دوست عزیز . طبق تمامی مدارک و شواهد موجود که گرد آوری شده ، کسب و کار درگاه پرداخت واسط " درگاه بانک " به واسطه سیاست های نادرست خودش ، خودش در حال حاضر مجرم و متخلف هست . ما هم در حال پیگیری این موضوع از طریق مراجع قانونی هستیم تا سزای این رفتار ناردست خودشون رو ببینن . ضمن اینکه از قانون و آئین نامه کشوری در خصوص بانکداری اسلامی هم تبعیت نکردن . افشای اطلاعات توسط مراجعی غیر از مراجع دولتی و غیر از راه های قانونی ، تخلف حساب میشه و مستحق مجازات هست ...
دوست یا همکار عزیز من ، من به وسیله قانون حق همون افراد متخلف رو از درگاه بانک میگیرم . این من نیستم که این کار رو میکنم بلکه خود قانون تصویب شده کشوری هست که این کار رو انجام میده . قانون پشتیبان سخنان و ادعا های من در خصوص متخلف بودن درگاه بانک هست ...
ضمنا در خصوص برخورد با مجرمین و افراد متخلف سود جو ، در بالاتر هم عرض کردم که از این نظر کاملا کار درگاه بانک درست بوده و کار درست رو در قبال برخورد با مجرمین انجام دادن که جلوی سود جویی و سوء استفاده بیشتر رو گرفتن . اما مشکل در جاهای دیگه ای هست . مثل بلوکه کردن موجودی حساب کاربران که این از افشای اطلاعات هم جرم سنگین تری به حساب میاد ...
در کل تا روز دادگاه تا دعوای حقوقی بین ما و درگاه بانک شکل بگیره ، منتظر خواهیم بود . ضمن اینکه شرکت صاحب امتیاز این کسب و کار هم باید پاسخگو باشن ...
پیگیر هستیم ...