-
June 28th, 2016, 14:13
مشاوره برای خرید هاست
با سلام
من یه سایت دانلود فیلم و سریال دارم که به تازگی تغییر هاست دادم ....سرعت ایندکس ها به شدت پایین اومده و سرعت سایت هم به شدت پایینه از طرفی من به خاطر ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ نمیتونم از هاست های اشتراکی داخلی سرویس بگیرم (بعد از یه مدت مسدود میکنن) به همین خاطر میخواستم ازدوستان یه مشاوره بگیرم که چه هاستی برای سایتم مناسبه و همینطور از کجا میتونم تهیه اش کنم و اگر هاست خارجی رو پیشنهاد میکنید کسی هست که بتونه برام تهیه کنه درضمن من قبلا از سرویس برنزی سایت نت افزار استفاده میکردم و خیلیم راضی بودم سایتم هم نیاز به منابع آنچنانی نیاز نداره ...ممنون میشم راهنمایی کنید ....(راستی اگه میشه سرعت سایتم رو هم یه چک کنید برای من که به شدت پایینه میخواستم ببینم برای شما هم اینطور هست یا نه )
آدرس سایتم http://manotomovie-4.tk
با تشکر
-
-
June 28th, 2016 14:13
# ADS
-
June 28th, 2016, 15:24
پاسخ : مشاوره برای خرید هاست

نوشته اصلی توسط
m_hadi
با سلام
من یه سایت دانلود فیلم و سریال دارم که به تازگی تغییر هاست دادم ....سرعت ایندکس ها به شدت پایین اومده و سرعت سایت هم به شدت پایینه از طرفی من به خاطر ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ نمیتونم از هاست های اشتراکی داخلی سرویس بگیرم (بعد از یه مدت مسدود میکنن) به همین خاطر میخواستم ازدوستان یه مشاوره بگیرم که چه هاستی برای سایتم مناسبه و همینطور از کجا میتونم تهیه اش کنم و اگر هاست خارجی رو پیشنهاد میکنید کسی هست که بتونه برام تهیه کنه درضمن من قبلا از سرویس برنزی سایت نت افزار استفاده میکردم و خیلیم راضی بودم سایتم هم نیاز به منابع آنچنانی نیاز نداره ...ممنون میشم راهنمایی کنید ....(راستی اگه میشه سرعت سایتم رو هم یه چک کنید برای من که به شدت پایینه میخواستم ببینم برای شما هم اینطور هست یا نه )
آدرس سایتم
http://manotomovie-4.tk
با تشکر
با سلام شما باید از هاست با dns اختصاصی استفاده کنید تا میزبان شما شناسایی نشه .
البته بهترین روش برای شما سرور مجازی و میزبانی اختصاصی هست که کاملا بدون دردسر هست ، اگر اطلاعات بیشتر خواستید میتونید تو تلگرام به بنده پیام بدید telegram.me/datishosting
استفاده از هاست خارجی هم خوبه اما دردسر هاش زیاده براتون .
-
تعداد تشکر ها از amirjalili72 به دلیل پست مفید
-
June 28th, 2016, 15:58
عضو انجمن
با سلام
در تلگرام بنده رو اد کنید، راهنمایی کنم به طور کامل
شماره در امضاء موجود هست
-
-
June 28th, 2016, 16:01
عضو انجمن
سلام
برای این موارد شما بهتر هست که از یک سرور مجازی و یا هاست با ای پی اختصاصی استفاده کنید
پسوند .tk هم استفاده نکنید اصلا مناسب نیست
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
-
-
June 28th, 2016, 16:03
عضو انجمن
از پارس پک هاست بگیرید کیفیت سرورهاش تایید میشن
درخواست dns کنید تا شناسایی نشید وهاست بسته نشه
-
-
June 28th, 2016, 22:09
عضو انجمن
سرور مجازی تهیه کنید یا هاست با dns اختصاصی
ارائه دهنده خدمات میزبانی وب , ثبت دامنه , هاست دانلود , سرور مجازی
شرکت سریع سیستم شمال به شماره ثبت 983 , دارای نماد اعتماد >>
www.pdvhost.com
-
-
July 24th, 2016, 10:05
پیشنهاد می کنم از سرور مجازی خارج از ایران، آی پی اختصاصی و دی ان اس های کلود فلر استفاده کنید ، برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ای که در امضا هست تماس بگیرید.
-
-
July 24th, 2016, 11:26
به نظر بنده ، سرور مجازی مدیریت شده خرید کنید ، منابع اختصاصی ، مدیریت هم دست سرویس دهنده بسپارید ، از اختصاصی بودن منابع هم مطمعن هستید
-
July 24th, 2016, 11:33
عضو انجمن
سلام به نظر بنده یه سرور مجازی بگیرید سی پنل نصب کنند و سایتتون رو روی سرور بالا بیاورید و کل منابع هم به شما اختصاصی داده می شود و خیالتون راحت میشه اونقدر هم زیاد هزینه نداره.
-
-
July 24th, 2016, 11:42
عضو انجمن
اگر بودجه کافی دارید و بازدید قابل توجهی هم دارید، یک سرور تهیه کنید.
کنترل پنل دایرکت ادمین سبک و قدرتمند است و پیشنهاد میشود.
در صورت تمایل داخل بخش درخواست سرویس تاپیک بزنید تا پیشنهاد ها ارسال شوند.
-