سلام
دوستان اعتبار فراگیت در چه حده؟
میشه مثل سیبا پال و جهان پی اعتماد کرد بهش و تراکنش های میلیونی انجام داد توش؟
سلام
دوستان اعتبار فراگیت در چه حده؟
میشه مثل سیبا پال و جهان پی اعتماد کرد بهش و تراکنش های میلیونی انجام داد توش؟
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
درود بر شما ...
تا جایی که دیدمشون و همکاری داشتیم با هم ، به صورت حرفه ای فعالیت میکنن . بعد از زرین پال هم من در تمامی پست های قبلی خودم هم در تاپیک های پیشنهاد درگاه واسط ، همین فراگیت رو پیشنهاد دادم به دوستان ...
آدرس و مکانشون معلومه ، ضمن اینکه زیر نظر تیم پرشین اسکریپت فعالیت میکنن و همچنین به صورت 24 ساعته و حرفه ای پشتیبانی از مشتریان به عمل میارن ...
فقط یک نفر؟
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
من تعريفشون رو زياد شنيدم ولي هرگز نميتونم تصور كنم به اندازه ي جهان پي جايي معتبر باشه
Sent from my iphone using taptalk
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
سلام
معتبر هستند و پیشنهاد میشه، تا جایی که اطلاع دارم و اگر اشتباه نکرده باشم، مدیران آن آقای محمد مدیر پرشین اسکریپت و آقای حنان ابراهیمی ستوده مدیر گراویتی فرم فارسی هستند.
موفق باشید
وقت بخیر
مدتیست باهاشون همکاری می کنیم و تا این لحظه بسیار عالی و حرفه ای عمل کردند. نه مشکلی در پرداخت ها داشتن و نه در پاسخگویی و پشتیبانی
درود
مدتی است در حال همکاری هستیم
پشتیبانی عالی است و مشکلی در سرویس دهی و یا تسویه مشاهده نشده
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
درگاه های واسط که گویا کلا مسولين نمیخوان اجازه فعالیت بدن بهشون...چه طور میگین اعتماد کنن؟ هر چقدرم که مدیران افراد قابل اعتماد باشن ظاهرا مسولین با درگاه مخالفه چه فرقی داره؟
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
سلام
منم همه جا تعریفشون رو کردم .
بسیار عالی و مطمئن.
- - - Updated - - -
http://donya-e-eqtesad.com/news/1056713
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)