-
سوال درباره زمان جمع اوری اینترنت
سلام
دوستان الان بنده از isp آسیاتک اینترنت دارم ولی به دلیل کیفیت خیلی پایین تقاضای جمع اوری سرویس کردم، چقدر طول میکشه جمع اوری انجام بشه؟ چطور می تونم پیگیری کنم اینو؟ اگر میشه بگید چطور میشه هم از خود آسیاتک و هم از مخابرات پیگیری کرد؟
-
-
July 1st, 2016 19:12
# ADS
-
پاسخ : سوال درباره زمان جمع اوری اینترنت
بین12تا72ساعت زمان بر هست
-
-

نوشته اصلی توسط
accessdenied
سلام
دوستان الان بنده از isp آسیاتک اینترنت دارم ولی به دلیل کیفیت خیلی پایین تقاضای جمع اوری سرویس کردم، چقدر طول میکشه جمع اوری انجام بشه؟ چطور می تونم پیگیری کنم اینو؟ اگر میشه بگید چطور میشه هم از خود آسیاتک و هم از مخابرات پیگیری کرد؟
اگر شرکتی که ازش اینترنت دارین کوتاهی نکنه - هر زمان درخواست به مخابرات برسه ۲-۳ ساعت بعد جمع آوری میشه . اصل زمان برای شرکت اینترنت هست که کی درخواست رو ارسال کنه
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
accessdenied
سلام
بنده زمانیکه از آسیاتک رفتم رو شاتل ، موقع جمع آوری ب من گفتن سه روز ! و در عمل سه هفته زمان برد ... منو ک خیلی اذیت کرد آسیاتک موقع جمع آوری ...
-
-

نوشته اصلی توسط
OmidX
بنده زمانیکه از آسیاتک رفتم رو شاتل ، موقع جمع آوری ب من گفتن سه روز ! و در عمل سه هفته زمان برد ... منو ک خیلی اذیت کرد آسیاتک موقع جمع آوری ...
الان یه هفتس درخواست دادم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاده و هنوز رو خطم اینترنت آسیاتک دارم و میخوام برم سمت شاتل! قبلا هم درخواست دادم ولی اصلا پیگیری نشد! اعصابمو خرد کرده این آسیاتک با اینترنت مذخرفش!
-
-
عضو انجمن
اول زنگ بزنید منطقه مخابراتی تون ببینید درخواست جمع اوری اومده براشون یا نه
اگر اومده باشه یه روزه جمع اوری میشه
اگر نه زنگ بزنید شرکت اینترنت بگید با سرپرست بخش فنی میخام صحبت کنم نزارید بپیچوننتون !
بعد بهشون بگید که من رفتم مخابرات شما هنوز درخواست رو نفرستادید اگر بازم جواب درست ندادن برید از سایت زیر شکایت کنید
https://complaint.cra.ir
بهشونم بگید که میرم از تنظیم مقررات شکایت میکنم
کارتون راه میفته
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
تعداد تشکر ها از tikweb.ir به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
اول زنگ بزنید منطقه مخابراتی تون ببینید درخواست جمع اوری اومده براشون یا نه
اگر اومده باشه یه روزه جمع اوری میشه
اگر نه زنگ بزنید شرکت اینترنت بگید با سرپرست بخش فنی میخام صحبت کنم نزارید بپیچوننتون !
بعد بهشون بگید که من رفتم مخابرات شما هنوز درخواست رو نفرستادید اگر بازم جواب درست ندادن برید از سایت زیر شکایت کنید
https://complaint.cra.ir
بهشونم بگید که میرم از تنظیم مقررات شکایت میکنم
کارتون راه میفته
شماره مرکز مخابراتی رو نمیتونم بدست بیارم! زنگ میزنم 118 شماره مخابرات رو میده! (2020) به خودشونم زنگ زدم بعد از گلی حرف زدن درباره اینکه بیاید منصرف بشید و مشکلو حل کنید گفتن یه پروسه طولانی رو باید طی کنه!!!
جقدر بیشرف و پول دوست هستن بعضی از این isp ها!
ویرایش توسط accessdenied : July 2nd, 2016 در ساعت 09:04
-
-
عضو انجمن
٢٤ الي ٧٢ ساعت معمرلا تخليه زمان ميبره ( ممكنه بيشتر هم بشه. من خودم خواستم شاتل تخليه كنم ٥ روز طول كشيد)
موفق باشيد
Sent from my iphone using taptalk
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
accessdenied
شماره مرکز مخابراتی رو نمیتونم بدست بیارم! زنگ میزنم 118 شماره مخابرات رو میده! (2020) به خودشونم زنگ زدم بعد از گلی حرف زدن درباره اینکه بیاید منصرف بشید و مشکلو حل کنید گفتن یه پروسه طولانی رو باید طی کنه!!!
جقدر بیشرف و پول دوست هستن بعضی از این isp ها!
اسم مرکز مخابراتی تون رو نمیدونید ؟!
اسم مرکز مخابراتی روی قبض تلفن و... زده شده
اسم مرکز رو به 118 بگید شمارش رو بهتون میده
گول حرفاشون رو نخورید اصلا پروسه طولانی نداره چند تا کلیک فقط باید بکنن تا درخواست شما ارسال بشه
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
-
July 2nd, 2016, 10:20

نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
اسم مرکز مخابراتی تون رو نمیدونید ؟!
اسم مرکز مخابراتی روی قبض تلفن و... زده شده
اسم مرکز رو به 118 بگید شمارش رو بهتون میده
گول حرفاشون رو نخورید اصلا پروسه طولانی نداره چند تا کلیک فقط باید بکنن تا درخواست شما ارسال بشه
چرا عزیز اسمشو میدونم ولی زنگ میزنم 118 میگه نداریم همچین چیزی و یکمم میپیچونه! به خود 2020 هم زنگ میزنم میگه ما به شما که مشترک ما نیستید کاری نداریم!!!
واقعا الان میفهمم چقدر بدبختیم تو ایران!
-