سلام دوست عزيز .
اصلا هيچ ملاكي وجود ندارد .
شما مي توانيد حتي با مدرك ديپلم هم شركت ثبت كنيد .
براي آقايان هم كارت معافيت يا پايان خدمت يا گواهي اشتغال به تحصيل براي ثبت لازم است .
مكان هم مي توانيد آدرس منزل را قرار دهيد و شركت را ثبت كنيد .
براي سهامي خاص نياز به 3 نفر اصلي داريد و 2تا بازرس كه نبايد از اقوام شما باشند (البته فقط اگر فاميليشان با شما يكي نباشد كفايت مي كند)
موفق باشيد .
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
-
تعداد تشکر ها از persiansoft به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2010 21:51
# ADS
-
October 2nd, 2010, 04:14
با سلام خدمت اساتید محترم.
دوستان من تصمیم جدی گرفتم واسه ثبت شرکت.
فعالیت منم در زمینه هاستینگ و طراحی وب و برنامه نویسی و ... هست.( در شهر کوچیک خودمون )
من خودم دیپلم کامپیوتر دارم و در کار خودم یه جورایی ...
کارت معافیت خدمت هم دارم.
1) حالا به نظر شما چه جور شرکی ثبت کنم؟
2) آخرش واسه ثبت شرکت لیسانس لازم هست یا نه ( اگه می خواد چرا بعضی از دوستان می گن با دیپلم هم میشه؟)
3) نوع فعالیت شرکت رو در موقع ثبت چی درج کنم؟
4) کارم به چه جور ادارات یا اصنافی می کشه ؟ اصلا میشکه یا نه؟ ( ارشاد و ... )
5) چه مشکلاتی ممکنه پیش باید واسه یه صاحب شرکت ؟. مثلا یکی از دوستان گفته بود که مدیر یک شرکت ممکنه برای خروج از کشور دچار مشکل بشه.
6 ) به نظرتون بدم این شرکت ها واسم ثبتش کنن ؟ چقدر هزینه داره ؟ اگه این شرکت ها مثلا تهران باشن می تونن واسه من که در شهر خودمون هستم ثبت کنن شرکتو؟ معایب این کار چیه ؟
در صورت امکان همه اساتید لطف کنن نظرات و راهنمایی هاشون را بیان کنند.
با تشکر فراوان
منتظر هستم
-
-
October 2nd, 2010, 19:01

نوشته اصلی توسط
Mohsen
خوب در مورد بحثی که بوده من با هر دو طرف موافق هستم! از یه طرف کلی دردسر داره و اگه بدیم یکی دیگه انجام بده راحت تر هست! اما از طرف دیگه فقط قضیه ثبت شرکت نیست و شما در آینده هم کلی سر و کار با این ادارات خواهید داشت! مثلا اگه بخواین تغییرات بدین، همهی این مراحل تقریبا تکرار میشه و ... .
از طرف دیگه اونی که میره دنبال کارهای ثبت و این چیزا تا اونجا که من فهمیدم باید بهش وکالت داد که ممکنه سوء استفاده کنه و ... .
در هر صورت این مدل ثبت هم در عین داشتن دردسرهای زیاد شیرینیهای خاص خودش رو هم داره!
بگذریم! دفترچه مالیات رو اسکن کردم براتون میزارم. راهنماش تعداد صفحاتش زیاد هست دیگه بی خیالش شدم اگه لازم بود بگید تا اونم یه فکری براش بکنم.
لینک دریافت:
http://tasnimshop.ir/maliat.pdf
پ.ن.
هر کاری کردم ضمیمه نشد که نشد!
1) حالا به نظر شما چه جور شرکی ثبت کنم؟ ( مسولیت محدود و یا ... )
مسولیت محدود چه جوریاس واسه توسعه کار بعدها دچار مشکل نمیشیم؟
2) آخرش واسه کار من ( هاستینگ , دیزاین و برنامه نویسی و ... ) لیسانس لازم هست یا نه ؟( چه لیسانسی )
مگه نمیشه با همین شرکت ثبت شده شروع به فعالیت کرد که میگین برای گرفتم مجوز لیسانس لازم میشه. منظورتون چه جور مجوز دیگه ای هست؟
3) نوع فعالیت شرکت رو در موقع ثبت چی درج کنم در فرم ها ؟
4) کارم به چه جور ادارات یا اصنافی می کشه ؟ اصلا میشکه یا نه؟ ( ارشاد و ... )
5) این شرکت ها که پول میدی ثبت می کنن واست شرکتو . امکان اینکه بعدها مشکل ساز بشن واسه ادم نیست ؟ چقدر هزینه داره ؟ ( ثبت شرکت به همراه دفتر کار ) و اینکه من که در شهرستان هستم شرکت هایی که در تهران هستن می تونن کار ثبت منو انجام بدن؟
6) اون یکی شرکا باید چه شرایطی داشته باشن؟
پیشاپیش از دوستانی که لطف می کنن و پاسخ ما رو میدن ممنونم.
اگه امکانش هست واسه همه سوالای بالا جواب میخوام
با تشکر فراوان
منتظرم
-
تعداد تشکر ها از mory_sl به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2010, 12:56
سلام به دوستان ، آیا قبل از ثبت شرکت نیاز به دفتر هست ؟بازرس می بینه ؟ در صورت تغییر آدرس دفتر کار سخت میشه ؟ (هزینه داره) ؟
تفاوت مسئولیت محدود با سهامی خاص چیه ؟ از چه راهی برم که مالیات نخوره بهم ؟
شرکتی که هدفش خدمات کامپیوتری ، فروش قطعات ، برنامه نویسی ، خدمات هاستینگ و ثبت دامنه هست نیاز به چه مدارکی داره ( مجوز - ثبت شرکت : چیزه دیگه هم لازم داره ) ؟
این واسم مهم هست که چطوری مالیات می خوره بهم ؟ بر اساس فروشم ؟سودم ؟ کی اعلام می کنه ؟
واسه دریافت مجوز باید به کجا رجوع کنم ؟ چقدر هزینه می خواهد ، مدرک تحصیلی و وضعیت خدمت چی لازم داره ؟
ممنونم از دوستان
-
-
October 7th, 2010, 13:19
تاپیک خیلی خیلی خیلی عالیه ! من خبر نداشتم همچین تاپیکی هست 
1 سوال : من شرکت رو ثبت کردم با موفقیت .
پس از اتمام ثبت شرکت ، مسئول ثبت گفت : برو اداره مالیات !
رفتم اداره مالیات به مسئولش گفتم : مگه مسئولیت محدود 1 سال معافیت مالیاتی نداره ؟ گفت : چرا داره ، شما باید سال بعد ، همین موقع اظهارنامه مالیاتی بفرستی بعد مالیات بدی !!!!!! گفتم اینکه نشد معافیت یک ساله ؟ !!! گفت همینه دیگه !!!!
گفت برو شرکتت رو داخل اداره مالیات هم ثبت کن ، رفتم دیدم بابا هفت خان رستم هست !!!!!
ثبت شرکت خیلی آسونتر از ثبت نام در اداره مالیات هست !!!!
1001 چیز میخوان ! ( روزنامه رسمی ، قولنامه منزل ، قولنامه مکان شرکت ، آخرین قبض پرداختی شرکت . از همه مهمتر امضا ثبت شده شرکا در دفتر اسناد رسمی و . . .
من دیدم اینجوری دیگه ولش کردم ! نرفتم تو اداره مالیات ثبت نام کنم . دوستان حالا یه راه حل پیشنهاد بدند ، برای چه کسی اینجوری بوده ؟؟؟
اصلا لازمه تو اداره مالیات ثبت نام کنیم ؟؟
نمیشه بدون ثبت نام مالیات داد ؟؟
با تشکر فراوان
-
تعداد تشکر ها از alisc به دلیل پست مفید
-
October 9th, 2010, 11:23
کسی نیست جواب خون شهدا رو بده
-
تعداد تشکر ها از allahparast به دلیل پست مفید
-
October 9th, 2010, 18:01
عضو جدید
میتونیم به جای شرکت موسسه ثبت کنیم . فقط یک نفر میخادش و مالیات و .. هم بهتر تره
-
-
October 9th, 2010, 18:40
عضو دائم
allahparast , جان بنده که در یاهو به شما توضیحات کامل دادم 
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
October 9th, 2010, 19:29
-
-
October 10th, 2010, 00:11
عضو انجمن
سلام
کسی اطلاع نداره واسه ثبت نام تجاری به کجا باید مراجعه کرد و مدارک مورد نیاز- تا اقدماتش را انجام بدم ؟؟
-