پهنای باند ایران باید از خارج تامین بشه ! اینترنت ملی یک بحث بسیار بی خود هست ! چون اینترنت و ملی دو واژه ی متضاد هستن ! و همین طور Icann فکر نکنم همچینن مجوزی برای شرکت ایرانی صادر کنه !
ضمنا بجای نگاه های مقطعی باید راه حلی اساسی پیدا کنیم ! یقینا اکثر دوستان تو چند روز اخیر مشکلات ارزی رو تجربه کردن ! حالا بهتره که یه راه واسه خرید پهنای باند پیدا کرد که اونم ماشالا ! دست شرکت خصوصی نمیدن ! :D امسال تابستون قرار بود خیلی از مشکلات حل بشه اما با موضع گیری های جدید چندی از دوستان نسبت به یه مسئله ی بی ربط کل امتیازات تجاری که قرار بود تحریمشون لغو بشه دوباره تحریم شدن ! بلکه امتیازات دیگه ای هم تحریم شد که حالا دیگه درگیر بحث نمیشیم !
واسه خرید دامنه و اینها به نظر من بهترین راه اینه که با مشخصات خارجی خرید انجام بشه ! و متاسفانه از اونجا که کشور ما کلا همش حرفه خالصه :D ما هیچ امتیازی نداریم که بخوایم اونا رو تحت فشار بزاریم !
اگه دنباله راه حل اساسی هستید ایده های نو بدید ! ایده های موثر جهانی ! نه ملی ! پروژه ملی تعریف نکنید !!! پروژه رو از کوچیک شروع کنید و قابل توسعه در نظر بگیرید ! تا اگه یه روزی خواستن یه چیزی اطمون بگیرن ! ما هم یه چیزی داشته باشیم که به بهونه اون نتتونن همچین کاری کنن ! بازم میگم سطحی نگری دوای این درد نیست ! اونا امروز سرور ها و دامنه های ما رو تحریم میکنن ! امروز دیگه کار از کار گذشته ! باید به فکر اینده بود چون اگه امروز بریم سراغ افتتاح ثبت کننده دامنه ملی و دیتا سنتر ملی زمان خیلی بیشتری میبره و بقیه چیزا هم از دست میدیم ! امروز باید ضمن اینکه تلاش کنیم این چیزا رو بدست بیاریم باید بیشتر تمرکزمون رو چیزایی باشه که داریم ! نه اونایی که از دست رفته و باید بتونیم بحران رو مدیریت کنیم ! افتتاح سرور و دیتاسنتر ملی هم فکر نکنید بنده مخالفشم ! ولی تو این فاز مسلما پاسخ گو نخواهد بود ! این مورد رو من 3-4 سال پیش زمانی که هنوز به اون صورت دیتا سنتر ها جایی رو تحریم نکرده بودن و اوضاع اینقدر خیت نبود !!! یه چند جا مطرح کردم ! کسی گوش نداد تو اینترنت هم تو یه فروم مطرح کردم که تقریبا استقبال خوبی شده بود اما زیر ساختی که نیاز بود در دسترس نبود ! بعد هم یه اقداماتی انجام دادیم به صورت کاملا مردمی و آزاد :D دیدیم که نه کیفیت داره و نه ارزش مالی :D چون هر آی پی استاتیک ماهانه 7-8 10 هزار تومان پامون میافتاد ! دیتا هم که جدا ! سرعت هم که اون موقع معضلی بود ! هنوزم هست ! قیمت هم که واسه خودش هفت خوانی بود ! :D و کشور ما تو زمینه زیر ساخت شبکه متاسفانه فقط شعار میده !لا اقل تا 3-4 سال پیش که اطلاعاتی داشتم هیچ نقطه قابل اتکایی نداشت ! دیگه واقعیت ها رو نمیشه چشم پوشی کرد !
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
دوست گرامی در مورد ریسلر کلاب یه نکته بهتون بگم ! باید یه فکس هم براشون بزنید تا بتونید از خدماتشون استفاده کنید وگرنه حسابتون بسته میشه این مورد گویا جدیدا اینطوری شده ! لطفا قبل از افتتاح حساب یه سرویس فکس خارجی پیدا کنید که بعد به مشکل نخورید !

لا اقل تا 3-4 سال پیش که اطلاعاتی داشتم هیچ نقطه قابل اتکایی نداشت ! دیگه واقعیت ها رو نمیشه چشم پوشی کرد !