صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 30

موضوع: استفاده زیاد از سرور

عضو انجمن emperatoor73 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    233
    تشکر تشکر شده 
    108
    تشکر شده در
    94 پست

پیش فرض پاسخ : استفاده زیاد از سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط word1372 نمایش پست ها
    دوستان چندتا خطا لاگ شده میشه درموردشون توضیح بدید
    کد:
    [25-Jun-2016 17:02:34 UTC] PHP Fatal error:  Out of memory (allocated 18087936) (tried to allocate 491520 bytes) in /home/***/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 245
    [25-Jun-2016 17:02:34 UTC] PHP Fatal error:  Out of memory (allocated 39845888) (tried to allocate 262144 bytes) in /home/***/public_html/wp-includes/pomo/mo.php on line 268
    [25-Jun-2016 17:02:34 UTC] PHP Fatal error:  Out of memory (allocated 47710208) (tried to allocate 79 bytes) in /home/***/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 3850
    [25-Jun-2016 17:02:34 UTC] PHP Fatal error:  Out of memory (allocated 41943040) (tried to allocate 78 bytes) in /home/***/public_html/wp-includes/pomo/mo.php on line 268
    [25-Jun-2016 17:02:42 UTC] PHP Fatal error:  Out of memory (allocated 10223616) (tried to allocate 30720 bytes) in /home/***/public_html/wp-includes/class-wp-meta-query.php on line 200
    [25-Jun-2016 17:02:42 UTC] PHP Fatal error:  Out of memory (allocated 49020928) (tried to allocate 32 bytes) in /home/nemodlir/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1780
    [25-Jun-2016 17:02:42 UTC] PHP Fatal error:  Out of memory (allocated 24903680) (tried to allocate 30720 bytes) in /home/***/public_html/wp-content/plugins/text-replace/c2c-plugin.php on line 192
    - - - Updated - - -

دقیقا چی بگم بهشون؟
    تیکت برنین بهشون بگین سایت را مانیتور کنن ببینن کدوم فایل بیشترین مصرف را داره

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

آی ویولن | سایت تخصصی آموزش ویولن

2. # ADS

عضو انجمن Farid Saadat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    816
    تشکر شده در
    599 پست

پشتیبانی هاست گفته

15 % کل پردازنده 8 هسته ای
    که میشه 1.2 هسته . هر هسته 1 گیگاهرتز

والا تو مغز منم نمیگنجه که سایتم انقدر مصرف داشته باشه مشکل دیگه اینکه سایت میزبان که بنده تا اسفند قرارداد دارم نصف 120 تومن روهم نمیده
    طبق قوانين بايد پول رو محاسبه و پرداخت كنن. اگر نكردن شما ميتونين شكايت كنين ازشون و نمادشون رو باطل كنين اگه دليلتون درست و منطقي باشه و ايشون زير تعهد هاشون زده باشن

Sent from my iPhone using Tapatalk
    کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

من پلاگین نال شده ندارم اصلا

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

دوستان چجوری میشه پول رو ازشون بگیرم من فقط 50 درصد رو میخوام که نمیدن تا اسفندم قرارداد داریم

این عکس روهم نگاه کنید

Untitled.png

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط emperatoor73 نمایش پست ها
    تیکت برنین بهشون بگین سایت را مانیتور کنن ببینن کدوم فایل بیشترین مصرف را داره

میگن این امکان فقط برای وب سرویس های اپاچی هستش

تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    816
    تشکر شده در
    599 پست

دوستان چجوری میشه پول رو ازشون بگیرم من فقط 50 درصد رو میخوام که نمیدن تا اسفندم قرارداد داریم

این عکس روهم نگاه کنید

Untitled.png

- - - Updated - - -

میگن این امکان فقط برای وب سرویس های اپاچی هستش
    بهشون بگين هزينه رو محاسبه و پرداخت كنن و در غير اين صورت به وزارت صنعت و معدن گزارش ميدين كه نماد رو باطل كنن. قبل از تيكت هم عكس از كنترل پنل و محصولاتو تيكت ها و مخصوصا بكاپ از سرور بگيرين

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

س

- - - Updated - - -

س
    ویرایش توسط word1372 : June 27th, 2016 در ساعت 15:30

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    9 پست

فایل پیوست 32120

- - - Updated - - -

اینارم گفت
    1 - داداش همیشه وقتی هاست یا هرچی میخری مثلا اکانت و غیره ... از کمترین زمانش که یک ماه هست استفاده کن تا در صورتی که مشکلی پیش اومد یک ماه ضرر کنی.
    2- همیشه وقتی میخوای یه چیزی رو از یه شرکتی بخری تحقیق کن . مثلا بیا تو همین فروم بزن میخوام x رو از شرکت y بخرم کسی تا حالا خریدی داشته؟ سروراشون چطورن؟ پشتیبانیشون چطوره؟ مودب و فنی هستن یا بچه چاله میدونن؟
    3- در صورتی که شرکتی که میخوای ازشون خرید کنی در شهر خودتون باشه برو و از نزدیک ببین چه کاره هستن؟ شرکتشون چطوره و غیره....
    4- همیشه با پشتیبانی با لفظ قلم حرف بزن و تهدید نکن! اگر کاری از دستت برمیاد انجام بده در غیر اینصورت تهدید فقط باعث میشه که دیگه حرفهای بعدی شما جدی نگرفته بشه چون تو فکر خودشون میگن بازم این تهدید کن اومد
    (اینارو واسه این گفتم که تو آینده دیگه به این روش خرید نکنی یا اینجوری حرف نزنی)
    ------------------------------------------------------------------------
    حالا برای حل کردن مشکلت بهتره که حضوری بری شرکتشون و یا با تماس تلفنی (تیکت رو دیگه بیخیال شو) زنگ بزنی و مشکلت رو حل کنی.
    ویرایش توسط agrb.siyah : June 27th, 2016 در ساعت 15:03

تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    816
    تشکر شده در
    599 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
    با سلام

سایت ایشون پر مصرف هستش و دوستانی که اطلاع ندارن از موضوعی خواهش دارم که صحبت های بی دلیل انجام ندن ....

نه سرور ما مجازی هستش و نه با قدرت پایین هستش ! ( اگه لازم هستش مدارک اختصاصی یودن سرور ضمیمه بشه ) . دوستان نه میزبان رو میشناسن نه هیچی فقط حرف میزنند و مشتری ناآگاه رو به جون فروشنده میندازن

مصارف 24 ساعت گذشته طبق آمار کلود لینوکس :
    http://www.uplooder.net/img/image/37...8f4d/nemo4.jpg

مصرف 7 روز گذشته طبق آمار کلود لینوکس :
    http://www.uplooder.net/img/image/61...4a11/nemo5.jpg

نمودار مصرفی دقیق بر حسب % طی 24 ساعت گذشته :
    http://www.uplooder.net/img/image/28...7c34/nemo6.jpg

این موارد بدون هیچگونه محدودیت در قسمت کلود لینوکس میباشد ... بعد از قبول نکردن ایشون منابع محدود شد به پلان خریداری شده ...

دوستان لطفا بفرمایید برای یک هاست یا هزینه پرداختی سالانه 120 تومان در نظر گرفتن 15 % پردازنده کل سرور کم هستش ؟

- - - Updated - - -

ما مشتری داریم که ماهانه 42 تومان هزینه میکنه برای هاست پربازدید به اندازه ایشون مصرف نداره ... سایتشون هم پربازدید هستش

متاسفانه ایشون فقط میخوان مشکل رو گردن دیگران بندازن و با استفاده جملاتی چون ، سایت من جای دیگه بوده مشکلی نداشتم ، مشکل از کانفیگ سرور شماست ، سایت ما بازدیدی نداره و... میخوان از زیر مشکل سایتشون شونه خالی کنند !

سیستم محتوای وردپرس با استفاده از قالب و افزونه های غیر استاندارد به شدت مصرف بالایی داره و اون دوستانی که هاستینگ دارند و مدیر سرور هستند به خوبی از این جریان با خبر هستند
    ما رو حرف هاي ايشون پيشنهاد داديم. شما قبل از عصبي شدن حرف هاي ايشون رو بخونيد. گفتن شما بهشون نميگيد كه از كدوم قسمت مصرف ميشه و اين صحبت ها. ١٥٪‏ هم معقوله اما شما موظف بودين كه اطلاع بدين كه از ماي اسكيو ال بوده. موفق باشيد

عضو انجمن emperatoor73 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    233
    تشکر تشکر شده 
    108
    تشکر شده در
    94 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
    با سلام

سایت ایشون پر مصرف هستش و دوستانی که اطلاع ندارن از موضوعی خواهش دارم که صحبت های بی دلیل انجام ندن ....

نه سرور ما مجازی هستش و نه با قدرت پایین هستش ! ( اگه لازم هستش مدارک اختصاصی یودن سرور ضمیمه بشه ) . دوستان نه میزبان رو میشناسن نه هیچی فقط حرف میزنند و مشتری ناآگاه رو به جون فروشنده میندازن

مصارف 24 ساعت گذشته طبق آمار کلود لینوکس :
    http://www.uplooder.net/img/image/37...8f4d/nemo4.jpg

مصرف 7 روز گذشته طبق آمار کلود لینوکس :
    http://www.uplooder.net/img/image/61...4a11/nemo5.jpg

نمودار مصرفی دقیق بر حسب % طی 24 ساعت گذشته :
    http://www.uplooder.net/img/image/28...7c34/nemo6.jpg

این موارد بدون هیچگونه محدودیت در قسمت کلود لینوکس میباشد ... بعد از قبول نکردن ایشون منابع محدود شد به پلان خریداری شده ...

دوستان لطفا بفرمایید برای یک هاست یا هزینه پرداختی سالانه 120 تومان در نظر گرفتن 15 % پردازنده کل سرور کم هستش ؟

- - - Updated - - -

ما مشتری داریم که ماهانه 42 تومان هزینه میکنه برای هاست پربازدید به اندازه ایشون مصرف نداره ... سایتشون هم پربازدید هستش

متاسفانه ایشون فقط میخوان مشکل رو گردن دیگران بندازن و با استفاده جملاتی چون ، سایت من جای دیگه بوده مشکلی نداشتم ، مشکل از کانفیگ سرور شماست ، سایت ما بازدیدی نداره و... میخوان از زیر مشکل سایتشون شونه خالی کنند !

سیستم محتوای وردپرس با استفاده از قالب و افزونه های غیر استاندارد به شدت مصرف بالایی داره و اون دوستانی که هاستینگ دارند و مدیر سرور هستند به خوبی از این جریان با خبر هستند
    دوست عزیز ما نگفتیم حتما مشکل از سروره
    گفتیم احتمالا سرور ضعیف هست
    و بعدش گفتیم از شما درخواست کنه لاگ های مصرفی را براش ارسال کنید
    به نظر من اینجور مواقع هاستینگ باید با مانیتور کردن سایت مشکل را پیدا کنه

آی ویولن | سایت تخصصی آموزش ویولن

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

سلامی دوباره به دوستان حوبم

درمورد این تاپیک

بنده مبنی بر مصرف زیاد سرور این رو بگم الان سایتم رو سرور های میهن چندروز خوب جواب داده و هیچ شکایتی از پشتیبانی نداشتیم و این روهم بگم تو این چندساله حتی یک بارهم مارو ساس نکردن

سروری که بودیم به گفته پشتیبانی ک به ما راهنمایی هایی گفت که انجام دهیم ازجمله غیرفعال کردن پلاگین ها و تغییر قالب سایت که با انجام اینکارها هیچ تغییری احساس نشد . و بنده وردپرس روهم از نوع ریختم که شاید فایلی خراب شده باشه و ریپلیس کنه فایل هارو تا درست بشن و در دیتابیس هم ریپیر کردم و بازهم مشکل حل نشد و به این نتیجه رسیدم که بجای هزینه زیاد و موندن در سرور های این ادم با هزینه کمتر منتقل کنم

بگم الان همه پلاگین ها و اون قالب فعال هستن اینرو بگم 500 تا از بازدیدکنندههامون کم شدن ما منتقل کردیم 1500 بازدیدکننده شد 1000 بازدیدکننده

اینم gtmetrix aaaaaaaaa.png

بگفته پشتیبانی که این رو گفته

15 % کل پردازنده 8 هسته ای
    که میشه 1.2 هسته . هر هسته 1 گیگاهرتز
    که در پشت تلفن گفته 250 تا 300 تا سایت رو این سرور هستن که فقط بنده مشکل دارم خخخخ

با این همه سایت فکر کنم 1 گیگا هم برام زیادیه ک سرور کلا هنگ بود

و اینهم جالبه بسته شده برام خخخ aaaaaaaaa.png تو این قسمت 2روز پیش بودم با اینکه سرور خالی بود و کار نمیکرد انتقال داده بودیم باز پر میکرد CPU رو که واقعا واقعا جالب بود برام دیگه با دیدن سرور خالی و CPU مکس به این نتیجه رسیدم سرور با من مشکل داره با انتقالم درست نشده بود خخخ

این هم سایت من http://nemodl5.ir و ببینید چه سریع باز میشه فقط سایت من تو سرورهای این آقا مشکل دارند

فقط من بازگشت وجه رو میخوام اونم هرچی از سرورم باقی مونده که 50% میشه و امیدوارم این اقا قبول کنه سرورش مشکل داره و مشکل از سایت بنده نیست چون این هاستی که هستم همش 39 تومن برای یکسال برام ابخورد و قبلا هم بودم که مشکلی نداشت

با تشکر از دوستان گرامی

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)