-
June 24th, 2016, 18:36
استفاده زیاد از سرور
سلام خدمت کاربران و مدیران وب هاستینگ
بنده یک هاست تهیه کردم با امکانات نامحدود و فضا 3گیگ ک هزینش برام درومده 120هزارتومن
هاست تاحالا 2بار ساس کرده سایت بنده رو ک چرا از هاست زیاد مصرف میکنی
بنده بدلیل ف ی ل ت ر ی ن گ اد دامین دارم(معمولی تو 3 ماه 5بار دامین عوض کردیم ) البته به اینصورت که دامنه قدیمی رو دامنه جدید دایرکت میشه فک نکنم مصرف زیادی بخواد کلا یک سایت و یک انجمن هستش که میشه 2تا CMS یکی وردپرس دیگری mybb
الان هاست میگه شما 90 تا 95 درصد سی پی یو رو مصرف میکنی و من کلا این رو نمیخوام بنظر شما امکانش هست که رو وردپرس من پلاگینی نصب باشه که مصرف رو زیاد کرده باشه
الان با توافق هاست من رو رو 15 درصد سی پی یو محدود کردن واینهم اضافه کنم که کلا 60 گیگ پهنای باند مصرف میکنیم
این هم لیست پلاگین های وردپرسم Untitled.png
و اینکه نمیدونم 100 درصد سی پی یو دقیقا چقدر میشه اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره بگه ممنون باتشکر
-
-
June 24th, 2016 18:36
# ADS
-
June 24th, 2016, 18:42
عضو دائم
پاسخ : استفاده زیاد از سرور

نوشته اصلی توسط
word1372
بنظر شما امکانش هست که رو وردپرس من پلاگینی نصب باشه که مصرف رو زیاد کرده باشه
بله ، حتی قالب شما هم ممکنه علت این موضوع باشه و نیازمند بررسی ه ، کلی نمیشه نظر داد.
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2016, 18:46
اخه من همینو رو یک هاست دیگه دارم اما همچین مشکلی نداشته
خب من چجوری بفهمم چی زیاد مصرف میکنه قالب پلاگین
-
-
June 24th, 2016, 18:47

نوشته اصلی توسط
word1372
بنده یک هاست تهیه کردم با امکانات نامحدود و فضا 3گیگ ک هزینش برام درومده 120هزارتومن
بنده بدلیل ف ی ل ت ر ی ن گ اد دامین دارم(معمولی تو 3 ماه 5بار دامین عوض کردیم ) البته به اینصورت که دامنه قدیمی رو دامنه جدید دایرکت میشه فک نکنم مصرف زیادی بخواد کلا یک سایت و یک انجمن هستش که میشه 2تا CMS یکی وردپرس دیگری mybb
الان هاست میگه شما 90 تا 95 درصد سی پی یو رو مصرف میکنی و من کلا این رو نمیخوام بنظر شما امکانش هست که رو وردپرس من پلاگینی نصب باشه که مصرف رو زیاد کرده باشه
الان با توافق هاست من رو رو 15 درصد سی پی یو محدود کردن واینهم اضافه کنم که کلا 60 گیگ پهنای باند مصرف میکنیم
این هم لیست پلاگین های وردپرسم
Untitled.png
و اینکه نمیدونم 100 درصد سی پی یو دقیقا چقدر میشه اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره بگه ممنون باتشکر
باید کد ها بررسی بشه همونطور که مهندس گفتند حتی قالب هم احتمال استفاده زیاد دارد ( البته درصدش کمه) ! پلاگین هارو بررسی کنید اونایی که نیاز نیست و پاک کنید - اسپم و ایمیل رو چک کنید، ما بقی موارد مثل استفاده از دیتابیس و ... هم بررسی کنید
-
-
June 24th, 2016, 18:49

نوشته اصلی توسط
word1372
این هم لیست پلاگین های وردپرسم
Untitled.png
اگه این هزینه برای ماهانه 120 تومانه شما میتونید یه سرور با خیلی کمتر از ایناها هزینه کنید ، اینطوری دیگه اون مشکلات رو ندارید ولی هز 3 ماه باید 120 هزینه کنید
-
تعداد تشکر ها از live به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2016, 18:49
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
word1372
اخه من همینو رو یک هاست دیگه دارم اما همچین مشکلی نداشته
خب من چجوری بفهمم چی زیاد مصرف میکنه قالب پلاگین
احتمالا هاستینگ دوم شما CloudLinux هست و منابع از قبل لیمیت شده ست.
شما تمام پلاگین ها رو غیر فعال و سویچ کنید رو یک قالب دیگه ، مثلا قالب دیفالت ، به هاستینگ تون هم بگید لیمیت ۱۵ درصد رو بردارن ، ب مدت ۲۴ ساعت تست کنید ، اگر همه چیز اوکی بود ، مشکل از قالب یا یکی از پلاگین های شماست ک باید اونو اوکی کنید.
مثلا پلاگین های قدیمی وردپرس ، رو نسخه های جدید php مشکلاتی رو ایجاد میکنن ، ولی شما ترجیحا اول با قالب تست کنید.
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2016, 19:04

نوشته اصلی توسط
live
اگه این هزینه برای ماهانه 120 تومانه شما میتونید یه سرور با خیلی کمتر از ایناها هزینه کنید ، اینطوری دیگه اون مشکلات رو ندارید ولی هز 3 ماه باید 120 هزینه کنید
نه هزینه سالانست من میهن وب هاست بودم مشکلی نداشتم بخاطر *****ینگ عوض کردم اونجا تو 2 3 سالی که بودم یک اخطار هم نداشتم
- - - Updated - - -
اره لینوکس ابریه و هرچی از پشتیبانی پرسیدم سرعت سی پی یو چقدره هنوز که جواب نداده حداقل بفهمم این صد درصد چقدر سی پی یو هستش که 95 درصدشو من مصرف میکنم
این عکس نمودار مصرفی من هستش
http://www.uplooder.net/img/image/28...7c34/nemo6.jpg
-
-
June 24th, 2016, 19:09

نوشته اصلی توسط
word1372
نه هزینه سالانست من میهن وب هاست بودم مشکلی نداشتم بخاطر *****ینگ عوض کردم اونجا تو 2 3 سالی که بودم یک اخطار هم نداشتم
حتما سرور فوق محدودیت داره و بدون شک سی پنل رو سرور مجازیه که 75 درصد مصرف سی پیو رو در بر میگیره
دوستانی هستن که در همین انجمن سرور مجازی با قیمت عالی از بهتریه دیتاسنترهای جهان از جمله ovh رائه میدن
اگه من یه همچین مشکلی داشتم یکی از این سرورارو خریداری میکردم و رو آپاچی سایتو بالا میاوردم که واقعا کار راحتیه
خیلی بهتر از اینه که ماهی 120 تومن بدید و محدود هم بشید
اینطوری کل هزینه ها با خرید سالانه تقریبا همون 120 تومن میشد با این تفاوت که سرور مال خودتون میشد
-
-
June 24th, 2016, 19:11

نوشته اصلی توسط
word1372
- - - Updated - - -
اره لینوکس ابریه و هرچی از پشتیبانی پرسیدم سرعت سی پی یو چقدره هنوز که جواب نداده حداقل بفهمم این صد درصد چقدر سی پی یو هستش که 95 درصدشو من مصرف میکنم
این عکس نمودار مصرفی من هستش
http://www.uplooder.net/img/image/28...7c34/nemo6.jpg
همون سایت و انتقال دادید یا بعد از انتقال تغییرات دادید؟
-
تعداد تشکر ها از آرکانت به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2016, 19:15

نوشته اصلی توسط
آرکانت
همون سایت و انتقال دادید یا بعد از انتقال تغییرات دادید؟
نه اصلا تغیراتی نداشتیم خوبم کار میکنه الان چندتا پلاگینم غیرفعال کردم
-