-
June 19th, 2016, 13:51
عضو جدید
افتتاح حساب payza -SKrill- PAYPAL وریفای freelancer صدور مستر کارت payoneer
افتتاح حساب های PAYPAL پی پال & پی زا payza & SKrill پی زا +++++ وریفای حساب های freelancer و ..... صدورت مستر کارت های بین المللی و آمریکایی payoneer
تیم تجارت الکترونیک لارسا باز هم با آفری جدید در خدمت دوستان و مشتریان محترم میباشد.
خدمات و سرویس هایی که تیم لارسا درحال ارائه میباشد
افتتاح حساب پی پال همراه با مدارک اورجینال هویت خارجی + وریفای حساب بانکی 9 ساله
افتتاح حساب و وریفای حساب های پی زا و اسکریل
برای اولین بار در ایران
سرویس جدید* افتتاح حساب فری لنسر همراه با مدارک و فول وریفای برای برنامه نویسان عزیز
سرویس جدید * ارائه مستر کارت شرکت payoneer
این کارت ها به صورت فیزیکی و مجازی قابل ارائه میباشند. شما به راحتی میتونید از ATM های خارج از کشور پول به ارزهای دلار و یورو دریافت کنید.
دارای پنل اختصاصی در سایت payoneer برای دریافت ریز تراکنشات و مدیریت حسابتان
قابلیت دریافت درگاه آنلاین برای سایت
ذاری ای بن و سوئیفت کد اختصاصی برای دریافت پول از تمام صرافی ها و بانک های بین المللی
بدون محدودیت دریافت پول
دارای حساب بانکی آمریکایی برای شما
و دیگر امکانات ....
حساب های پی پال هم از کشور های چین ، تایلند ، اندونزی ، سنگاپور ، مالزی قابل ارائه میباشد.
مزیت های حساب های ما
ارائه مدارک با هویت خارجی برای شما همراه با کارت ملی یا پاسپورت + فیش های پروف آدرس + فیش بانکی + وریفای تا 9سال
تفاوت ما با بقیه چی هست بقیه دوستان با پاسپورت ایرانی براتون حساب باز میکنند و یک فیش رو جعل میکنند و مدن بهتون با قیمت های ما بین 500 600 تومان بخاطر یک فیش جعلی خوب معلومه که اخر چی هست این یک مورد
مورد دوم بقیه دوستان میان از ما مدارک میگیرند و با استفاده از فتوشاپو نرم افزار های جعل عکس و اطلاعات طرف رو فتوشاپ میکنند و میدن دست ملت
سوم اینکه بقیه دوستان وریفای 4 یا 6 ماهه یا فوقش 2 ساله ارائه میدن که ما وریفای 9ساله ارائه میدیم
تفاوت و کیفیت در کارو با ما احساس کنید

نظرات برخی از مشتران ما کلیک کنید
ویرایش توسط larsa.soft : July 27th, 2016 در ساعت 12:02
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
-
تعداد تشکر ها از larsa.soft به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2016 13:51
# ADS
-
July 8th, 2016, 17:26
عضو انجمن
پاسخ : افتتاح حساب payza -SKrill- PAYPAL وریفای freelancer صدور مستر کارت payoneer
حساب پی پال با چه قیمت و چه خدماتی عرضه میگردد ؟مدارک کامل تحویل میگردد ؟ فقط حساب بانکی متصل میگردد یا مستر یا ویزا کارت هم روی پکیج پی پال هست ؟
-
تعداد تشکر ها از kouroshez به دلیل پست مفید
-
July 9th, 2016, 15:34
پاسخ : افتتاح حساب payza -SKrill- PAYPAL وریفای freelancer صدور مستر کارت payoneer
سلام
مناسفانه نه پیغام خصوصی رو جواب میدین نه پیغامهایی که تو تاپیک میذارم.
جناب قنبری شما الان نزدیک به 2 ماهه که پول رو گرفتین و قراره مدارک رو برای من بفرستید. هنوز هیچی برای من ارسال نشده.
-
تعداد تشکر ها از amk به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2016, 11:33
عضو جدید
سلام
از ایشون یک اکانت گرفتم و به موقع و با کیفیت مطلوب (تاکنون ) دریافت کردم . سپاس .
-
-
July 25th, 2016, 02:10
سلام دیروز پول واریز کردم امشب اکانت مارو ساختند و تمام مدارک ( معتبر هم تحویل دادند. )
کارشون تمیز و سریع بود.
شدیدا پیشنهاد میکنم 
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
-
-
August 1st, 2016, 14:15
عضو انجمن
با سلام
بنده اکانت رو از ایشون تحویل گرفتم و البته تمام مدارک رو هم ایشون لطف کردن و تمام و کمال ارسال کردن.
اینکه اکانت رو ساختن زیاد از نظر من مهم نبود ولی پاسخگوییشون و نحوه صحبت کردنشون و نحوه پشتیبانیشون مهم بود و هست که خداروشکر همه رو ایشون دارن!
اگه واقعا نیاز به یه همچین اکانتی دارین، اصلا شک نکنین و از جناب قنبری بگیرین که خودتون رو الکی گیر کس دیگه نندازین و ....
خلاصه ایشون همیشه سنگ تموم میذارن
-
-
August 9th, 2016, 13:06
عضو انجمن
سلام دوستان،
منم میخوام مبلغی رو توسط جناب قنبری نقد کنم، امیدوارم با موفقیت این کار انجام بشه
-
August 9th, 2016, 13:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amk
سلام
جناب قنبری شما الان نزدیک به 2 ماهه که پول رو گرفتین و قراره مدارک رو برای من بفرستید. هنوز هیچی برای من ارسال نشده.
سلام مشکلتون حل نشده ؟
-
-
August 11th, 2016, 02:13

نوشته اصلی توسط
amk
سلام
استارتر چرا جواب ایشان را نمیدید . چگونه میشه اعتماد کرد وقتی بصورت عمومی دوبار یک تقاضا شده و شما توجه نمیکنید
من یک حساب تو هنگ کنگ یا چین میخوام که علی پی را ویریفای کنه همچنین میخوام با این حساب یک سایت چینی هم ویرفای بشه . اگر سرویس دارید اعلام کنید
-
-
August 11th, 2016, 07:29
عضو انجمن
-
-
August 29th, 2017, 12:30
فقط ميتونم بگم دوستاني كه كارشون به مشكل بر نخورده شانس اوردن
الان ١٤ روزه من دارم سعي ميكنم يكيو پيدا كنم از تو همكاراي اين شركت يا خود ايشون كه مشكلمو حل كنه اما هيچكس پاسخگو نيست
اكانت اسكريل وريفاي شده سفارش دادم
٤ روز بعد تحويل دادن ( سر وعده )
بعد تو اكانت پيغام وريفاي نشدن اومد
بهشون اطلاع دادم
انقدر پيگير نشدن تا ٢ هفته پيش كه اسكريل بلاك كرد پولارو
الان هر چي تماس ميگيرم جواب نميدن
پيامك جواب نميدن
تلگرام جواب نميدن
اقا من غلط كردم سرويس گرفتم ازتون
بيايد وريفاي كنيد اين اكانت بي صاحابو
امروز ٢٩ اگوسته
تاريخ پيام منو ببينيد واسه ٢ اگوسته