با سلام ...
اگر فعالیت شما به صورت اولا قانونی و ثانیا به صورت حرفه ای هست ، پیشنهاد من زرین پال هست . شما میتونی برای اینکه هم اعتماد مشتریانت رو نسبت به کسب و کار خودت بالاتر ببری و هم اینکه از تسویه حساب سریعتری برخوردار بشی ، سطح خودتون رو به طلایی ارتقا بدید . این کار صرفا به نفع شما نیست ، بلکه هم به نفع خود شماست و هم به نفع مشتریان شما چرا که اگر سطح شما طلایی باشه و لوگو زرین پال رو در سایت خودتون بزنید ، خیلی راحت مشتریان شما با دیدن سطح تایید طلایی شما در سرویس زرین پال اعتمادشون از کسب و کار شما بالاتر میره ...
علاوه بر اون سرویس زرین پال جزو محبوب ترین و معروف ترین سرویس دهنده ها در زمینه درگاه پرداخت واسطه هست ...
اما اگر به هر دلیلی قصد استفاده از زرین پال رو ندارید ، پیشنهاد بعدی من به شما فراگیت هست ، اونم به واسطه شناخت و تجربه ای که داشتم . فراگیت رو بعد از زرین پال بهتون پیشنهاد میکنم ...
ضمنا یه مورد خیلی مهم : لطفا سیاست امنیت اطلاعات و قوانین هر کدوم از سرویس دهنده های درگاه پرداخت واسطه ای که قصد استفاده ازش رو داشتید رو اول از هر اقدام دیگه ای ( حتی ثبت نام ) به خوبی و با دقت مطالعه کنید .