با سلام
گیگ نیک
پشتیبانی و سرویس دهی عالی
با سلام
گیگ نیک
پشتیبانی و سرویس دهی عالی
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف 35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h - اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
دانلود رایگان قالب Capri بدون لایسنس
دانلود قالب Capri دایرکت ادمین
دوستانی که بعد از ارتقا به php 5.4 و نسخه های جدید تر با قالب دچار مشکل شدن و قالب کامل لود نمیشه و یا کسانی که قالب رو نصب کردن و باز هم قالب به صورت کامل براشون لود نمیشه از این آموزش استفاده کنن : نصب قالب کپری برای دایرکت ادمین php 5.4 به بعد
یک نکته رو هم اضافه کنم که اگر از SSL استفاده مکنید ممکنه این قالب کمی کند لود بشه به همین دلیل بعد از نصب به فایل کانفیگ دایرکت ادمین برید(directadmin.conf) و این پارامتر رو تعریف کنید : ssl_ignore_when_local=1
میدونم تاپیک قدیمیه ولی هیچ راه حل نهایی براش جایی پیدا نکردم و تصمیم گرفتم این پست رو براتون ارسال کنم. امیدوارم بدردتون بخوره. موفق باشید
قالب capri رو دیگه همه دارن قالب رایگان دیگه لطفا قراربدید
قالب کاپری از بهترین قالباییه که برای کنترل پنل دایرکت ادمین ارائه شده ولی یک مشکل جزئی که من همیشه داشتم تو این قالب utf8 نبودن ادیتور فایل ها در قالب هست
این مشکل در نسخه قدیمی قالب بود اما اگر اخرین نسخه رو نصب کنید این مشکل وجود نخواهد داشت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)