-
عضو انجمن
[فروش تابستانه] سپاهان سرور | نمایندگی هاست دانلود 50گیگ فقط 25000 تومان | هاست دانلود 30گیگ فقط 10000 تومان
ویرایش توسط sepahanserver : July 6th, 2016 در ساعت 23:13
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-
تعداد تشکر ها از sepahanserver به دلیل پست مفید
-
July 4th, 2016 15:22
# ADS
-
پاسخ : [فروش تابستانه] سپاهان سرور | نمایندگی هاست دانلود 50گیگ فقط 25000 تومان | هاست دانلود 30گیگ فقط 10000 تومان
پشتیبانی هاست دانلودتون که مثل طراحی قالبتون نیستش؟
پول رو بگیرید ایگنور کنید؟
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
پاسخ : [فروش تابستانه] سپاهان سرور | نمایندگی هاست دانلود 50گیگ فقط 25000 تومان | هاست دانلود 30گیگ فقط 10000 تومان

نوشته اصلی توسط
almandata
پشتیبانی هاست دانلودتون که مثل طراحی قالبتون نیستش؟
پول رو بگیرید ایگنور کنید؟

درود
یاهو بنده دست خودم نیست دست همکارم هست !
یادم هست یک قالب براتون تبدیل کردم اگر موردی بوده و انجام نشده بفرمائید تا انجام شود .
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
-
-
فعالیتی ندارم اینجا

-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
almandata
بله درسته

اونموقع خودتون جواب دادید بعدش ایگنور تو یک دقیقه خودتون افلاین شدین همکارتون آنلاین شدن منو ایگنور کردن؟
ایمیل بخش طراحی هم دست همکارتون هستش؟
خصوصی داخل انجمن همینطور؟
پیغام بازدید کنندگان همینطور؟
مورد انجام نشده زیاد بودش که رفع کردیم
فقط اینجا اعلام کردم دوستان بدونن پول میدن توقع بلاک کردن ایگنور کردن حذف اکانت داشته باشه
موفق باشید
پوزش بابت تاخیر متاسفانه انجمن تا همین زمان برای بنده باز نمیشد
بله کوتاهی از بنده بوده الان چک کردم باید چند صفحه هم براتون اضافه میکردم بعدا ک فراموش کردم !
پشتیبانی هاست با طراحی کاملا جداست ! اگر از مشتریان بنده در انجمن هستند و بنده اکانتشون را مسدود کردم اعلام کنند
البته همیشه حق با مشتری است
-
-
فعالیتی ندارم اینجا

-
تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید