-
وردپرس یا whmcs برای مطالب آموزشی هاستینگ؟
سلام دوستان
برای گذاشتن مطالب اموزشی توی هاستینگ شما کدوم رو پیشنهاد میدید
خود بخش آموزش whmcs یا وردپرس ؟
کدوم سئوی بهتری داره ؟ کدوم رو پیشنهاد میدید و بهتر هست برایاینکار ؟
مطلب زیاد هست ، فیلم آموزشی ،آموزش های متنی و...
بلاگ تعریف بکنیم با وردپرس یا بخش آموزش whmcs? چراش رو هم بگید
-
تعداد تشکر ها از acc1374 به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2016 20:31
# ADS
-
پاسخ : وردپرس یا whmcs برای مطالب آموزشی هاستینگ؟
سلام
مسلما وردپرس سئو بهتری داره.
اصلا whmcs برای ایندکس شدن خوب نیستش برای همین صفحه اصلیش هم متن "- اعضا" رو به اسم سایت شما اضافه میکنه چون سازنده whmcs همیشه پیشنهاد میکنه که این اسکریپت رو بهتره که حتی برای صفحه اصلی هاستینگ هم استفاده نکنید و به فقط به عنوان بخش کاربری هاستینگ ازش استفاده کنید.
یه نکته منفی ایندکس هم که whmcs داره اینه که به صورت پیش فرض سایر زبان های تمامی صفحات هم ایندکس میکنه که برای حل این مشکل بهتره همه زبان های غیر از فایل farsi.php رو از هاست خودتون حذف کنید.
-
تعداد تشکر ها ازiHSG به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
درود ، دوست عزیز حرف دوستمون رو تایید میکنم !
پ.ن » ولی به صورت کلی پیشنهاد میکنم از پرتال خود whmcs استفاده کنید !
موفق باشید .
-
تعداد تشکر ها از DEFALT به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
سلام منم الان سایتم وردپرس هستش و ناحیه کاربری whmcs پیشنهاد من این هستش که مطالب آموزشی رو هم تو وردپرس بزار هم تو آموزش whmcs ضرر نمیکنی امتحان کن!
-
تعداد تشکر ها از negarnovin به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
مسلما وردپرس سئو بهتری داره.
اصلا whmcs برای ایندکس شدن خوب نیستش برای همین صفحه اصلیش هم متن "- اعضا" رو به اسم سایت شما اضافه میکنه چون سازنده whmcs همیشه پیشنهاد میکنه که این اسکریپت رو بهتره که حتی برای صفحه اصلی هاستینگ هم استفاده نکنید و به فقط به عنوان بخش کاربری هاستینگ ازش استفاده کنید.
یه نکته منفی ایندکس هم که whmcs داره اینه که به صورت پیش فرض سایر زبان های تمامی صفحات هم ایندکس میکنه که برای حل این مشکل بهتره همه زبان های غیر از فایل farsi.php رو از هاست خودتون حذف کنید.
یعنی پیشنهاد شما وردپرس هست ؟ به هر حال کلی مطلب اموزشی در نظر داریم برای هاستینگمون و خب این طبیعتا اندیکس شدنش خیلی مهمه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
DEFALT
درود ، دوست عزیز حرف دوستمون رو تایید میکنم !
پ.ن » ولی به صورت کلی پیشنهاد میکنم از پرتال خود whmcs استفاده کنید !
موفق باشید .
چرا ؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
negarnovin
سلام منم الان سایتم وردپرس هستش و ناحیه کاربری whmcs پیشنهاد من این هستش که مطالب آموزشی رو هم تو وردپرس بزار هم تو آموزش whmcs ضرر نمیکنی امتحان کن!
کامان !
اینکه خیلی بده ! از نظر سئو فکر کنم مشکل داشته باشه توی دو تا ساب دامین ناحیه کاربری و مقلا بلاگ مطالب مشابه رو بذاری!
-
-
عضو انجمن
بستگی به قالب whmcs هم داره و نمایش مقالات در صفحه اصلیتون ... ولی وردپرس قدرت بهتری دارید به شرط بهینه بودن محتوا و قالب سایت
-
تعداد تشکر ها از persianws به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
درود
وردپرس قطعا قدرتمند تر و مناسب تر هست برای این کار
-
-
عضو انجمن
سلام در جال جاظر بستگی به نوع مطلب گذاری شما میباشد ما به شخصه داریم روی whmcs کار میکنیم هم تک فعال داره و هم گوگل آنالیز داره و سایت مپ قدرتمند
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
-
-
خب بحث اینه که من whmcs ر. که کلا برای آموزش نمیخوام که کنار هاستینگ میخوام آموزش ها رو بذارم اوجا
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
chaishpish
سلام در جال جاظر بستگی به نوع مطلب گذاری شما میباشد ما به شخصه داریم روی whmcs کار میکنیم هم تک فعال داره و هم گوگل آنالیز داره و سایت مپ قدرتمند
این چیزای که گفتید پلاگین داره ؟ رایگان هست ؟ چقدر ورودی گوگل میگیرید ؟ چطور پیش میره ؟
-
-
July 6th, 2016, 03:07
برای نشر مطالب و آموزش هاتون وردپرس پیشنهاد میشه .
موفق باشید .
-