نه منظور من اینکه مثلا ما از بانک الف حساب داریم..
برای پرداخت فاکتور توسط مشتری ، امکان پرداخت توسط درگاه ب وجود دارد؟ برای این امکان چه باید کرد؟
+ و اینکه چه بانکی رو برای دریافت درگاه پیشنهاد می کنید؟
نه منظور من اینکه مثلا ما از بانک الف حساب داریم..
برای پرداخت فاکتور توسط مشتری ، امکان پرداخت توسط درگاه ب وجود دارد؟ برای این امکان چه باید کرد؟
+ و اینکه چه بانکی رو برای دریافت درگاه پیشنهاد می کنید؟
با سلام خدمت شما دوست عزیزم
بنده بانک ملت رو در این زمینه بهترین بانک میدونم و هیچ قطعی از طرف درگاه بانک ملت تا به الان ندیدم. علاوه بر این بانک ملت اون زمان که هیچکی اینترنت بانک درست حسابی نداشت اون داشت و خدماتش واقعا بروز بوده تا به الان و واقعا میتونه از بانک صادرات با خدمات ضعیف و اینترنت بانک ضعیفی که از اول داشته که با کلی دوندگی یه رمزیاب دادش بهم و اینترنت بانکش پر از ارر بوده در گذشته رو جایگزین باشه من اصلا از بانک صادرات راضی نبودم تا به الان و جز سرکار رفتن ازش چیزی ندیدم.
ویرایش توسط iranpersian : June 26th, 2016 در ساعت 02:28
سرور مجازی ارزان تضمینی با منابع کاملا اختصاصی | سرور مجازی ssd | لایسنس رایگان DriectAdmin + فول کانفیگ
۶۶۵۵۸۵۵۲ - ۶۶۵۲۵۰۰۲ (۰۲۱) | نماد اعتماد از دو نهاد مختلف: وزارت صنعت - وزارت فرهنگ
ببینید شما برای اینکه بتونید به مشتری تون اختیار بدید که از درگاه الف و ب و پ به انتخاب خودش انتخاب کنه برای پرداخت باید , هر سه درگاه رو گرفته باشید , لکن مشتری شما با کارت عضو شتاب در هر درگاهی قادر به پرداخت هست .
- - - Updated - - -
همچنین کارت اعتباری ایران کیش که بنده این مورد رو پیشنهاد می کنم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)