-
October 6th, 2010, 16:43
شرکت های محترم مدیر فروش نمیخواید ؟!
سلام .
خوب من 4 5 سالی هست که میام نت و تو محیط های مختلفی فعالیت کردم و با ادمای زیادی سر و کار داشتم
میخواستم ببینم کسی از این هاستینگ های معتبر و با کیفیت حاضر هست من واسش کار کنم ؟(فروش وی پی اس و هاست ... مشاوره قبل از خرید ...) میتونم تو محیط های مختلف تبلیغ کنم براتون و در عوض هرچی فروختم یه درصدی به من بدید !
خواهشا مسخرم نکنید و فقط اونایی که میخوان براشون کار کنم پست بدن (نیاز مالی به 1 2 تومن پول ندارم ولی 24 ساعت پای پی سی هستم و بسیار بسیار بی کار - تازه گیم رو گذاشتم کنار و ... :دی )
حقوق اینا هم نمیخوام فقط هرچی فروختم یه درصدی شو بدید من
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
تو این انجمن 2 3 نفر رو میشناسم خیلی دوست دارم وی پی اس و هاست اونارو بفروشم ولی فک نکنم نیاز داشته باشن ...
-
تعداد تشکر ها از lvlehrad به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2010 16:43
# ADS
-
October 6th, 2010, 16:44
عضو انجمن
پاسخ : شرکت های محترم مدیر فروش نمیخواید ؟!
اگه خواستی هر کدام از plan های ماهیانه ما رو که فروختی 50 درصد هزینه ای که مشتری برای ماه اول میده برای شما ٫
-
-
October 6th, 2010, 16:50
هم پلن های وی پی اس و هم هاست ؟چه پیشنهاد عالی !!! بعد من میتونم به اون مشتری های که میارم از 50% خودم تخفیف بدم و بگم این تخفیف فقط برای ماه اول هست ؟
-
-
October 6th, 2010, 16:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
هم پلن های وی پی اس و هم هاست ؟چه پیشنهاد عالی !!! بعد من میتونم به اون مشتری های که میارم از 50% خودم تخفیف بدم و بگم این تخفیف فقط برای ماه اول هست ؟
بله برای همه plan هاست
ما برای ماه اول به شما ۵۰ درصد تخفیف میدیم شما متونید ماه اول قیمت رو هر طور که دوست دارید به مشتری بدید
-
-
October 6th, 2010, 16:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
بله برای همه plan هاست
ما برای ماه اول به شما ۵۰ درصد تخفیف میدیم شما متونید ماه اول قیمت رو هر طور که دوست دارید به مشتری بدید
-
-
October 6th, 2010, 16:56
خوب باید راهی باشه تا مشتری هایی که من معرفی میکنم مشخص شه دیگه :دی اگه کد تخفیف بدین بهم مثلا از 50% که به من میدین 20% تخفیف بدم به مشتری تا مشخص شه از طرف من اومده بخره ؟یا راه بهتری سراغ دارید که من این 20% رو هم پیاده نشم ؟:دی
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
راه بهتر برای معرفی مشتری هام
-
-
October 6th, 2010, 17:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
خوب باید راهی باشه تا مشتری هایی که من معرفی میکنم مشخص شه دیگه :دی اگه کد تخفیف بدین بهم مثلا از 50% که به من میدین 20% تخفیف بدم به مشتری تا مشخص شه از طرف من اومده بخره ؟یا راه بهتری سراغ دارید که من این 20% رو هم پیاده نشم ؟:دی
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
راه بهتر برای معرفی مشتری هام
میتونم کد معرفی بهتون بدم -
ولی بهتره که شما ماه اول خودتون طرف حساب ما باشید چون بعضی ها حوصله وارد کردن کد رو ندارند ٫٫٫٫
-
-
October 6th, 2010, 17:03
عضو دائم
لطفا تلفن تماس تون رو بدید
-
-
October 6th, 2010, 17:05
یعنی من بخرم بفروشم به بقیه ؟ اونوقت پشتیبانیش چی میشه :دی من نمیتونم پشتیبانی کنم
لطفا یه کد تخفیف 20% برام پ.خ کنید ! و یه مبلغی رو هم تعیین کنید که هر وقت مثلا 50 تومن جمع شد بریزید به حسابم
-
-
October 6th, 2010, 17:09
عضو انجمن
در خدمتیم با شرایط شما.
با ما تماس بگیرید.
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-