سلام
من فقط نامحدود مخابرات رو داشتم خبری از سرویس های محدودش ندارم اما تو نامحدودی که تا حالا من 3 بار جمع آوری کردم و دوباره به خاطر کمبود بودجه سراغش آمدم همش همینطوری بوده.
تنها مزیتش اینه که نسبت به نامحدود سایر شرکت ها اولا حداقل سرعت اسمی خودت (یعنی تقسیم بر 8 واقعی) رو همیشه داری و دوما قیمت خیلی پایینی نسبت به سرویس نامحدود سایر شرکت ها میدید.
اما از عمده معایبش اینه که تقریبا هر روز (حداقل شده 10 دقیقه) قطعی داری یعنی من اصلا یه روز نشده با نت مخابرات قطعی نداشته باشم (چون 12 ساعت بیشتر پای نتم) اما حداقل خدایی از قطعی های آسیاتک برای من بهتر بوده و هست آسیاتک 2 روز تمام یعنی 48 ساعت برای من با اختلالات قطعی مواجه بود طوری که مثلا 10 دقیقه وصل بود و 30 دقیقه قطع همینطوری 48 ساعت 10 دقیقه 30 دقیقه ای میگذشت تا اینکه تماس گرفتم پشتیبانی باز دروغ های همیشگی که آره سراسر کشور چنین مشکلی دارن و انشاءالله به زودی حل میشه رو بهم گفت منم گفتم پس چرا من که یه اینترنت مخابرات هم دارم مخابرات اینطوری نیستش گفتش اونو دیگه ما اطلاع نداریم به ما گفتن مشکل سراسریه.
یه عیب بزرگ دیگه مخابرات هم نوسان های شدید در پینگ تایم هستش یعنی شما 2 بار یه سایت رو (حالا هر سایتی حتی سایت های داخل ایران) رو پشت سر هم بدون 1 ثانیه درنگ پینگ بگیری نتایج از زمین تا آسمون فرق میکنه یعنی در کل ثبات پینگ نداره و میری مثلا گوگل رو پینگ بگیری در یه ساعات روز می بینی بالای 200 هستش و در یه ساعات روز می بینی زیر 150 هستش و...