نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: درخواست سرور مجازی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن 98M!zban آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    79
    تشکر تشکر شده 
    1,132
    تشکر شده در
    610 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور مجازی

نقل قول نوشته اصلی توسط artuore نمایش پست ها
    بنده تا الان از هر سرویس دهنده ای سرویس تهیه کردم حتی در صورت بروز مشکل هم مانی بک نخواستم حتی شما که سرویس بنده رو حتی 24 ساعت تحویل ندادی ! و الان هم زیر تاپیک خرید بنده باز ایجاد مزاحمت کردی ...

شما و امثال شما باعث شدین این 5 شرط رو بزارم و پلیس فتا هم منتظر باش هنوز ... این تاپیک و مزاحمت خرید رو هم ضمیمه میکنم باز تو هم اگه آبرو داشتی پول و اطلاعات کسی رو نمیخوردی
    من مزاحمت ايجاد نكردم هسدار دادم همكارانم دام افرادى مثل شما گرفتار نشند . اولين بار هم نيست و من هميشه وقتى بدونم كاربرى قصد سو استفاده از همكاران مستقر در اين حرفه رو داره قطعا هشدار ميدم تا كمكى باشه به اون عده اى كه كيفيت و مشترى خوب براشون ملاك مهمى هست

اما در مورد فتا اگر ميبينيد خيلي طول ميكشه مداركى كه تا حالا جمع كردين مثلا فكر كنم من ديشب افطارى چى خوردم رو هم تا حالا صميمه كردين آخه از روز اول من به شما سلام ميكنم شما جوابت اينه سلام كردنت ضميمه شد [emoji51][emoji51][emoji51] خلاصه اگر خيلي طول ميكشه بنده از طرف شماازخوذم شكايت كنم روز دادرسى هم نمي خواد بياد اظهارات شما رو خودم مينويسم واستون يه چند تا جرم جديد هم ياد گرفتم اونا رو هم به خودم ميزنم . فقط روز اصلي كه دادگاه هست تشريف بياريد

يا امرلا مه بگيد سفارش كنم حداقل پرونده شما رو سريعتر پيگيري كنند زودتر به نتيجه برسيد دست ازضميمه كردنم برداريد . آخه همش دارين ضميمه ميكنيد خسته ميشين

اطلاعات شما رو هنوز نگه داشتم شايد لازم بشه توي دادگاه نشون بدم كه چه كارهايي با سرور مجازي انجام ميدين و نيازي به اطلاعات شما ندارم

موفق باشيد و من ديكه به قول شما مزاحم تاپيك خريد شما نميشم تا حالا حتما همكارانم فهميدن با چه فرد سو استفاده گري روبرو هستند

98mizban.com
    ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
    گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
    تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support

2. تعداد تشکر ها از98M!zban به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)