دوستان من آيپي وليد دارم و ميخوام سيپنل و رو سيستم خودم نصب كنم تريال 40 روزشو . ميخواستم بدونم حجم كليش چقدره وقتي دانلود هميه چيش تموم ميشه.ممنون
دوستان من آيپي وليد دارم و ميخوام سيپنل و رو سيستم خودم نصب كنم تريال 40 روزشو . ميخواستم بدونم حجم كليش چقدره وقتي دانلود هميه چيش تموم ميشه.ممنون
با ایران مشکل داره
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
پس سروراي پارس آنلاين با افرانت چطوري با ايپي ايران سيپتل دارند؟؟؟؟
Vp n یا Pro xy سرور
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
پس چطوري هويز ميگيريم ايپي ايرانه؟
حالا اصلا اين مهم نيست اگه مشكل فقط ايران بودنمونه من با وي --پي --ان كانكت ميشم. من حجم كلشو ميخوام بدونم. اينترنتم 128منتها دانلودم نامحدوده ميخوام ببينم چند شبانه روز بايد روشن باشه اين بدبخت
![]()
یعنی چی هوایز میگیرید ایپی ایرانه؟
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
اینجوری که بنده متوجه شدم فعلا کسایی هستند تو ایران سرور با سی پنل اراپه میکنن که همه سی پنل نال شده هست
نمونه اش را دیدم
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
جریان از این قراره که ما با سرعت بالا تو شرکت همین کار رو کردم .
شما یه مجازی ساز نصب کن ، بگو خوب ؟
بعد روش یه Vps لینوکس با centos ( به طور مثال ) نصب کن . بگو خوب ؟
بعد یه وی پی ان هم از بازار بزرگ وی پی ان فروش ها بگیر و کانکت شو بهش و بعد برو تو وی پی است و شروع کن به نصب سی پنل ! بگو خوب ؟
بعد لازمه که حتما چند تا آی پی ولید داشته باشید بگو خوب ؟
بعد از اینکه نصب سی پنل تموم شد با سرعت 1 مگابیت ایران حدود 17 ساعت طول می کشه !
بعد وی پی ان رو دیس کانکت کنید . بعد می رید میگید رو سرور داخل ایران سی پنل نصب کردم .
بعدش هم کسی ریپورت بده لایسنس تون با اون آی پی بسته می شه و آی پی ایرانتون هم دیگه نمی تونه دسترسی به اون وی پی ان پیدا کند !
خوب که خوب !
می تونید هم کرک شده شو نصب کنید که بیشتر پیشنهاد میشه !
در کل رو سرور داخل ایران ویندوزش : Plesk
و لینوکس : Directadmin
نصب کن و راحت باش .
ما باید سی پنل رو تحریم کنیم متأسفانه الان بر عکسه !
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
چرا چند تا؟بعد لازمه که حتما چند تا آی پی ولید داشته باشید بگو خوب ؟
---------------
رو كيس خودم ميخوام امتحان كنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)