البته نا گفته نماند که اگر از این دیتاسنتر سرویس میگیرید نباید اصلا انتظار پشتیبانی داشته باشید.
بنده خاطرم هست حدود ۴ یا ۵ سال پیش ما یک سرور از ovh تهیه کردیم و یک رنج آیپی سفارش دادیم و دقیقا ۱ ماه بعد موقع تمدید سرور تحویل دادند!
البته نا گفته نماند که اگر از این دیتاسنتر سرویس میگیرید نباید اصلا انتظار پشتیبانی داشته باشید.
بنده خاطرم هست حدود ۴ یا ۵ سال پیش ما یک سرور از ovh تهیه کردیم و یک رنج آیپی سفارش دادیم و دقیقا ۱ ماه بعد موقع تمدید سرور تحویل دادند!
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
موارد نرم افزاریشامل پشتیبانینمی باشد
ازهمینجهت پشتیبانینخواهید داشت
مگردرصورتیکهمشکل سخت افزاری به وجود آمده باشد
در غیر این صورت تمام موارد به صورت خودکار انجام خواهد شد
برای نمونه لطفا یک درخواست پشتیبانی و بفرمایید تا بنده نوع رفتار ایندیتاسنتر و عرض کنم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
پشتیبانی OVH همیشه همینطوری هست ، شما ب آدرس validation@ovh.net باید ایمیل کنید.
...Zzzz...
من مال پنل آمریکارو به
validation@ovh.net
ارسال کردم البته گفتم ۲ تا پنل دارم یکی آمریکا یکی اروپا مال اروپا رو هم به customersupport@ovh.ie دادم خودشون گفتن.
حالا هرکدوم زودتر تایید کنند ازشون مخرم :دی
پش فرقی نداره از کدوم بگیمر ؟
آدرس پنل هاشون متفاوت هست.
OVH فرانسه رو من یادمه ب همین ایمیل validation@ovh.net مدارک ارسال و پنل رو وریفای کردیم.
...Zzzz...
پیش اومده دو هفته بعضا یک ماه هم طول کشیده تا به تیکت های پشتیبانی جواب بدن. توی فروم های خودشون هم میتونین دنبال جواب باشید.
همنطوری که سایر دوستان گفتن باید به ایمیل validation@ovh.net مدارکتون رو ارسال کنید.
موفق باشید
گـــُزگـــا هاستینگ
هاست دانلود اختصاصی حجیم (دو ترابایت به بالا) - هاست پربازدید اختصاصی - کانفیگ اختصاصی و... برای هرگونه سوال پیش از خرید با ما تماس بگیرید
با سلام و عرض ادب
در صورتی که امکان تماس تلفنی و فکس مدارک را داشته باشید وریفای حساب شما در کمتر از 5 دقیقه انجام میشود.
مدارک را به همان ایمیل که دریافت نموده اید به صورت Reply ارسال نمایید.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)