نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

موضوع: سوال در مورد تحویل سرور از دیتاسنتر رد استیشن

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Farid Saadat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    816
    تشکر شده در
    599 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در مورد تحویل سرور از دیتاسنتر رد استیشن

نقل قول نوشته اصلی توسط AlmaHost نمایش پست ها
    دیتا سنتر خود اعلام کرده در تحویل تاخیر دارد - منطور شما از رعایت نکردن قوانین دیتا سنتر چیست؟!؟!؟ در صورت نیاز نماینده پاسخگو میباشد همانطور که تا امروز برای کاربران ایرانی بهترین خدمات را از این دیتا سنتر اراِیه نمده - شما چه سمت و چه جایگاهی دارید که میفرمایید با شما در تماس باشند برای کمک !؟!؟

- - - Updated - - -

دوست دارم ثابت کنید که تعرفه بالا میباشد
    بیشترین تخفیف در هر زمان چه در آفر و چه در خارج از آفر دیتا سنتر را آلما هاست اراِیه میدهد
    آلما هاست است که در گاه مستقیم پرداخت برای کاربران ایرانی راه اندازی کرده بدون واسطه
    آلما هاست است که ای پی با هزینه یک بار ستاپ فی و رایگان شدن روی سرور خریداری شده ارایه میدهد که حتی خود دیتا سنتر این کار را نمیکند و چنین امکانی ندارد
    یکم به دور از احساسات بهتر است عمل کنید حتی اگر به دنبال هدف خاصی هستید
    خداوند به شما توفیق دهد
    دوست عزيز بنده خودم درحال حاظر ٢ سال هستش كه سرويسي ارائه نميكنم پس ميتونين مطمئن باشين كه هدف خاصي وجود نداره. منظورم از تعرفه بالا rate of exchange هست. هر پوند رو ٥٧٠٠ حساب ميكنين اگر اشتباه نكنم. بنده هيچوقت قصد تخريب هيچكس رو نداشته ام و هيچ وقت هم نخواهم داشت. اگر هم سوء برداشتي شده بنده در حضور جمع از شما عذرخواهي ميكنم اما بنده خودم واسه دفعه اول ميخواستم رد استيشن رو امتحان كنم ٢ سال پيش كه پي پالي هم نداشتم ، ميخواستم از سايت شما خريداري كنم كه متوجه اي تفاوت شدم و قصد هيچگونه توهين ، خرابكاري و جسارت به شركت محترمي مثل شما را ندارم. بازم عرض ميكنم اگر سوء برداشتي شده معذرت ميخوام از شما.
    موفق باشيد

Sent from my iphone using taptalk
    کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در مورد تحویل سرور از دیتاسنتر رد استیشن

نقل قول نوشته اصلی توسط Farid Saadat نمایش پست ها
    دوست عزيز بنده خودم درحال حاظر ٢ سال هستش كه سرويسي ارائه نميكنم پس ميتونين مطمئن باشين كه هدف خاصي وجود نداره. منظورم از تعرفه بالا rate of exchange هست. هر پوند رو ٥٧٠٠ حساب ميكنين اگر اشتباه نكنم. بنده هيچوقت قصد تخريب هيچكس رو نداشته ام و هيچ وقت هم نخواهم داشت. اگر هم سوء برداشتي شده بنده در حضور جمع از شما عذرخواهي ميكنم اما بنده خودم واسه دفعه اول ميخواستم رد استيشن رو امتحان كنم ٢ سال پيش كه پي پالي هم نداشتم ، ميخواستم از سايت شما خريداري كنم كه متوجه اي تفاوت شدم و قصد هيچگونه توهين ، خرابكاري و جسارت به شركت محترمي مثل شما را ندارم. بازم عرض ميكنم اگر سوء برداشتي شده معذرت ميخوام از شما.
    موفق باشيد

شما خیلی در تاپیک ها برای پست بالا بردن 1 چیزی میپرونی تا بحث کنی پستت بالا بره کاملا تابلو هست و اینطور پیش بری اخراج شدنت زیاد هست و میدونم 1 ادم سن پایین هستی که انگشت کوچک الما هاست نیستی بخوای نظر حتی بدی دیگه تکرار نشه در تاپیک های کسانه دیگه دست از این دخالت ها بردار.
    ویرایش توسط مینا-صیفی : July 5th, 2016 در ساعت 09:57

3. تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید

عضو انجمن Farid Saadat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    816
    تشکر شده در
    599 پست

پیش فرض سوال در مورد تحویل سرور از دیتاسنتر رد استیشن

نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
    شما خیلی در تاپیک ها برای پست بالا بردن 1 چیزی میپرونی تا بحث کنی پستت بالا بره کاملا تابلو هست و اینطور پیش بری اخراج شدنت زیاد هست و میدونم 1 ادم سن پایین هستی که انگشت کوچک الما هاست نیستی بخوای نظر حتی بدی دیگه تکرار نشه در تاپیک های کسانه دیگه دست از این دخالت ها بردار.
    شما يك نفر سرت تو كار خودت باشه. سنم هم ٤ ماه و ٧ روز و ٥ ساعت و ٢١ دقيقه و ١٢ ثانيست ، بازم پيشنهادم به شما همون پيشنهاد قبلي هستش. بنده به الما هاست گفتم ، و اگر سوء برداشت شده باشه ازشون عذر خواهي كردم پس بازم همون جمله اول سركار خانوم محترم. شما نگران اخراج شدن من نباش اين موضوع تصميم شما نيست كه بخوايين نظر بدين و مديريت تصميم ميگيره كه تا الان حرفي راجع بهش بهم گفته نشده. قبل از اخراج يك بار اخطار ميدن كه شما فلان كار رو نكن كه اگر به بنده بگن قطعا حتي يك دفعه ديگه هم راجع به اشكالات كسي صحبت نميكنم و شما داغ تر اش شدنت اشتباه هست. و هميشه اون جمله اول من يادت باشه. لازم به ذكر هم هستش كه احتمالا به خاطر اينكه اخطار بگيرم به خاطر بحث با شما زياد هست پس ديگه كلا اينجا شما يكي منشن نكنين كه هرگز ( نه در اين پست و نه در پست هاي ساير همكاران )پاسخي بهتون نميدم. موفق باشيد

ویرایش توسط Farid Saadat : July 5th, 2016 در ساعت 10:58
    کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)