-
July 4th, 2016, 01:44
پاسخ : گرفتن اسکن مدارک ؛ کاری قانونی؟

نوشته اصلی توسط
live
پلیس فتا هرکونه دریافت اسکن مدارک شناسایی افراد رو غیر قانونی و مقایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران میدونه ، بطوری که اگر فردی از درگاهی شکایت کنه اون درگاه ***** میشه و باهاش برخورد خواهد شد.
متاسفانه مردم خودشون باعث این مشکلات میشن ، البته تقسیریم ندارن ، عدم اطلاع رسانی صحیح باعث بروز این موارد میشه
این مورد قبلا هم بحث شده بود و اگه برید بخونین میبینید اتفاقا همین پلیس فتا خودش هر روز به خیلی از شرکت های پرداخت ایمیل میزنه و میگه فلان سایت مشکوکه مدارکش رو بفرست و اگه اون شرکت پرداخت مدارکی ازشون نداشته باشه بازخواست میشه .
میتونید برید از خیلی از اونهایی که ***** شدن بپرسید .
من یکی از دوستان پنل پیامکی میفروشه سر همین که مدارک نگرفته بود از کاربر کلی دردسر شد براش .
بهر حال اون شرکت های پرداخت واسط قوانین خودشون رو دارن . شما اگر ناراحت هستید و یا شک دارید میتونید استفاده نکنید چون کسی شما رو مجبور نکرده .
-
-
July 4th, 2016 01:44
# ADS
-
July 6th, 2016, 13:21
من چند روز پیش به تجارت پال مدارک ارسال کردم
الان شدیدا نگران این قضیه هستم میترسم سو استفاده بکنن
- - - Updated - - -
اون دوست که میگفت با اسکن نمیشه سیم خرید اسکن کارت ملی و اسکن شناسنامه شو بفرسته هر مدل سیمکارت خواست براش بخرم و بفرستم
-
-
July 6th, 2016, 13:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alivw71
سلام
ایا گرفتن اسکن رنگی مدارک کارت ملی و شناسنامه کار قانونی هست از طرف درگاه های واسط؟
ماالان اسکن سیاه سفید دادیم ولی گفته اند حتما رنگی و کیفیت بالا باشه!
در صورت فرستادن این مدارک ایاسوء استفاده ای نمیشه!
یکی از همین درگاه های معروف درخواست داده بودیم!
سلام شما خودتون رو بزار جای اونها یه موقع کسی بیاد درگاه بگیره مثلا فروش یه چیز غیرمجاز بکنه بعد فتا بیاد به اینا گیر بده اونوقت لازم نیست اسکن رنگی مدارک شما رو بگیرن؟
الان هرکاری میخوای بکنی باید اسکن مدارک رو بفرستی بعد الان درک نمیکنم فرق رنگی با سیاه سفید چی هستش مهم اطلاعاتش هستش
شماام جای اونها بودید همین کارو می کردید.
-
تعداد تشکر ها از negarnovin به دلیل پست مفید
-
July 6th, 2016, 13:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
refigh
من چند روز پیش به تجارت پال مدارک ارسال کردم
الان شدیدا نگران این قضیه هستم میترسم سو استفاده بکنن
- - - Updated - - -
اون دوست که میگفت با اسکن نمیشه سیم خرید اسکن کارت ملی و اسکن شناسنامه شو بفرسته هر مدل سیمکارت خواست براش بخرم و بفرستم
درود ، دوست عزیز خوب شما وقتی اسکنی برای درگاهی یا جایی ارسال میکنید همیشه با فتوشاپ یا paint روش یک نوشته بنویسید .
مثل : توجه : این تصویر اسکن شده برای درگاه پرداخت می باشد
نوشته رو باید جایی بنویسید که امکان حذف نوشته نباشد !
موفق باشید .
-
-
July 6th, 2016, 13:50
با سلام
شایع ترین راه سوء استفاده از مدارک خرید سیم کارت است البته الان آنقدر دفاتر پیشخوان بی در و پیکر هستند که بدون مدرک هم اگر کسی آشنا باشد سیم کارت بهش میدن.
نمونه هم کیوسک های روزنامه فروشی ها هستند که سیم کارت فعال دست مردم می دن.
راه هم شما می توانید از اون درگاه استفاده نکنید یا مدارک را طوری واترمارک محو بندازید. توی فوتوشاژ نوشته بندازیید با اوپسیتی 40 درصد هم مدرک مخدوش نمی شود و هم غیرقابل حذف است.
یا علی
-
-
July 6th, 2016, 15:31

نوشته اصلی توسط
DEFALT
درود ، دوست عزیز خوب شما وقتی اسکنی برای درگاهی یا جایی ارسال میکنید همیشه با فتوشاپ یا paint روش یک نوشته بنویسید .
مثل : توجه : این تصویر اسکن شده برای درگاه پرداخت می باشد
نوشته رو باید جایی بنویسید که امکان حذف نوشته نباشد !
موفق باشید .
اره باید اینکارو میکردم
اصلا حواسم به این نکته نبود
-
تعداد تشکر ها از refigh به دلیل پست مفید