درود
جناب منتظری ما هم میخواستیم داخل ایران کولوکیشن های خوبی راه اندازی کنیم مثل شما
اما متاسفانه به یک نتیجه عکس رسیدیم که فعلا زیر ساخت لازمش در کشور نیست .
چون مشکلات خیلی زیاده ه جای اینکه بخوای پیشرفت کنید باید هر روز با مشکلات سرو پنجه نرم کنید
به همین خاطر من هزینه ای که برای این فعالیت در نظر گرفتم بردم داخل ونکور کانادا یک دیتا سنتر کوچکی راه اندازی کردم که خداروشکر به نتیجه مطلوبی رسیدیم
اگر بخواین این مشکلاتتتون برطرف بشه من یک برآورد هزینه ای کردم تقریبا باید 300 هزار دلار هزینه کنید تا یک دیتا سنتر استاندارد داخل ایران داشته باشید.
که اگر بخواین میتونم طرح توجیهی در این زمینه هم خدمتتون بدم. که اینترنت خودتون تامین کنید و با استفاده از شبکه خودتون اتک ها را برطرف کنید و یک اینترنت ایمن به مشتری هاتون تحویل بدین .
تجربه ای که داخل دیتا سنتر های ایران هست فقط اینه به جای اینکه به پیشرفتتون فکر کنید باید همیشه با مشکلاتی که دیتا سنتر ها براتون ایجاد میکنند دستو پنجه نرم کنید و جواب یوزر هاتون بدین که این متاسفانه قابل قبول نیست.
من حتی برای حل این مشکلات با دیتا سنتر صحبت کردم که تجهیزات خودم میگذارم برای رفع این مشکلات و مانیتورینگ 24 ساعته میکنم که اصلا مشکلی پیش نیاد اما در بیشتر دیتا سنتر ها جواب این بود ما خودمون فایروال داریم !!!!!!! ولی در عمل موقع به وجود آمدن مشکل میبینم که صورت مسئله پاک میکنند با فایروالشون نه مشکلو برطرف کنند.
پیشنهاد میکنم برای رفع این مشکلات زیر ساخت تجهیزات عوض کنید و کاری به تجهیزات دیتا سنترتون نداشته باشید و از شبکه juniper استفاده کنید تقریبا 31 هزار دلاری هزینه این شبکه میشه و مشکلات صورت رله با این تجهیزات برطرف میشه تا حدودی !
البته جسارت نباشه به هیچ شخص خاصی اما در بازار ایران که وضعیتش اینه که خیلی ها دنبال ارزونی هستند به نظرم هزینه نکنید خیلی بهتره