سلامی دوباره به دوستان حوبم

درمورد این تاپیک

بنده مبنی بر مصرف زیاد سرور این رو بگم الان سایتم رو سرور های میهن چندروز خوب جواب داده و هیچ شکایتی از پشتیبانی نداشتیم و این روهم بگم تو این چندساله حتی یک بارهم مارو ساس نکردن

سروری که بودیم به گفته پشتیبانی ک به ما راهنمایی هایی گفت که انجام دهیم ازجمله غیرفعال کردن پلاگین ها و تغییر قالب سایت که با انجام اینکارها هیچ تغییری احساس نشد . و بنده وردپرس روهم از نوع ریختم که شاید فایلی خراب شده باشه و ریپلیس کنه فایل هارو تا درست بشن و در دیتابیس هم ریپیر کردم و بازهم مشکل حل نشد و به این نتیجه رسیدم که بجای هزینه زیاد و موندن در سرور های این ادم با هزینه کمتر منتقل کنم

بگم الان همه پلاگین ها و اون قالب فعال هستن اینرو بگم 500 تا از بازدیدکنندههامون کم شدن ما منتقل کردیم 1500 بازدیدکننده شد 1000 بازدیدکننده

اینم gtmetrix aaaaaaaaa.png

بگفته پشتیبانی که این رو گفته

15 % کل پردازنده 8 هسته ای
که میشه 1.2 هسته . هر هسته 1 گیگاهرتز
که در پشت تلفن گفته 250 تا 300 تا سایت رو این سرور هستن که فقط بنده مشکل دارم خخخخ

با این همه سایت فکر کنم 1 گیگا هم برام زیادیه ک سرور کلا هنگ بود

و اینهم جالبه بسته شده برام خخخ aaaaaaaaa.png تو این قسمت 2روز پیش بودم با اینکه سرور خالی بود و کار نمیکرد انتقال داده بودیم باز پر میکرد CPU رو که واقعا واقعا جالب بود برام دیگه با دیدن سرور خالی و CPU مکس به این نتیجه رسیدم سرور با من مشکل داره با انتقالم درست نشده بود خخخ

این هم سایت من http://nemodl5.ir و ببینید چه سریع باز میشه فقط سایت من تو سرورهای این آقا مشکل دارند

فقط من بازگشت وجه رو میخوام اونم هرچی از سرورم باقی مونده که 50% میشه و امیدوارم این اقا قبول کنه سرورش مشکل داره و مشکل از سایت بنده نیست چون این هاستی که هستم همش 39 تومن برای یکسال برام ابخورد و قبلا هم بودم که مشکلی نداشت

با تشکر از دوستان گرامی