سلام شما خودتون رو بزار جای اونها یه موقع کسی بیاد درگاه بگیره مثلا فروش یه چیز غیرمجاز بکنه بعد فتا بیاد به اینا گیر بده اونوقت لازم نیست اسکن رنگی مدارک شما رو بگیرن؟
الان هرکاری میخوای بکنی باید اسکن مدارک رو بفرستی بعد الان درک نمیکنم فرق رنگی با سیاه سفید چی هستش مهم اطلاعاتش هستش
شماام جای اونها بودید همین کارو می کردید.
سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
ورود به سایت نگارنوین !
با سلام
شایع ترین راه سوء استفاده از مدارک خرید سیم کارت است البته الان آنقدر دفاتر پیشخوان بی در و پیکر هستند که بدون مدرک هم اگر کسی آشنا باشد سیم کارت بهش میدن.
نمونه هم کیوسک های روزنامه فروشی ها هستند که سیم کارت فعال دست مردم می دن.
راه هم شما می توانید از اون درگاه استفاده نکنید یا مدارک را طوری واترمارک محو بندازید. توی فوتوشاژ نوشته بندازیید با اوپسیتی 40 درصد هم مدرک مخدوش نمی شود و هم غیرقابل حذف است.
یا علی
درود
به نظرم که مجوز ندارند
مخصوصا سایت های که خودشون درگاه میدن ولی حتی خودشون درگاه ندارن
ایا شاپرک چطوری به اینا درگاه میده؟
مگه شاپرک طبق بخش نامه ای نگفت که به هیچ یک از سایت ها که نماد اعتماد ندارن درگاه ندید
الان خیلی سایت ها هست که نماد اعتماد ندارن و با یک شماره ایرانسل کار میکنن درگاه واسط میدن:|
جریان چیه؟
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
والا اگر بی در و پیکر باشه هاستینگ و یا اون سرویس دهنده همچین چیزی ممکنه ولی من خودم به شخصه تاحالا ندیدم کسی فقط با اسکن کارت ملی و شناسنامه کاری بکنه من با اصل کارت ملی و شناسنامه و امضای طرف رفتم دنبال پیگیری کسی جواب گو نبوده بعد با اسکن جواب بدن رمز بدن مگر گفتم خیلی سایتش بی در و پیکر باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)