سلام.
دوستانی که از نت مخابرات استفاده می کنن آیا پینگتون در اکثز ساعات زیاده ؟ برا من بیشتر رو 200 به بالاست.... همیشه هم قطعی دارم شاید تو یک ساعت 4-5 بار نتم قطع و وصل شه...
زنگ زدم پشتیبانی میگه برا همه پینگ بالاست آیا برای شما هم همینطوره ؟
سلام.
دوستانی که از نت مخابرات استفاده می کنن آیا پینگتون در اکثز ساعات زیاده ؟ برا من بیشتر رو 200 به بالاست.... همیشه هم قطعی دارم شاید تو یک ساعت 4-5 بار نتم قطع و وصل شه...
زنگ زدم پشتیبانی میگه برا همه پینگ بالاست آیا برای شما هم همینطوره ؟
پینگ به چه سایتی یا ای پی بگید که وارد کنم ببینم چنده
قبلا استفاده کردیم ولی این قدر که شما میگید قطعی نداشتیم.
خططون رو بررسی کنید شاید نویز دارید
سلام
من فقط نامحدود مخابرات رو داشتم خبری از سرویس های محدودش ندارم اما تو نامحدودی که تا حالا من 3 بار جمع آوری کردم و دوباره به خاطر کمبود بودجه سراغش آمدم همش همینطوری بوده.
تنها مزیتش اینه که نسبت به نامحدود سایر شرکت ها اولا حداقل سرعت اسمی خودت (یعنی تقسیم بر 8 واقعی) رو همیشه داری و دوما قیمت خیلی پایینی نسبت به سرویس نامحدود سایر شرکت ها میدید.
اما از عمده معایبش اینه که تقریبا هر روز (حداقل شده 10 دقیقه) قطعی داری یعنی من اصلا یه روز نشده با نت مخابرات قطعی نداشته باشم (چون 12 ساعت بیشتر پای نتم) اما حداقل خدایی از قطعی های آسیاتک برای من بهتر بوده و هست آسیاتک 2 روز تمام یعنی 48 ساعت برای من با اختلالات قطعی مواجه بود طوری که مثلا 10 دقیقه وصل بود و 30 دقیقه قطع همینطوری 48 ساعت 10 دقیقه 30 دقیقه ای میگذشت تا اینکه تماس گرفتم پشتیبانی باز دروغ های همیشگی که آره سراسر کشور چنین مشکلی دارن و انشاءالله به زودی حل میشه رو بهم گفت منم گفتم پس چرا من که یه اینترنت مخابرات هم دارم مخابرات اینطوری نیستش گفتش اونو دیگه ما اطلاع نداریم به ما گفتن مشکل سراسریه.
یه عیب بزرگ دیگه مخابرات هم نوسان های شدید در پینگ تایم هستش یعنی شما 2 بار یه سایت رو (حالا هر سایتی حتی سایت های داخل ایران) رو پشت سر هم بدون 1 ثانیه درنگ پینگ بگیری نتایج از زمین تا آسمون فرق میکنه یعنی در کل ثبات پینگ نداره و میری مثلا گوگل رو پینگ بگیری در یه ساعات روز می بینی بالای 200 هستش و در یه ساعات روز می بینی زیر 150 هستش و...
مزخرف ترین تجربه استفاده از خدمات isp ها که داشتم مربوط به مخابرات هستبه هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم
طراحی قالب وردپرس | طراحی وبسایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@
بله دوست عزیز پینگ منم بالاست مثلا 120 ولی صبح ها میاد 20 19
پینگ چرا باید بالا باشه این بستگی به نوع سرویس و مخابرات شما داره پینک 20-30
اگر آنتن بگیرم 5-10 میشه
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
سلام و درود بنده خودم نماینده شرکت مخابرات در شهرستان هستم پشتیبانی ژیگس مشکلی ندارم از سرعت 2 مگ استفاده میکنم البته تو شهرستان ما چون منطقه نظامی هست کلا سرعت 2 مگ هست اما شهرستانای دیگر تا 12 مگ اینترنت میدن تا حالا نا رضایتی نداشتم البته پارسال خیلی افتضاح بود قبل از اینکه ژیگس پیمانکار بشه اما الان خوبه
موفق باشید
شماره مجازی به همراه مرکز تماس (سانترال - محیط کامل مدیریت تماسهای ورودی) تحت وب از 70 کشور و 3000 شهر دنیا، با امکان تماس گرفتن با شماره تهیه شده www.Telobal.com
تو سال 91-92-93 که از مخابرات سرویس می گرففتم ( اون موقع نامحدود بود ) اصلا یک بار هم قطعی نداشتم در همه ساعات پینگم 40-60 بود درسته سرعتش پایین بود ولی اصلا قطعی نداشت.تو سال 94 که محدود شد باز قطعی کم بود ولی تو سال 95 اصلا نتونستم طعم اینترنت رو بچشم.وسط بازی آنلاین مودم خود بخود ریستارت میشه،چراغ adsl خود بخود خاموش روشن میشه واقعا کلافم کرده.پینگ هم که دیگه بالای 200 فقط عصر از ساعت 6 تا 11 شب 40-60 هستش.
- - - Updated - - -
متاسفانه فقط میتونم از مخابرات سرویس بگیرم وگرنه اصلا سمت مخابرات هم نمیرم.
- - - Updated - - -
من نت 2 مگ دارم از لحاظ سرعت اصلا مشکلی نداره ولی پینگ و قطعی فقط.
- - - Updated - - -
من فقط توسرورهای ایرانی بازی میکنم
ویرایش توسط st3205 : July 2nd, 2016 در ساعت 09:04
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)