درگاه بانک رسما میگم کارت تمام هست دیگه ...

من از طریق مراجع قضایی پیگیری میکنم کار شما رو . تحت هیچگونه شرایطی حقی نداشتید که اطلاعات وب سایت های متخلف رو در سایت خودتون درج کنید . کار شما خودش جرم هست و مستحق پیگیری توسط مراجع قضایی . شخصا تا نهایت کار پیگیر میشم تا سزای این رفتار غیر حرفه ای رو ببینید و همچنین درس عبرتی بشه برای سایر همکاران عزیز که در حوزه درگاه واسط بانکی فعالیت میکنن ...
علاوه بر اون هیچگونه حقی مبنی بر بلوکه کردن وجه موجود در حساب های کاربری متخلف رو ندارید . نه تنها شما بلکه این طرف صحبت من با تمامی درگاه های پرداخت واسطه هست . هیچکدوم از شرکت های فعال در این زمینه چنین اجازه ای رو ندارن . بستن حساب های بانکی تنها و تنها توسط مراجع قضایی همچون دادگستری و دادستانی به همراه مدارک مذکور و استعلام های قانونمند امکان پذیر هست .

حالا نام این پست من رو میخواید بزارید تخریب یا تهدید یا هر چیز دیگه ای . اما هدف من تنها رسیدن حق به حقدار هست . اینکه سایت های متخلف باید تنبیه بشن شکی نیست و از این حیث کار درگاه بانک کاملا درست بوده که جلوی فعالیت اینگونه افراد سودجو رو گرفته . اما اینکه اقدامات ناپسند و غیر قانونی مثل افشای اطلاعات این دست از کاربران و همچنین بلاک کردن وجه موجود در حساب های کاربری این دست از افراد خلاف قانون کشور و سیستم بانک داری اسلامی و مرکزی در خصوص فعالیت های شرکت های درگاه واسط پرداختی هست ...