دروپال بهترین گزینه است ، هم از نظر سئو عالیه ، امنیت هم هیچ سیستمی به پاش نمی رسه ، یک سیستم کاملا پایدار ،
دروپال بهترین گزینه است ، هم از نظر سئو عالیه ، امنیت هم هیچ سیستمی به پاش نمی رسه ، یک سیستم کاملا پایدار ،
آره واقعا جوملا و وردپرس خیلی فرق نمیکنن
کار کردن با وردپرس خیلی راحتتره و کاربرپسندتره
اما جوملا یه مقدار پیچیده است اما از نظر برنامه نویسی به نظر من جوملا خیلی بهتره
اما در آخر خیلی با هم فرق نمیکنن چون برای هر جفتشون هم افزونه فراونه و هم قالب
مابقی سلیقه ای هست
از نظر سئو wp ، جوملا و ... همه با ماژول هايي ميشه تقويتشون كرد و به حد عالي رسيد كه مطمئنا اين ماژول ها رو در تيم پشتيبانيشون پيدا خواهيد كرد.
به نظر من با سي ام اسي كار كن كه باهاش راحت تري
هيچ كس نمي تونه بگه فلان سي ام اس بهتره...نصب سي ام اس هاي مختلف طولي كه نمي كشه همه رو نصب كن و ببين كدوم مطابق نيازت هست و ازش خوشت مياد...
در مورد سئو هم كه ميشه با يكسري تغييرات كوچك يا ماژول ها هر سيستمي رو بهينه كرد.
Wp
joomla
دروپال فوق العاده قوي و حرفه اي هست اما براي كار ايشون مناسب نيست. شما به راحتي ميتونيد با وردپرس يا جولا كار كنيد . البته اگر من جاي شما بودم همين ديتالايفم رو تغيير نميدادم. سيستم هاي ديگه هم براي سئو شون خيلي بايد وقت گذاشت و صرفن چون جوملا يا وردپرس هستند تو گوگل بالا نميان . ضمنا اكثر سايت هاي وارز هم اگر دقت كرده باشيد با ديتالايف رانن.
موفق باشيد
phpnuke
آقا ممنون از اینکه بهم کمک کردین
من وردپرس رو نصب کردم
فکر کنم وردپرس به کار من نمی یاد
در مورد دیتالایف هم
من از دیتالایف 8.5 استفاده می کنم
شنیدم می گن این دیتالایف 9
وضعیت سئوش خیلی بهتر شده
و می گن اصلا دیتالایف 9 به همین خاطر اومد تا مشکل سئو که در ورژن قبلی بود رو حل کنه
این درسته؟؟
و اینکه الان شما دارین از دیتالایف 9 استفاده می کنید
واقعا ازش راضی هستین؟؟
یه سوال دیگه
بین جوملا ، وردپرس و دیتالایف
کدوم کی از این سیتم مدیریت محتوا ها
هم سبک هست و هم امنیت بالا و هم سئو
و یه سوال دیگه
نظر شما در مورد جوملا چیه؟؟
برای سایت من خوبه؟
آدرس سایت تو امضام هست
لطفا نگاه کنید
ممنون
سلام
دوست من وردپرس سبک هست ولی بعضی از افزونه هاش مثلا افزونه آماری یا از این دست به سرور خیلی فشار میاره. ولی باز هم می ارزه چون شما یک متن ساده توش بنویس می بینی ظرف مدت کوتاهی از گوگل سر در میاره جالبتر اینکه وردپرس خودش چون پلاگین خزنده و وردپرس سیاره داره { که سایت هایی زیادی هم شامل میشه } لینک پست شما خودکار به هم ارجاع داده میشه و تعداد کلیک ها و آمار واقعا بالا میره. از نظر تمپلیت هم بخوایین تا دلتون بخواد داره اما زیبایی و تعداد تمپلیت های جوملا خیلی بیشتر هست از نظر امنیت هم وردپرس خودش سریع می تونه آپگرید بشه. در ضمن لود سریع تری هم داره نسب به جوملا.برنامه نویسی هم وارد نباشی وردپرس بازم آسون تره فقط اون قسمت ادیتورش که واسه پست جدید هست یه کم طول میکشه مشکل دیگه نداره.خود لینک پستات هم می تونی تو ادیتورش ادیت کنی.کافیه؟
با سلام
دوستان نظرات زیادی دادن و نظر همه هم محترم هست
هرکسی از انتخاب یک سیستم مدیریت محتوا یک خواسته هایی داره که باید بتونه اون سیستم نصبت به نیاز و سبک کار اون گروه ، خواسته ها را برطرف کنه
خوب نیوک که کلاً تعطیل هرچند که تا چند ماه پیش پورتال آموزشی خودم هم آجانیوک بود و تا ماه پیش هم خودم مدیر (( KING )) این سایت بودم ، بگذریم
اینها را یک نگاه بندازید :
پایگاه خبری سیستم های مدیریت محتوای فارسی
ببینید نظر عموم در مورد یک سیتسم مدیریت محتوا چی هست
- وردپرس (28%, 530 رای)
- دیتالایف انجین (19%, 360 رای)
- جوملا (16%, 307 رای)
- پی اچ پی نیوک (16%, 296 رای)
- نیوک لرن (6%, 111 رای)
- ایی 107 (3%, 57 رای)
- نشنال (2%, 47 رای)
- اسلید (2%, 30 رای)
- دروپال (1%, 27 رای)
- زوپس (1%, 22 رای)
- راش (1%, 18 رای)
- مووبل تایپ (1%, 16 رای)
- جاوز (1%, 15 رای)
- اوولوشن (1%, 12 رای)
- دات نت نیوک (0%, 9 رای)
- مامبو (0%, 9 رای)
- الینور (0%, 9 رای)
- پارسی پی اچ پی (0%, 7 رای)
- کاسلر (0%, 6 رای)
- نت پرو (0%, 3 رای)
- زیکولا (0%, 1 رای)
- اپل
ته جدول را کار نداریم 4 گزینه اول و برتر را اگر دقت کنید میبینید که :
وردپرس - دیتالیف - جوملا و پی اچ پی نیوک هست
همونطور که گفتم نیوک اصلاً به کنار چون هیچ انعضافی نداره و جون به جونش کنی نیوک هست و زیاد با خواسته های افراد جور در نمیاد
جوملا هم که ماشاا... هر چند وقت اینقدر براش باگ و حفره امنیتی میاد که دیگه شده دوست هکرها ولی در کنار این سیستمی با انعطاف بالا هست در کنار پیچیدگی های خودش برای تازه کارها که در دفعات اول مغزشون هنگ می کنه
دیتالیف هم بد نیست زیاد باهاش کار نکردم ولی در کل به نظر من از جوملا بهتر بوده
اما وردپرس :
سیستم عالی هست به نظر من ، انعطاف عالی داره و میشه هر نوع سایتی را راه اندازی کرد - همچنین با وجود 11050 پلاگین موجود فکر کنم به راحتی بتونه نیازهای شما را برطرف کنه
سیستم سبک و مناسبی هست با بخش مدیریتی راحت که هر تازه کاری هم میتونه سریع خودش را با اون هماهنگ کنه - نصب راحت قالبها و پلاگینها و ...
در کل نظر شخصی من این هست که خوب هست ولی تنها مشکلی که داره و من تنها شنیدم و تا به حال به چشم ندیدم مقدار حافظه php هست که در اکثر سرور ها 32 هست ولی در زمانهایی که وردپرس بازدید بالایی داره در اصل باید 256 باشه که این هم با یک تنظیم ساده در php.ini یا خود کانفیگ وردپرس قابل رفع هست
در کل بنده هم وردپرس را ترجیح میدم به دیگر موراد
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)