-
July 10th, 2016, 03:15
عضو جدید
پاسخ : درگاه پرداخت upal
سلام
الان جهان پی ***** شده واسه چی کسی خبر داره
من یه درگاه پرداخت میخوام
میشه معرفی کنید
-
تعداد تشکر ها از Reza-R2 به دلیل پست مفید
-
July 10th, 2016 03:15
# ADS
-
July 10th, 2016, 04:59
عضو انجمن
سلام
الان جهان پی ***** شده واسه چی کسی خبر داره
من یه درگاه پرداخت میخوام
میشه معرفی کنید
هر روز یک درگاه متولد و چند درگاه با اینترنت وداع میکنند :دی
زرین پال موجوده که تحت تاثیر *****ینگ نیست اما به بقیه فعلا اعتمادی نیست چون روز به روز بسته میشن
-
-
July 10th, 2016, 21:27
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
armin.rf
هر روز یک درگاه متولد و چند درگاه با اینترنت وداع میکنند :دی
زرین پال موجوده که تحت تاثیر *****ینگ نیست اما به بقیه فعلا اعتمادی نیست چون روز به روز بسته میشن
درگاه ها پول مردم رو بدن بعد میخوان جمع کنن بکنن . خودشون میدونن
نه اینکه بخوان پول مردم رو بخورن .
همیشه می توان بهترین بود ...
-
-
July 10th, 2016, 21:48
عضو دائم
اگر درگاهی به وجود بیاد که با قبلی ها متفاوت باشه و امکانات بیشتر و متفاوت تری باشه بسیار عالیه . ولی همه دارن کپی می زنن از قبلی ها متاسفانه
-
-
July 10th, 2016, 23:51
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
h2o_polo
درود دوستان
بنده در تاریخ 08-04-1395 درخواست واریز وجه داشتم .. اما تا به امروز هنوز انجام ندادند ..
2 روز بعد از تاریخ فوق تیکت زدم .. جواب زیر رو فرستادن .. تا الان حدود 12 روزی میگذره ولی خبری نشده ازشون ..
""با سلام
همانطور که مستحضر هستید در چند روز گذشته به علت مسدود شدن درگاه و حسابهای بانکی هیچ تراکنشی انجام نشده است،در این چند روز با پیگیری و تلاش فراوان وکیل های شرکت متوجه شدیم مشکل از چند درگاه متخلف بوده ، کاریران عزیز صبور باشند ما مکررن در حال پیگیری و رفع مسدود سازی هستیم.
با احترام ""
کسی خبری نداره؟؟
-
-
July 10th, 2016, 23:57
عضو دائم
از 8 /4 تا الان می شه 12 روز حدودا
اگر درخواست وام داده بودی تا الان گرفته بودی
-
-
July 11th, 2016, 00:32

نوشته اصلی توسط
h2o_polo
درود دوستان
بنده در تاریخ 08-04-1395 درخواست واریز وجه داشتم .. اما تا به امروز هنوز انجام ندادند ..
2 روز بعد از تاریخ فوق تیکت زدم .. جواب زیر رو فرستادن .. تا الان حدود 12 روزی میگذره ولی خبری نشده ازشون ..
""با سلام
همانطور که مستحضر هستید در چند روز گذشته به علت مسدود شدن درگاه و حسابهای بانکی هیچ تراکنشی انجام نشده است،در این چند روز با پیگیری و تلاش فراوان وکیل های شرکت متوجه شدیم مشکل از چند درگاه متخلف بوده ، کاریران عزیز صبور باشند ما مکررن در حال پیگیری و رفع مسدود سازی هستیم.
با احترام ""
با سلام ، کدوم درگاه هستش ؟
من دقیقا 8 روز پیش یک درخواست واریز وجه دادم از سیبا پال اما هنوز واریز نشده !! تیکت هم میدم میگن امروز واریز میشه اما نمیشه :|
نمیدونم داستان چیه که اون تسویه هنوز انجام نشده
-
-
July 11th, 2016, 01:33

نوشته اصلی توسط
Jai
من دقیقا 8 روز پیش یک درخواست واریز وجه دادم از سیبا پال اما هنوز واریز نشده !! تیکت هم میدم میگن امروز واریز میشه اما نمیشه :|
دوست عزیز من امروز از سیبا پال واریز داشتم
تیکیت بزنید انجام میدن
- - - Updated - - -
این یو پال با اسم پارسی پی هم فعالیت میکنه که چند روز پیش 253 پول منو با قوانین مسخره که خودشون به وجود آوردند خوردند
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=169363
-
-
July 11th, 2016, 02:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Jai
موردی که نوشتم مربوط به یوپال هستش.
مورد واریز سیباپال هم برام پیش اومده.جالب اینجاست به شما جواب دادن. بنده هر چی تیکت میزنم جواب هم نمیدن.
اقا بیاد بگه 10 روز دیگه میریزیم.خیالی نیست ولی وقتی که تیکت جواب نمیدن و تسویه نمیکنن خیلی دیگه جای تعجب و سوال هست.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
finalnet
مثل اینکه حروم خوری داره باب میشه .
-
تعداد تشکر ها از h2o_polo به دلیل پست مفید