هیچ لیچری از کار نیفتاده ، کافیه Direct Download رو تو سایت رپیدشیر تو اکانتتون فعال کنید ، همین.
دوران رپیدشیر هم تموم شده چون دیگه آپلودری روش آپلود نمی کنه.
موفق باشید.
هیچ لیچری از کار نیفتاده ، کافیه Direct Download رو تو سایت رپیدشیر تو اکانتتون فعال کنید ، همین.
دوران رپیدشیر هم تموم شده چون دیگه آپلودری روش آپلود نمی کنه.
موفق باشید.
سلام کسی تغییرات جدید رپیدلیچ را بلد است؟
سلام کیدز!
خواستم بدونم رپید شیر کی قالبش رو عوض کرده خیلی وقته؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
قبلا بحث شده . مدت زیادی می گیره .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
قالبش جدیدش یک ماه نمیشه که عوض شده
5-4 روزی هست که کلا عوض شده
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
يك هفتس . ليچشم خراب شده پسر
آره
تاپيكش تو انجمن هست
ليچ مشكلش حل ميشه كافي در سايتتون + رپيد شير تنظيماتش رو حل كنيد
البته من يكم دانلود نياز داشتم براي اولين بار رپيدز خريدم !!! با 2 تومن چند ساعت از وقتم رو كه بگردم هاست رپيد ليچ پيدا كنم و دردسراش صرفه جويي كردم واقعا ارزش داره...
سلام دوستان
ببخشید این سوال رو اینجا مطرح می کنم
اما از وقتی که این سایت رپیدشیر به این شکل تغییر کرده من نمی تونم خیلی از فایلها رو کامل دانلود کنم
یعنی قشنگ تا 100% فایل رو دانلود می کنه اما یه دفعه رو 100 می مونه و فایل تمومش نمی کنه. وقتی هم که رسیوم می زنم دوباره از اول شروع به دانلود می کنه و باز دوباره رو همون 100 می مونه
اگه کسی راه حلی می دونه ممنون می شم ما رو هم راهنمایی کنه
درضمن من اکانت رپیدشیر دارم(منظورم همون رپیدز هستش) و از idm 5.18 استفاده می کنم
ممنون
از خود رپیدشیر منیجر استفاده کنید / idm مشکل داره /
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)