صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 34

موضوع: هشدار به کلاه برداری و کاربرانی که قربانی شدند اعلام نمایند**

عضو انجمن ParsWebIT آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    846
    تشکر شده در
    557 پست

پیش فرض پاسخ : هشدار به کلاه برداری و کاربرانی که قربانی شدند اعلام نمایند**

نقل قول نوشته اصلی توسط meysam021 نمایش پست ها
    بنده به شخصه به پول حلال و حروم اعتقاد دارم و این که هیچ موقع دنبال پول ***ی نبودم

الان مشکل شما چی هست؟ شما که تاپیک و نوشته های همچین آدمی رو دیدین و 100% اگر 10 دقیقه فکر میکردید کلاه سرتون نمیرفت
    کریدیت هکی خریدین؟ نه؟ خوب مگه این آدم تاپیکش واضح نبوده که داره چیکار میکنه؟
    من به شخصه چند ماه پیش 1 بار تلگرامی 1 دقیقه باهاش صحبت کردم دیدم 100% کلاه برداره نه حتی 99.9%

به قول رامین شما برای لحظاتی لبخند رو روی لب ما آوردین من فکر نمیکردم مثل شما باشه هنوز.
    بهتر نیست مشکلی رو که پیش اومده برای ما هم تعریف کنید که یا تجربه بگیریم یا متوجه بشیم تقصیر خودتون چقدر بوده در این داستان

همه درک میکنند که شما ناراحت هستید اما حقی ندارید،
    خیلی مشتاقم بدونم چطوری راضی شدید برای مثال پرداخت علی اکسپرس رو با همچین فردی شروع کنید؟
    دوست عزیزم، تجربه هزینه داره، ارزون به دست نمیاد همین از دست دادن ها هست که شما رو با تجربه میکنه برای زندگی و معامله
    ویرایش توسط ParsWebIT : June 28th, 2016 در ساعت 16:11
    فناوری وب پارس
    هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
    ۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS

2. تعداد تشکر ها از ParsWebIT به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید DANG3R آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    168
    تشکر شده در
    93 پست

این عزیز از یکی از دوستان هم کلاه برداری کردند
    انشا... گه در شکایت موفق باشید
    ..
    به این موارد بی توجهی کردن مساوی است با کلاه برداری های بیشتر امثال اینها
    و همه مسئول هستند.
    Telegram : @DrThC42

عضو انجمن SaeedFazlollahzadeh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,058
    تشکر تشکر شده 
    690
    تشکر شده در
    483 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ParsWebIT نمایش پست ها
    الان مشکل شما چی هست؟ شما که تاپیک و نوشته های همچین آدمی رو دیدین و 100% اگر 10 دقیقه فکر میکردید کلاه سرتون نمیرفت
    کریدیت هکی خریدین؟ نه؟ خوب مگه این آدم تاپیکش واضح نبوده که داره چیکار میکنه؟
    من به شخصه چند ماه پیش 1 بار تلگرامی 1 دقیقه باهاش صحبت کردم دیدم 100% کلاه برداره نه حتی 99.9%

به قول رامین شما برای لحظاتی لبخند رو روی لب ما آوردین من فکر نمیکردم مثل شما باشه هنوز.
    بهتر نیست مشکلی رو که پیش اومده برای ما هم تعریف کنید که یا تجربه بگیریم یا متوجه بشیم تقصیر خودتون چقدر بوده در این داستان

همه درک میکنند که شما ناراحت هستید اما حقی ندارید،
    خیلی مشتاقم بدونم چطوری راضی شدید برای مثال پرداخت علی اکسپرس رو با همچین فردی شروع کنید؟
    دوست عزیزم، تجربه هزینه داره، ارزون به دست نمیاد همین از دست دادن ها هست که شما رو با تجربه میکنه برای زندگی و معامله
    با قسمت بولد شده ی حرف های ایشون موافقم
    من هم پیشنهاد میکنم که آقا Ramin در حد یک پست به شما اجازه بدن تا شما به طور کامل و مفصل توضیح بدین که چطور شد که به سمت این آدم رفتین علیرغم اطلاعاتی که داشتین و میدونستین
    میدونم کار تون رو برای فرد دیگری انجام دادین، اما ...

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

ایشون مدتی در انجمن فعال بودند و آفرهای بسیار ارزان معرفی می کردند
    تعدادی نیز کلاه برداری انجام دادن به صورت
    شاید جالب باشه برای شما ولی دوستی که با مشخصات مخابرات فعالیت می کردند و بعدا شروع به آفر کردند که سرور رم 16 گیگ ماهیانه 40 هزار تومان....
    از اون طریق هم متاسفانه چند نفر به دام افتادند
    درمجموع خیلی موافق این هستم که بخشی در انجمن راه اندازی بشه
    برای تایید سرویس دهندگان و یا اعلام هشدار خرید از برخی افراد
    متاسفانه اینجوری به راحتی میشه کلاه برداری کرد و بعد از اون مجدد بدون هیچ مشکلی میشه به فعالیت ادامه داد.......
    در هر صورت لطفا بیشتر دقت کنید
    موفق باشید

- - - Updated - - -

البته باز مجدد عرض کنم که اینجا خیلی خوبه!
    انجمن های دیگه وضعیت خیلی فرق میکنه
    نظمی که من اینجا دیدم در هیچ انجمنی ندیدم
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

7. تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

پیشنهاد میکنم تاپیکتونو ویرایش کنید ، این بنده خدا بارها گفته که کارت هک شده نخریده بلکه برای کارت رسمی اقدام کردم

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
    پیشنهاد میکنم تاپیکتونو ویرایش کنید ، این بنده خدا بارها گفته که کارت هک شده نخریده بلکه برای کارت رسمی اقدام کردم

کارت رسمی؟ در کدام نقطه دنیا کارت رسمی 2000 دلاری را 200 هزار تومان به شما ارائه می دهند؟ فرض کنیم فروشنده واقعا کارتی هم داشته باشد همین قیمت مشخص نیست برای شما کارتها از کداوم منبع امده و ***ی است؟هر دلار 10 تک تومن؟انهم به صورت قانونی؟خریدار هم اطلاع نداشته است که در حال حاضر آدامس موزی در ایران هر عدد بیش از 1000 تومان قیمت دارد . چطور دلار موجود در یک کردیت کارت 10 تک تومن فروخته می شود؟راستی سکه 10 تومنی هنوز در ایران ضرب می شود؟
    اگر شما قصد خرید دلار قانونی داشته باشید چرا باید به سراغ چنین افرادی بروید؟ در همین انجمن تاپیک ایجاد فرمائید در چند ساعت افرادی به شما آفر ارائه می دهند که سالهای سال است این کار را انجام داده اند !

ارتباط: Ramin@WebHostingTalk.IR

10. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

عضو جدید nima73 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    351
    تشکر تشکر شده 
    359
    تشکر شده در
    180 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
    لطفا به این پست ایشون توجه کنید و تایپیک رو مطالعه نکرده اسپم ندید !

استارتر عزیز پیشنهاد میکنم پست اول رو وبرایش و توضیحات رو کامل کنید !

ضمنا امیدوار هستم که به حقتون برسید و حق امثال اینجور انسان ها رو کف دستشون بذارید
    درود
    پیشنهاد میکنم مطلب زیر را مطالعه کنید
    http://www1.jamejamonline.ir/paperte...m=100893964717
    ارزان خری یا مالخری ...
    وقتی طرف میاره دلار را میده 100 تومان شما شک نمیکنی ؟ آخه مگه خدابیامرز برگشته که دلار بشه 100 تومان ؟ نرخ ارز تو کشور نهایتا چند ده تومان تفاوت میکنه نه اینکه دلار 3500 تومانی را بدن 100 تومان و شما هم شک نکنید
    خود ایشان داره میگه هک شده و خودش هم خوب میدانسته چی به چی بوده ولی طمعه انسان اجازه عقلانیت را از اون میگیره
    ویرایش توسط nima73 : June 28th, 2016 در ساعت 18:14

عضو انجمن emperatoor73 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    233
    تشکر تشکر شده 
    108
    تشکر شده در
    94 پست

به نظرم من خودتون اشتباه کردید و مقصر هستید
    من چند بار داخل تاپیک هاشون نوشتم که فروش پیپال هک شده جرم هست و قابل پیگیریه و بلافاصله مدیران پاک کردن
    به نظر من اگه مدیران تاپیک را پاک نمیکردن دوستان میومدن داخل تاپیک مسائل مربوط به دلار هکی را میگفتن
    اینطوری همه میفهمیدن این کار جرم محسوب میشه

آی ویولن | سایت تخصصی آموزش ویولن

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    172
    تشکر تشکر شده 
    391
    تشکر شده در
    246 پست

جالب اینجاست که چه کاربران و چه مدیر انجمن بدون توجه به پست های استارتر دارن پست ارسال و به ایشون اشتباهی را که مرتکب نشدند یادآوری می کنند .

استارتر در این انجمن با این فروشنده آشنا نشده . بلکه به واسطه یک شخص ، به فروشنده کارت های هک شده کانکت شده و قصد ایشون هم خرید کارت هک شده نبوده
    استاتر در جریان نبوده که این شخص در اصل همان فروشنده کارت های هکی است و فکر می کردند یک کاسب است که کارشان انتقال ارز و انجام خرید های اینترنتی می باشد؛ و طبق ادعای خودشان اگر میدانستند با چنین شخصیتی طرف هستند به این معامله تن نمی دادند .

متاسفانه اعتماد سازی ما با ایشون داستان داره و متاسفانه اعتماد پوچی بود اگر خود بنده این پست رو میدیدم مطمانن با ایشون معامله نمیکردم اما ایشون توسط یکی از دوستان معرفی شد و من بعد از معامله پست ایشون رو مشاهده کردم
    ایشون توسط یکی از دوستان معرفی شد و من بعد از معامله پست ایشون رو مشاهده کردم
    بار ها عرض شد ما قصد خرید دلار **** را نداشته ایم و دنبال فردی بودیم که پرداخت بنده را در سایت علی اکسپرس انجام دهد
    استارتر هزینه کالای موجود در علی اکسپرس را به حساب فروشنده کارت های هک شده واریز کرده و قرار بود این شخص پرداخت را انجام دهد . اصلا صحبت ایشان سر دلار نیست که شما قیمت روز دلار را به استارتر یادآوری می کنید .

http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1541787
    http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1541798

---

استارتر گرامی

شما حتما از طریق پلیس فتا پیگیری و در صورت امکان در سایر انجمن ها هم این موضوع را اطلاع رسانی نمایید (البته با ارائه توضیحات شفاف که تاپیک های مشابه به سرنوشت این تاپیک دچار نشوند)
    همچنین در مراجعه به پلیس فتا حتما اظهار بی اطلاعی کنید که سابقه آشنایی با این شخص نداشتید .
    ویرایش توسط i.sharifi : June 28th, 2016 در ساعت 20:10

14. تعداد تشکر ها ازi.sharifi به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

از همه کسایی که اینجا هستن ، از تک تکشون کلاهبرداری شده و خیلیام متوجه نشدن ، مثلا یجوری سرشون کلاه رفته فروشنده محصول یه چوری پیچونده دسترسیو قطع کرده یا لج کرده انداخته گردن کلاینت ، این بنده خدام دقیقا همین بلا سرش اومده ، مثل اون زمانی که تک تک شما اطلاعات نداشتید سرتون کلاه رفت ...
    بعد خیلیام شدن ادامه روی کلاهبردارا چرا چون سرشون کلاه رفته ، اما خوشگل کلاهبرداری میکنن طوری که طرف اصلا نفهمه چی شده ، دیگه به هر حال حرفه ای شدن

نه قصد اسپم داشتم نه تخریب فقط واقعیتو گفتم

البته افراد با شرافت کم نداریم
    ویرایش توسط live : June 28th, 2016 در ساعت 20:18

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)