با سلام خدمت جناب مهندس میزبانی ، بنده 3 سالی هست از خدمات پارس پال و در حال حاضر آریان پال استفاده می کنم ... توی این مدت ریالی توی پنل بنده تغییر نکرد ... توجه داشته باشین برخلاف بسیاری از درگاه های پرداخت دیگه ، (پارس پال) آریان پال شرکت ثبت شده هست ... از خدمات خوبشون تشکر می کنم
ویرایش توسط mdpc : August 3rd, 2016 در ساعت 09:30
سلام
احتمالا ایشون شرکت شمارو با یک شرکت یا سایت دیگه اشتباه گرفتن شاید نام مشابه بوده
بنده به شخصه 1 سال با پارس پال سابق (آرین پال حال) کار کردم واقعا راضی بودم بسیار دقیقو تمیز کارشونو انجام میدن
به همه دوستان پیشنهاد میکنم آرین پالو خودمم به زودی دوباره انتقال میدم به آرین پال
سلام دوستان منظور از پارس پال همون پارسی پی هست؟
با این دامنه؟
من بیش از 2 سال با پارس پال کار کردم و ماهی بیش از 5 میلیون تومان تراکنش داشتم و یکبار اختلال یا تاخیری در واریز ها پیش نیومد
هرچند از لحاظ فنی و هنگام برگشت کاربران به سایت گاهی ممکن بود اختلال پیش بیاد که این بسیار طبیعیه چرا که در درگاه های مستقیم هم این مشکل بار ها پیش اومده و میاد همین الآنم...
من او نقدر به پارس پال اعتماد داشتم که درخواست واریز وجه کمتر از 1 میلیون نداشتم و صبر میکردم تا 1 میلیون بشه بعد درخواست واریز میدادم...
از سرویس دهنده های خوب درگاه واسط هستند و خیلی وقته ازشون سرویس داریم. چه زمانی که پارس پال بودند و چه زمانی که آرین پال شدند.
پس از اولین لاگین به آرین پال، اطلاعات تراکنشها هم بدون ذره ای کم و کاست در پنل جدید موجود بود.
لطفاً تهمت واهی به مردم نزنید.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
با سلام و احترام خدمت کاربران عزیز
از اینکه ایشون مطلبی رو اعلام کردند و هیچ خبری ازشون نیست خوشحالیم ، این موضوع از طریق حقوقی نیز در حال پیگیری هست
و خداروشکر نیت اصلی از ارسال پست برای همه مشخص شد
ممنون از شما
با سپاس از همراهی شما
باتشکر از اعتماد شما
از همه کاربران عزیز سپاسگزاریم ، امیدواریم بتوانیم همواره پاسخگوی لطف شما باشیم
ممنون میشم پاسخ من رو هم بدین
دوستان منظور از پارس پال همون پارسی پی هست؟http://parsipay.com/
با این دامنه؟
سلام وقت بخیر
نه داداش پارس پال اسم قبلی این درگاه است که به آرین پال تغییر نام داده ..
https://www.arianpal.com/
بله هون پارس پال هست
چون ***** شده با نام جدید شروع کرده
اطلاعات هم همه یکسان هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)