نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: megaholdings.org

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض پاسخ : megaholdings.org

دوست عزیز سایت این شرکت (ف ی ل ط ر ) شده....
    " اگر کنترل پنل داشت مشکل شما حل مشد و یک وبسایت خریداری میکردید؟" من خودم متاسفانه اشتباه کردم و این هاست بدرد نخور رو گرفتم.. این جمله ای که نوشتید(که داخل آموزش های این شرکت هرمی داده میشه) رو باید به کسی بگید که 200 یا 600 تومنشو توی چاه ننداخته باشه...

من بیش تر از 8 ماهه که این هاست رو دارم و از اون موقع میگفتن کنترل پنل 1 ماه دیگه اضافه میشه... که هنوزم نشده...

در مورد پشتیبانی هم بنده به جایی میل نمیزدم از پنل سایت خودشون تیکت ارسال میکردم و بعد از 4 روز پاسخ میگرفتم(حالا چه پاسخی بماند).

ساب دومین هم از طریق کنترل پنل ساخته میشه.شما از هر جایی که هاست تهیه کنی کاری ندارن شما حرفه ای هستی یا هر چیز دیگه،لطفا دلیل منطقی بیار.نداشتن کنترل پنل کاربر رو از حیاتی ترین اعمال روی هاستش محروم میکنه.(مثل مدیریت بانک اطلاعاتی،quata،مدیریت dns و ..............)

در مورد بانک اطلاعاتی هم بد نبود سرچ میکردید،دلیل مطرح کردن این سوال رو نمیدونم..
    شما اگه بخوای یه سیستم داینامیک داشته باشی روی سایتت که با کاربرات تعمل داشته باشه نیاز به بانک اطلاعاتی پیدا میکنی.همون CMS که ازش صحبت کردی نیاز به بانک اطلاعاتی داره.پس بدون بانک اطلاعاتی عملا یه سایت استاتیک دارید.و این شرکت هرمی یک بانک اطلاعاتی رو در اختیار مشتری میذاره.. حالا اگه یه کاربر بخواد یه فروم و یه cms روی هاستش داشته باشه نمی تونه..
    لطفا از بی اطلاعی مردم عادی سوء استفاده نکنید.
    ویرایش توسط kernel-f : October 5th, 2010 در ساعت 02:56

2. تعداد تشکر ها از kernel-f به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)