ثبت نام نشده گرامی : این بخش ( بخش آموزشی >>دامین >> مباحث و مابع آموزشی ) همانگونه که از نام آن مشخص است ! صرفا جهت ایجاد تاپیک های آموزشی می باشد و نه ایجاد تاپیک سوال ، مشکل و موارد نامرتبط دیگر....!! در نظر داشته باشید که تاپیک آموزشی به موضوعاتی اتلاق می شود که حاوی آموزش یک مورد خاص ، مطالب صمعی و بصری آموزشی ، نکات آموزشی و ..... در خصوص دامین باشد ! لطفا جهت ایجاد تاپیک های سوال و مشکل در خصوص دامین به این بخش ( بخش آموزشی >>دامین >> سوالات و مشکلات ) مراجعه فرمائید . بدیهی است در صورت مشاهده تاپیک های نامرتبط در تمام بخش های انجمن ، علاوه بر حذف تاپیک فوق محدودیت های خاصی برای حساب کاربری شما اعمال خواهد شد !
نوشته اصلی توسط iwpanel در بخش درخواست دامين تاپيك بزنيد همكاران آفر بدن بله حتما با تشکر - - - Updated - - - نوشته اصلی توسط iwpanel در بخش درخواست دامين تاپيك بزنيد همكاران آفر بدن ببخشید بنده فکر کنم به دلیل کم بودن حجم ارسال پست هام نمیتونم تاپیک جدید باز کنم ، شما می تونید همین پسن بنده رو نقل قول بزنید خیلی ممنونم
نوشته اصلی توسط Email-Banking بله حتما با تشکر - - - Updated - - - ببخشید بنده فکر کنم به دلیل کم بودن حجم ارسال پست هام نمیتونم تاپیک جدید باز کنم ، شما می تونید همین پسن بنده رو نقل قول بزنید خیلی ممنونم درود. در بخش درخواست نيازي به تعداد پست ندارين. شما احتمالا دارين در بخش فروش امتحان ميكنيد. در بخش درخواست سرويس تاپيك بزنيد. موفق باشيد Sent from my iphone using taptalk
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن