-
June 26th, 2016, 01:59
مشکل در تشخیص ورژن پایدار سیستم عامل و نرم افزار ها
سلام
چطوری ورژن پایدار یک سیستم عامل رو تشخیص میدید؟ همین واژه stable که سازنده ذکر میکنه قابل اعتماد هست یا چی؟
مثلا الان centos هفت هست که از mysql پشتیبانی نمیکنه (میشه نصب کرد ها) و mariadb رو جایگزین کرده. الان شما تو سرورتون کدوم ورژن centos رو نصب کردید؟ یا بهتر بگم کدوم ورژن قابل اعتماد تر هست؟
php,nginx,mysql هر کدوم از اینا کدوم ورژن پایدار و مناسب سرور اختصاصی هست؟
تشکر میکنم کامل توضیح بدید دلیل انتخابتون رو.
-
-
June 26th, 2016 01:59
# ADS
-
June 26th, 2016, 02:10
پاسخ : مشکل در تشخیص ورژن پایدار سیستم عامل و نرم افزار ها

نوشته اصلی توسط
agrb.siyah
سلام
چطوری ورژن پایدار یک سیستم عامل رو تشخیص میدید؟ همین واژه stable که سازنده ذکر میکنه قابل اعتماد هست یا چی؟
مثلا الان centos هفت هست که از mysql پشتیبانی نمیکنه (میشه نصب کرد ها) و mariadb رو جایگزین کرده. الان شما تو سرورتون کدوم ورژن centos رو نصب کردید؟ یا بهتر بگم کدوم ورژن قابل اعتماد تر هست؟
همیشه در ایران نسخه های قدیمی تر استفاده می کنند چون فکر می کنند کاملتره .
تنها چیزی که همیشه آخرین نسخه هست whmcs و لایسنس هایی هست که بابتش پولی پرداخت می کنند.
من به شما پیشنهاد می کنم چه رایگان چه پولی از آخرین نسخه ممکن استفاده کنید.
فقط راجب php بیشتر تحقیق کنید چون معمولا بعضی از سیستم ها رو هر ورژنی از php به راحتی کار نمی کنند.
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
-
June 26th, 2016, 02:12
عضو دائم
پاسخ : مشکل در تشخیص ورژن پایدار سیستم عامل و نرم افزار ها

نوشته اصلی توسط
agrb.siyah
سلام
دوست عزیز CentOS 7 از MySQL پشتیبانی کامل میکنه ، بیش از یکساله ک تمامی سرور های ما از این نسخه استفاده میکنند و رو همشون هم MySQL ران هست. (پنل دایرکت ادمین و سی پنل)

نوشته اصلی توسط
agrb.siyah
من CentOS 7 رو ب شما پیشنهاد میکنم ، ب هزار و یک دلیل !
ویرایش توسط OmidX : June 26th, 2016 در ساعت 02:13
-