واقعا موندم این هاست دی ال چی داره که بقیه ندارن؟؟؟
هنوز پس از سالها دلیلش رو نفهمیدم
واقعا موندم این هاست دی ال چی داره که بقیه ندارن؟؟؟
هنوز پس از سالها دلیلش رو نفهمیدم
دوستدار کتاببلیان
هاست دی ال اکثر مشتری هاش رو به خاطر اسپانسر سایت های معروفی مثل دانلود ها و سافت 98 و... شدن به دست آورده و میاره.
به اونا رایگان بالاترین کیفیتشون رو میدن بعد ملت فکر میکنن چه هاستینگی باید باشه که این سایت های معروف ازشون خریدن و اونا هم میرن میخرن.
حتی مطمئن باشید کیفیتی که به شما میدن اصلاً کیفیتی نیستش که فقط برای نمونه بودن به این سایت های معروف دادن.
مثلاً من ازشون یه سرورمجازی گرفتم که رنج آی پی که بهم دادن تقریباً شبیه رنج آی پی سایت downloadha.com بود اما حتی وقتی هیچی رو سرور من به جز یه آپاچی ساده نصب نبود باز پینگ downloadha.com چندین برابر سریعتر از پینگ سرور من بود.
نکته دیگه اینکه طبق گفته خودشون این سایت های معروف رو روی آسیاتک میزبانی میکنن اما سرویس های دیگه که ملت میخرن رو روی شهراد شبکیه که البته مثلاً اون موقع میگفت سرور مجازی تا 4 پلن اول روی شهراد هستش و از پلن 4 به بعد می تونیم روی آسیاتک میزبانی کنیم.
من که اصلاً هاست دی ال رو به کسی پیشنهاد نمیکنم چون فقط خرج الکی هستش مثلاً تو همین انجمن طرف برای یه سایت تازه تاسیس رفته هاست 70 هزار تومان ماهانه هاست دی ال رو خریده و بعدش گفته به دلیل کمبود بودجه می خواد بفروشه خب آخه همون سایت تازه تاسیس رو میشد با 3 هزار تومان ماهانه هم راه انداخت.به نظر من از این جهت هاست دی ال تا حدودی ملت ساده که تازه با هاست و دامین و... هم آشنا شدن رو گول هم میزنه.
دوستان عزیز ما ایرانی ها عادت کردیم به دو چیز: ۱. از کاه کوه ساختن ۲. مرده پرستی
ببینید عزیز؛ هاست دی ال یکی از دلایلی که مطرح شده قدیمی بودنش هست. تقریبا مثل دیجیکالا که وقتی استارت کرد خیلی رقیب نداشت و یا اصلا نداشت.
بنده با پشتیبانیشان برای یک موضوعی ارتباط برقرار کردم ولی آنچنان رسمی نبود طرز برخوردشان. به هر حال؛
این شرکت در نقطه و درجه خوبی ایستاده است و حقیقت را نمیتوان انکار کرد ولی اینطور نیست که هاستینگ خوب دیگر نداشته باشیم و فقط hostdl بهترین باشد
موفق باشید.
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
اکثر این سایت ها به صورت اسپانسری میزبانی میشوند یا از طریق درج تبلیغ با هزینه کمتر
-
این که دوستان بر علیه هاست دی ال صحبت میکنن درست نیست
یکی از بهترین سرویس دهنده هایی هستند که باهاشون کار کردم
هاست دی ال = آسیا تک هست خدمات ارزون تر نیز ارائه میکنه نسبت به خود اسیاتک
( از سرویس اشتراکی نمیشه انتظار یک خدمات خاص و اختصاصی رو داشت )
-
اون کسی هم که میره ماهی 70.000 میده و سرویسی که دریافت میکنه ( اون میاد یه 2600-e5 میزاره ما داریم اینجا L 5500 میدیم - یکی 3میلیون یکی 300.000 تومن )
واسش داره پشتیبانی میگیره - سرویس با کیفیت خوب میگیره - با اطمینان خرید میکنه
با یه سرویس 3.000 تومنی اون طرف باید بیکار باشه که واسه خاطر 3.000 تومن بیاد 1ماه ساپورت بده
-
وقتی ای پی یک سرور شبیه سایت دیگه ای هست لزوما نباید کیفیت ها یکی باشه ( در تمام پرو وایدر ها به این صورت هست که فرقی بین کاربرای عادی و گلد قرار میگیره در نوع خدمات )
بهتر است که ما هم خدمات و کیفیت سرویس ها رو به این سایت ها برسونیم ی
چون خیلی از افرادی که اینجا حضور دارند خدماتی که ارائه میکنن و دانش فنی که دارند از کل یک شرکت نیز بالاتره به دلیل این که با علاقه دارن کار و انجام میدن
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
با سلام
من کاری به صحبت های بقیه دوستان ندارم ! فقط تجربه به من ثابت کرده سایت پر ترافیک میزبانی داخل کشور فقط دردسر داره !
چون هیچکدام از دیتاسنتر ها هنوز که هنوزه نمیتونن جلوی اتک های سنگین رو بگیرن (دوستان صاحب نظر لازم به ذکر است برای این حرف مدرک دارم !) و به طور مثال اگر حمله ای بر روی دیتاسنتر انجام بشه همرو میبندن و جدیداً هم مد شده که آی پی ایران اکسس میشه ! که جالب هست ایران اکسس میشه ولی یک ISP داخل ایران نمیتونه باز کنه ! (به دلیل اینکه هنوز رنج آی پی همدیگه رو ندارن !!)
به شخصه یک Dedicated داخل کشور انگلیس تهیه کردم و با NGINX_Apache یک سایت پر ترافیک بهمراه فایل ها دانلودیش (حدود 1 ترابایت) رو میزبانی میکنم داون تایم هم ندارم !!
دست بالای دست بسیار است | درخت هر چه پر بار تر ، سر به زیر تر
این سایت های پربازدید تمام سرور هاشون رو اسپانسری میگیرن؟
یعنی سروری که سایت روش هست و تمام سرور های دانلودشون رو هم؟
از قدیم گفتن هر چقدر پول بدین همون قدر آش بهتون میدن
حتی همون سرویس دهنده هایی که به گفته شما کیفیت ندارن اگر قیمت هارو افزایش دهند می تونن به کاربر منابع های بهتری اختصاص دهند و پشتیبانی رو نیز با استخدام کارمند بهبود بخشند !
اکثرا در ابتدای کار به دنبال ارزان ترین ها هستند و کیفیت رو زیاد مهم نمیدون بعد از اینکه کارشان رشد کرد و در آمد بهتری کسب کردن و اون موقع به فکر کیفیت میفتند و بیشتر هزینه میکنند
و از قدیم نیز گفتن نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار !
زیاد فرقی ندارد
در بعضی از سایت های پر بازدید دیده اید که نوشته
"این سایت مثلا توسط فلان شرکت میزبانی می شود"
این همان ریسپانسری است
این هاست دی ال، خیل هم قیمت هاش بالا است
کلا هاست پر بازدید، در همهی سایتهای استفادهاز هارد اس اس دی است و باز بودن پورت سرور
این هاست های دانلود، فقط سرور اصلص سایت مهم است و هاست های دانلود زیادفرقی ندارد
مثلا هاستهای المان هم خیل خوب هستند برای دانلود
همین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)