ببین من نمیگم سرور هیچ تاثیری نداره ولی مهم تر از اون چیزی هست که سرور باید به شما نشون بده یا ارسال کنه !
وقتی شما توی یک سایت میری سرعت باز شدنش به چند چیز بستگی داره:
1: اینترنت شما ( که از مدم شما شروع میشه تا برسه به ISP و مخابرات و اگر در شهرستان ها باشید به سرور اصلی و به کویت یا ترکیه یا .. ( که اینترنت ایران از اینجاها هست ) حالا بستگی به مکان شما !
2 : اینترنت سایت یا فایلی یا هر چیزی که میخوای از اینترنت بگیری ( که به مکان سرور / دیتاسنتر / سرعت پورت ارتباطی )
3 : حجم سایت یا فایلی که میخوای بگیری
یه مثال میزنم : شما با " ADSL 128 " برای دریافت یک فایل 10 کیلوبایتی شاید یک ثانیه هم طول نکشه تا دانلود بشه ولی برای یک فایل 10 مگا بایتی حد اقل 10 دقیقه باید صبر کنی تا دانلود بشه.
حالا سرور طرف مقابل ( که فایل روش آپلود هست ) هر چقدر هم که قوی باشه باعث افزایش سرعت شما نمیشه ! ( فقط کانکشن قوی تر میشه یعنی احتمال خطا کم میشه )
--------------------------------
خب حاشیه نریم.
ببینید شما اول باید حجم سایتتون رو کم کنید . پلاگین ها و امکانات اضافه نگزارید توی سایتتون . فشرده کنید صفحات رو و ....
که یکی از بهترین راه کمک به این کار بهینه سازی جداول دیتابیس هست .
برای optimize توی vbulletin توی مدیریت که برید قسمت :
فارسی :
ابزار و نگهداری >>> بهینه سازی جداول دیتابیس
انگلیسی :
Tools & Maintenance >>> Optimize Database
هر از چند گاهی هر وبمستری باید این کار رو بکنه ( کسانی که میخوان سایت حرفه ای داشته باشند)
بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنید تاثیر داره !!!!
من توی قسمت پشتیبانی سیستم مدیریتی ( هر سیستمی ) میتونم بهتون کمک کنم.از نظر پشتیبانی / قالب و ....
از نظر سرور هم میتونم کمک کتم ! ( البته اگه گرفتاری ها اجازه بده )
برای مسائل خصوصی میتونید از پیام خصوصی یا راه های ارتباطی که تو پروفایل نوشتم استفاده کنید
و برای سئولات اینچنینی که به درد همه میخوره توی تالار بپرسید . کمک میکنم . هر چند کم سر میزنم ولی سعی میکنم ببینم تاپیک هارو.
موفق باشید.