سلام
بنظرتون از کدوم کنترل پنل برای سرور فایل هاستینگ و بک آپ هاستینگ استفاده کنم ؟
سلام
بنظرتون از کدوم کنترل پنل برای سرور فایل هاستینگ و بک آپ هاستینگ استفاده کنم ؟
به نام او ....
Direct Admin
سلام
بستگی داره ، همه کنترل پنل ها خوب هستند ولی خب معروف ترین ها اول سی پنل بعد پلسک و سپس دایرکت ادمین و سایر کنترل پنل ها است
دیتاسنتر ایکس ال هاست
ارائه دهنده سرور های اختصاصی و مجازی از سال 1995
دارای نماد اعتماد الکترونیکی 2 ستاره
www.XLHost.ir
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
چیز سلیقه ای هست اما بیشتر بدلیل ارزان بودن لایسنس از دایرکت ادمین استفاده میکنند
درود
بستگی داره به اینکه خودتون فقط استفاده میکنید. یا به دیگران هم میدین.
اگر برای استفاده شخصی هست. باز بستگی داره به سیستم عاملتون.
اگر سیستم عامل رو انتخاب نکردین. بهتره ویندوز باشه. خوب بطبع پلسک برای چند دامنه ارزون در میاد. اما امکاناتی که ویندوز برای مدیریت فایلهاتون میده طبیعتا خیلی خیلی بهتر از لینوکس هست(برای مدیریت فایل و بک آپ)
پ.ن:اگر دوستان لینوکس فرندلی نیان گیر بدن به رابط گرافیکی و وی ان سی دی:
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
ای ول دمت گرم.
خوب چه کاریه لقمه رو دور گردنش بپیچونه؟ حالا اگر بخواد پول لایسنس ویندوز این یک چیزی. بشخه بنده از لینوکس استفاده میکنم. اما قبول کنید بعضا لازمه چندین نرم افزار رو نصب کرد برای اینکد کردن و یا مدیریت فایل و... که لینوکس دهن سرویسی خودش رو داره + رابط گرافیکیشم فشار زیادی میاره و بعضا دچار مشکلم میشه.
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
سلام
اگر دنبال سادگی هستید بنظرم ویندوز بهتر هست انجین ایکس هم بزارید براش خوب میشه
اما اگر دنبال پایداری هستید از لینوکس استفاده کنید خیلی بهتر جواب میده، لینوکس سخت تر نیست فقط باید بهش عادت کنید ومثل ویندوز هست)تمام کارهای ویندوز را میشه باهاش انجام داد( اگر عادت کنید و پایداریش رو ببینید فکر نکنم دیگه سراغ ویندوز برید
سایت: fadakmizban.com || ایمیل: info@fadakmizban.ir || اسکایپ: fadakteam ||تلگرام: MRfadak_admin|| پیامک و تلفن: 09330542631
گـــُزگـــا هاستینگ
هاست دانلود اختصاصی حجیم (دو ترابایت به بالا) - هاست پربازدید اختصاصی - کانفیگ اختصاصی و... برای هرگونه سوال پیش از خرید با ما تماس بگیرید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)