-
عضو جدید
درخواست سرور ویندوز ایران از دیتاسنتر تبیان یا افرانت با پلسک و آپ تایم 100
سلام.
2 عدد سرور ویندوزی مورد نیاز هست . الان از زیرساخت دارم که از بس که ایران اکسس شده و شرمنده مشتریام شدم که مجبورم جابجا کنم
به نظر خودم دیتاسنتر تبیان و افرانت و پارس آنلاین آپادانا تا الان خوب بودن پس از همینا لطفا پیشنهاد بدین.
یکی از سرورها انحصاری یکی از ارگان های دولتی بزرگ هست که میشه به عنوان نمونه کار هم ازش استفاده کنین
سرورهای مورد نیاز:
سرور 1 انحصاری یک سایت:
رم 4 گیگ
پردازنده: 4 هسته ( 2 کور 2 ساکت) 2.4
هارد : 100 گیگ ترجیحا ssd
ترافیک: 300 گیگ ماهیانه سند
با کنترل پنل پلسک
سرور 2:
رم 4 گیگ
هارد 150 گیگ ترجیحا ssd
ترافیک ماهیانه 50 گیگ
با کنترل پنل پلسک
نکته: در حال حاضر اطلاعات روی دو سرور با پلسک 12.5 در زیرساخت هست که باید انتقال داده بشه. ترافیک ذکر شده میخوام بعد از راه اندازی و انتقال اطلاعات شروع بشود.
نکته: در صورتی که کنترل پنل پلسک روی سرورها رایگان باشد یک امتیاز است در غیر اینصورت در صورتی که میتونین تامین کنید هزینه اون رو هم ذکر کنید.
نکته 2: مطمئنا در صورت نقص نداشتن سرورها مدت طولانی تمدید خواهند گردید.
نکته 3: هزینه های اضافی مانند ترافیک اضافه و نوع ترافیک و رم اضافه هم ذکر کنید.
با تشکر
-
-
July 8th, 2016 18:32
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرور ویندوز ایران از دیتاسنتر تبیان یا افرانت با پلسک و آپ تایم 100

نوشته اصلی توسط
shadow666
سلام.
2 عدد سرور ویندوزی مورد نیاز هست . الان از زیرساخت دارم که از بس که ایران اکسس شده و شرمنده مشتریام شدم که مجبورم جابجا کنم
به نظر خودم دیتاسنتر تبیان و افرانت و پارس آنلاین آپادانا تا الان خوب بودن پس از همینا لطفا پیشنهاد بدین.
یکی از سرورها انحصاری یکی از ارگان های دولتی بزرگ هست که میشه به عنوان نمونه کار هم ازش استفاده کنین
سرورهای مورد نیاز:
سرور 1 انحصاری یک سایت:
رم 4 گیگ
با کنترل پنل پلسک
سرور 2:
رم 4 گیگ
هارد 150 گیگ ترجیحا ssd
ترافیک ماهیانه 50 گیگ
با کنترل پنل پلسک
نکته: در حال حاضر اطلاعات روی دو سرور با پلسک 12.5 در زیرساخت هست که باید انتقال داده بشه. ترافیک ذکر شده میخوام بعد از راه اندازی و انتقال اطلاعات شروع بشود.
نکته: در صورتی که کنترل پنل پلسک روی سرورها رایگان باشد یک امتیاز است در غیر اینصورت در صورتی که میتونین تامین کنید هزینه اون رو هم ذکر کنید.
با تشکر
از زیرساخت نیاز هست؟
-
-
عضو جدید
پاسخ : درخواست سرور ویندوز ایران از دیتاسنتر تبیان یا افرانت با پلسک و آپ تایم 100

نوشته اصلی توسط
almanwebhost
از زیرساخت نیاز هست؟
نه والا . جایی که الان ازش سرور زیرساخت دارم ماشالله حداقل هفته ای یک بار اونا رو ایران اکسس میکنن که ما هم که کاری نمیکنیم گرفتار میشیم و کل سایتهامون میخوابن.
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shadow666
نه والا . جایی که الان ازش سرور زیرساخت دارم ماشالله حداقل هفته ای یک بار اونا رو ایران اکسس میکنن که ما هم که کاری نمیکنیم گرفتار میشیم و کل سایتهامون میخوابن.
این مورد بدلیل حملات دیداس هست و توی ایران طبیعی هست.
-
-
عضو جدید
تو تبیان و افرانت هم روال اینجوریه؟ یادم نمیاد ازشون قطعی دیده باشم
-
-
عضو انجمن
سایت ها چقدر بازدید دارند ؟
اگر رم 2 کفایت می کند با ما در ارتباط باشید
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shadow666
سلام.
سرورهای مورد نیاز:
سرور 1 انحصاری یک سایت:
رم 4 گیگ
با کنترل پنل پلسک
سرور 2:
رم 4 گیگ
هارد 150 گیگ ترجیحا ssd
ترافیک ماهیانه 50 گیگ
با کنترل پنل پلسک
با تشکر
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
سی پنل رایگان
دایرکت ادمین رایگان
پلسک رایگان
# سرور اول
پارس انلاین : 150 تومان
تبیان : 220 تومان
# سرور دوم
پارس انلاین: 170 تومان
تبیان: 250 تومان
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
تعداد تشکر ها از novin-web به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از mobinhost.in به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
-
-
July 8th, 2016, 21:41
عضو انجمن
این پلن با هارد sshd به شما پیشنهاد شد
در صورتی که 100 گیگ ssd نیاز داشته باشید به جای این هارد با پرداخت 30 تومان اضافه می توانید 100 گیگ ssd جایگزین کنید
برای 150 گیگ اس اس دی با پرداخت 60 تومان اضافه می توانید 150 گیگ اس اس دی داشته باشید
لایسنس پلسک با هزینه ارائه خواهد شد
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها از mobinhost.in به دلیل پست مفید