سلامی دوباره به دوستان حوبم
درمورد این تاپیک
بنده مبنی بر مصرف زیاد سرور این رو بگم الان سایتم رو سرور های میهن چندروز خوب جواب داده و هیچ شکایتی از پشتیبانی نداشتیم و این روهم بگم تو این چندساله حتی یک بارهم مارو ساس نکردن
سروری که بودیم به گفته پشتیبانی ک به ما راهنمایی هایی گفت که انجام دهیم ازجمله غیرفعال کردن پلاگین ها و تغییر قالب سایت که با انجام اینکارها هیچ تغییری احساس نشد . و بنده وردپرس روهم از نوع ریختم که شاید فایلی خراب شده باشه و ریپلیس کنه فایل هارو تا درست بشن و در دیتابیس هم ریپیر کردم و بازهم مشکل حل نشد و به این نتیجه رسیدم که بجای هزینه زیاد و موندن در سرور های این ادم با هزینه کمتر منتقل کنم
بگم الان همه پلاگین ها و اون قالب فعال هستن اینرو بگم 500 تا از بازدیدکنندههامون کم شدن ما منتقل کردیم 1500 بازدیدکننده شد 1000 بازدیدکننده
اینم gtmetrix aaaaaaaaa.png
بگفته پشتیبانی که این رو گفته
که در پشت تلفن گفته 250 تا 300 تا سایت رو این سرور هستن که فقط بنده مشکل دارم خخخخ15 % کل پردازنده 8 هسته ای
که میشه 1.2 هسته . هر هسته 1 گیگاهرتز
با این همه سایت فکر کنم 1 گیگا هم برام زیادیه ک سرور کلا هنگ بود
و اینهم جالبه بسته شده برام خخخ aaaaaaaaa.png تو این قسمت 2روز پیش بودم با اینکه سرور خالی بود و کار نمیکرد انتقال داده بودیم باز پر میکرد CPU رو که واقعا واقعا جالب بود برام دیگه با دیدن سرور خالی و CPU مکس به این نتیجه رسیدم سرور با من مشکل داره با انتقالم درست نشده بود خخخ
این هم سایت من http://nemodl5.ir و ببینید چه سریع باز میشه فقط سایت من تو سرورهای این آقا مشکل دارند
فقط من بازگشت وجه رو میخوام اونم هرچی از سرورم باقی مونده که 50% میشه و امیدوارم این اقا قبول کنه سرورش مشکل داره و مشکل از سایت بنده نیست چون این هاستی که هستم همش 39 تومن برای یکسال برام ابخورد و قبلا هم بودم که مشکلی نداشت
با تشکر از دوستان گرامی