-
عضو انجمن
گرفتن اسکن مدارک ؛ کاری قانونی؟
سلام
ایا گرفتن اسکن رنگی مدارک کارت ملی و شناسنامه کار قانونی هست از طرف درگاه های واسط؟
ماالان اسکن سیاه سفید دادیم ولی گفته اند حتما رنگی و کیفیت بالا باشه!
در صورت فرستادن این مدارک ایاسوء استفاده ای نمیشه!
یکی از همین درگاه های معروف درخواست داده بودیم!
-
-
July 3rd, 2016 18:29
# ADS
-
پاسخ : گرفتن اسکن مدارک ؛ کاری قانونی؟

نوشته اصلی توسط
alivw71
سلام
ایا گرفتن اسکن رنگی مدارک کارت ملی و شناسنامه کار قانونی هست از طرف درگاه های واسط؟
عزیز هر شرکتی یک سری قوانینی داره که برای استفاده از خدماتشون باید اون هارو بپذیرید و رعایت کنید
این ارسال مدارک هم در بسیاری از شرکت های بزرگ وجود داره
تا حالا سو استفاده ای گذارش نشده یا حداقل ما ندیدیم!(از طرف شرکت های مطرح و بزرگ) ولی اگر مشکلی پیش بیاد میتونید از مراجع ذی ربط پیگیری کنید!
-
تعداد تشکر ها از accessdenied به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
alivw71
سلام
مثلا چجور سوئ استفاده ای می تونند با استفاده از اسکن بکنند ؟
تنها دلیل گرفتن این مدارک این هست که پس فردا یکی شکایت کرد مثل الان همشون فی#ل#تر کردن مدرکی داشته باشند پیگیری کنند.
-
تعداد تشکر ها از ariaieboy به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
قبلا هم این بحث در انجمن شده بگردید تاپیکش رو پیدا میکنید.
اون موقع یوزر سایت talahost.com پیشنهاد داده بودن که تصویر رنگی با کیفیت مدارک رو مثلا با Paint ویندوز یه جوری ویرایش کنیم و روش بنویسیم مثلا فقط برای ارائه به فلان سایت که قابل حذف هم نباشه.
اینطوری هم سایت هویت شما رو اهراز میکنه هم حداقل سخت میشه ازش سوء استفاده کرد.
- - - Updated - - -
مثلا همینطوری که اگه شما رمز فلان هاستینگ یادتون بره اسکن کارت ملی و شناسنامه ارسال میکنید که رمز جدید بگیرید شخص دیگه هم می تونه ادعا کنه مثلا حساب ایمیلم حذف شده و با ارسال مدارک بدون ویرایش شما براحتی به حساب شما در اون هاستینگ دسترسی پیدا کنه.
در اینصورت هم میشه با شماره ملی و نام و فامیلی هم سوء استفاده کرد.
منظورم این بود ایا این شرکت ها مجوزی در این مورد دارند که اسکن تمام رنگی براشون ارسال کنیم؟!
-
-
عضو انجمن
درود
هر کی سیاست کاری خودشو داره دوست گرامی
سئو استفاده که تضمینی بهش نیست ولی تا حالا صدای از این مورد در نیومده
موفق باشید
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
-
تعداد تشکر ها ازpeym@n به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
iHSG
مثلا همینطوری که اگه شما رمز فلان هاستینگ یادتون بره اسکن کارت ملی و شناسنامه ارسال میکنید که رمز جدید بگیرید شخص دیگه هم می تونه ادعا کنه مثلا حساب ایمیلم حذف شده و با ارسال مدارک بدون ویرایش شما براحتی به حساب شما در اون هاستینگ دسترسی پیدا کنه.
والا اگر بی در و پیکر باشه هاستینگ و یا اون سرویس دهنده همچین چیزی ممکنه ولی من خودم به شخصه تاحالا ندیدم کسی فقط با اسکن کارت ملی و شناسنامه کاری بکنه من با اصل کارت ملی و شناسنامه و امضای طرف رفتم دنبال پیگیری کسی جواب گو نبوده بعد با اسکن جواب بدن رمز بدن مگر گفتم خیلی سایتش بی در و پیکر باشه
-
تعداد تشکر ها از ariaieboy به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
alivw71
سلام
منم دقیقا با این مسئله شدیدا مشکل دارم
شما الان داخل یک وب سایت ، انجمن معروف با یک ایمیل آدرس ثبت نام کن بعد از 6 ماه ایمیل آدرس را چک کن ، کلی ایمیل از وب سایت مشابه اومده (حداقل تو 30-40% مواقع این اتفاق می افته)
حالا چه اعتباری هست یک وب سایت که چندین کارمند و... دسترسی دارند مدارک هویتی ارسال کرد
من عمدتا مدارک سیاه و سفید با watermark ارسال می کنم و به وب سایت طرف قرارداد اعلام می کنم جهت تایید آدرس نامه و... ارسال کند یا با شماره تلفن ثابت یا قبض تلفن تاییدیه انجام دهد
اگر قبول نکند ترجیح می دم با وب سایت دیگری کار کنم
-
تعداد تشکر ها ازa970 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alivw71
در اینصورت هم میشه با شماره ملی و نام و فامیلی هم سوء استفاده کرد.
منظورم این بود ایا این شرکت ها مجوزی در این مورد دارند که اسکن تمام رنگی براشون ارسال کنیم؟!
درود
به نظرم که مجوز ندارند
مخصوصا سایت های که خودشون درگاه میدن ولی حتی خودشون درگاه ندارن
ایا شاپرک چطوری به اینا درگاه میده؟
مگه شاپرک طبق بخش نامه ای نگفت که به هیچ یک از سایت ها که نماد اعتماد ندارن درگاه ندید
الان خیلی سایت ها هست که نماد اعتماد ندارن و با یک شماره ایرانسل کار میکنن درگاه واسط میدن:|
جریان چیه؟
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
-
تعداد تشکر ها ازpeym@n به دلیل پست مفید
-
پلیس فتا هرکونه دریافت اسکن مدارک شناسایی افراد رو غیر قانونی و مقایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران میدونه ، بطوری که اگر فردی از درگاهی شکایت کنه اون درگاه ***** میشه و باهاش برخورد خواهد شد.
متاسفانه مردم خودشون باعث این مشکلات میشن ، البته تقسیریم ندارن ، عدم اطلاع رسانی صحیح باعث بروز این موارد میشه
-
تعداد تشکر ها ازlive به دلیل پست مفید
-
July 3rd, 2016, 19:21
تازه همین الان یه مورد دیگه اش هم یادم اومد.
یادمه خواهرم به ایمیل ثبت شده در حساب سایت talahost.com خودش دسترسی نداشت و می خواستیم یه دامنه براش ثبت کنیم که به طلاهاست ایمیل زدیم گفتش که تصویر کارت ملیش رو ارسال کنید تا رمز جدید حساب رو بهتون بدم منم گفتم خواهر هنوز به سنی نرسیده که کارت ملی داشته باشه گفت اشکال نداره تصویر شناسنامه اش رو بدید منم تصویر شناسنامه اش که اونم یه شناسنامه قدیمی دست نویس هستش رو دادم به talahost.com و قشنگ رمز جدید حساب رو بهم داد و ایمیل حساب خواهرم هم عوض کردم.
خواستم بگم نمونه های معروف در این زمینه زیاد هستش که شما بی در و پیکر می خونیدش.
در مملکت ما کارت ملی یعنی هویت شخص و با همین کارت ملی کلی کار میشه کرد.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید