نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
چه مدت فکر کردید تا همچین چیزی رو دست و پا کنید ؟ ماشالله ذهن یکسری از دوستان برای دروغ پردازی خیلی خوب کار میکنه !
اینجا انجمن تخصصی وب هاستینگ هستش ، تقریبا نصف اعضای این انجمن متخصص هستن و هیچ کدوم هم ابله و ساده لوح نیستن !

میخواستید ثابت کنید ؟ یک صفحه html جداگانه میساختید و در اون اثبات میکردین و لینک براشون ارسال میکردید !

خواهشا فکر نکنید که با یک سری داستان پردازی میشه اینجور کارهای خلاف رو پوشش داد ... قبلا در هم صفحه اول سایت شما عکس نماد بود که با کلیک بر روی اون سایت نماد رو میاورد ! اون هم برای تست بوده حتما ؟

سلام دوست عزیز

خودتون میگید که سایت نماد رو می آورد

خب یک کدنویس برای طراحی قالبش به همه چیز توجه میکنه بنده هم به محل قرار گیری نماد توجه کردم و در قالب قرارش دادم ، این قالب قرار بود در سایت سایا سرور نصب بشه اما چون سایا سرور راه اندازی نشد ما هم تازه کارمون رو شروع کرده بودیم و مجبور شدیم همین قالب رو قرار بدیم

بنده حقیقتی بود که برای جنابعالی شرح دادم دیگه طرز برداشتش به عهده خواننده پست است

من در این انجمن عضو نبودم وقتی دوستان بهم گفتن همچین چیزی اتفاق افتاده و دارن از سایت بدگویی میکنن در این انجمن عضو شدم تا سوء تفاهم ها رو رفع کنم