-
June 27th, 2016, 15:24
عضو انجمن
مشکل با هتزنر
ویرایش توسط Ricardo : June 27th, 2016 در ساعت 16:54
دلیل: ارسال پاسخ های بی ربط برخی کاربران!
-
تعداد تشکر ها از Ricardo به دلیل پست مفید
-
June 27th, 2016 15:24
# ADS
-
June 27th, 2016, 15:41
عضو انجمن
پاسخ : مشکل با هتزنر

نوشته اصلی توسط
Ricardo
سلام دوستان
من تا سال گذشده مستقیم از هتزنر سرور مجازی میگرفتم ، که دیگه نیازی نداشتم بهش و کنسل کردم ، الان دوباره میخوام یه سرور مجازی بگیرم ، قبول نمیکنه !! میگه چرا قبلا کنسل کردی !!! یعنی باید تضمین بدیم تا آخر عمر ازشون خرید کنیم ؟
دوستانی که با این دیتاسنتر کار کردن راهنمایی کنن که چطوری میتونم ازشون سرویس بگیرم ، با ثبت نام مجدد با یه پاسپورت و مشخصات دیگه مشکل برطرف میشه ؟
با سلام
به این دلیل که در یک روز، سرور قبلی رو کنسل کردید و مجدد دارید تهیه میکنید، شک کردند که شاید روی اون سرور کار خاصی انجام داده بودید
تیکت ارسال کنید و توضیح بدید براشون، حل میشه
-
تعداد تشکر ها ازtrust toiler به دلیل پست مفید
-
June 27th, 2016, 16:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ricardo
توضیح دادم و بعد از پیگیری این جواب رو دادن !
8 ماه سایتم روی سرورشون بود بعد کنسل کردم و بعد از گذشت یک سال دارم مجددا سفارش میدم ، چطوری میتونه شک برانگیز باشه ، بهش گفتم بابا اون موقع دیگه به سرور نیاز نداشتم و کنسل کردم ، الان دوباره میخوام سایتمو بالا بیارم ، دریغ از ذره ای فهمیدن !!
بگو بخاطر مشکلات(شخصی) که داشتم کلا سایتهام رو تعطیل کردم والان مجدد قصد فعالیت دارم
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
June 27th, 2016, 16:52
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Ricardo
سلام دوستان
من تا سال گذشده مستقیم از هتزنر سرور مجازی میگرفتم ، که دیگه نیازی نداشتم بهش و کنسل کردم ، الان دوباره میخوام یه سرور مجازی بگیرم ، قبول نمیکنه !! میگه چرا قبلا کنسل کردی !!! یعنی باید تضمین بدیم تا آخر عمر ازشون خرید کنیم ؟
دوستانی که با این دیتاسنتر کار کردن راهنمایی کنن که چطوری میتونم ازشون سرویس بگیرم ، با ثبت نام مجدد با یه پاسپورت و مشخصات دیگه مشکل برطرف میشه ؟
عجیب ه ، من بعد چندین سال پنلم رو در هتزنر مجددا فعال کردم و از این داستانا نداشتم ، شما پنل تون فعال بود یا غیر فعال ؟
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
June 27th, 2016, 16:53
عضو دائم
باسلام
لطفا متن درخواست و پاسخ ( مکاتبه های دو طرفه) را ارسال بفرمایید
بعد از بررسی مشخص خواهد شد
احتمال اینکه صحیح متوجه موضوع نشده باشند ( یکی از طرفین) وجود داره
و یا اینکه در متن نکته ای پیدا شد و قابل استفاده باشه ( موردی اضاف یا کسر کنیم)
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
June 27th, 2016, 16:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
[B
Ricardo[/B];1541264]خب !
عزیز من راجع به مشکلات زندگیم تاپیک نزدم، پست ها رو درست بخون
با دیتاسنتر هم هیچ مشکلی نداشتم ، خیلی مودبانه جواب میدادن و میدن ، وقتی هم نمیخواستم استفاده کنم ، کنسل کردم سرور رو که فکتور صادر نشه
من که جسارت نکردم
و نگفتم هم شما مشکل خانوادگی دارید. اما دی سی بنا بر این میزاره. شما کاری خلاف قانون انجام دادین اون موقع یا الان که دارید برمگیردید در جائیکه این یکسال بودین.
گفتم اینو بگید. که تمام این خیالات از سرشون بیوفته و سریع باهاتون راه بیان. وگرنه اونجور باید بگید. چرا رفتین؟چرا در محل جدید نموندین؟و....
ویرایش توسط hegza : June 27th, 2016 در ساعت 16:58
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
June 27th, 2016, 16:59
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hegza
من که جسارت نکردم
و نگفتم هم شما مشکل خانوادگی دارید. اما دی سی بنا بر این میزاره. شما کاری خلاف قانون انجام دادین اون موقع یا الان که دارید برمگیردید در جائیکه این یکسال بودین.
گفتم اینو بگید. که تمام این خیالات از سرشون بیوفته و سریع باهاتون راه بیان. وگرنه اونجور باید بگید. چرا رفتین؟چرا در محل جدید نموندین؟و....
یه کاری کردی حذف کرد اصلا همه چیز و...
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
June 27th, 2016, 17:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
یه کاری کردی حذف کرد اصلا همه چیز و...

چکار کردم؟!
بنده دامنه داشتم باطل شده بود با همین روش با اینکه رفته بود تو پرمیوم و قیمت 2400$ زده بود روش با 9.99$ باز پسش گرفتم.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید