نوشته اصلی توسط bitaraf اوکی لطفا خبرش رو بدید یا هر کسی که الا داره ازا ین سرویس استفاده میکنه خبر بده که اگه خوبه ما هم سفارش بدیم mehriz عزیز فکر میکنم سرور خریدن و الان استفاده میکنن
بزرگواری آن است که هرگز از بالا به کسی نگاه نکنی مگر آنکه بخواهی او را از زمین بلند کنی !
merci
نوشته اصلی توسط melathost mehriz عزیز فکر میکنم سرور خریدن و الان استفاده میکنن سلام دوست عزیز من شخصا این دیتاسنتر را تایید میکنم خوب واقعا کیفیت و پشتیبانی خوبی دارن. سوال بود در خدمتم
نوشته اصلی توسط mehriz سلام دوست عزیز من شخصا این دیتاسنتر را تایید میکنم خوب واقعا کیفیت و پشتیبانی خوبی دارن. سوال بود در خدمتم دوست عزیز من 2 تا سوال دارم! 1) آیا امکان تعریف دامنه دات آی آر هست؟ 2) سرور هاش بصورت PC هست یا rackmount ؟
نوشته اصلی توسط pizoul دوست عزیز من 2 تا سوال دارم! 1) آیا امکان تعریف دامنه دات آی آر هست؟ 2) سرور هاش بصورت PC هست یا rackmount ؟ با سلام با عرض پوزش به دليل اينكه دير جواب دادم. جواب شما 1- من روي سرورم دومين اي ار هاست كردم 2- طبق گفته پشتيان ما سرورها به صورت Raclmount هستند
ویرایش توسط Nikihost : June 27th, 2009 در ساعت 11:54
نوشته اصلی توسط mehriz با سلام با عرض پوزش به دليل اينكه دير جواب دادم. جواب شما 1- من روي سرورم دومين اي ار هاست كردم 2- طبق گفته پشتيان ما سرورها به صورت raclmount هستند خوبه .... خیلی عالی هست!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن