نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: تلگرام از کجا شماره هایی که من 2 سال پیش حذف کردم داره ؟؟؟ (درخواست راهنمایی)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    260
    تشکر شده در
    156 پست

پیش فرض پاسخ : تلگرام از کجا شماره هایی که من 2 سال پیش حذف کردم داره ؟؟؟ (درخواست راهنمایی)

مگر تلگرام به جیمیل وصل میشود؟ امکان استفاده برنامه های شخص ثالث(غیر از برنامه های گوگل) از Contacts اکانت Gmail شما تنها در صورتی ممکن است که شما امکان دسترسی به آن برنامه شخص ثالث را به اطلاعات جیمیل داده باشید. مثلا در Facebook و Linkedin در تنظیماتشان تنظیم کنید که Contacts ایمیلتان به Contacts آنها وصل شود و افرادی که در Contacts ایمیلتان هستند، به Contcats فیسبوک یا Linkedin بیاید و در صورتی که در Facebook یا LinkedIn هم باشند، آنها را برایتان پیدا کند. امّا همین ها هم سر خود به اکانت ایمیلتان وصل نمیشوند، بلکه وقتی دکمه مربوط به این کار را در فیسبوک بزنید پنجره Login جی میل می آید و باید لاگین کرده و به Facebook به عنوان برنامه شخص ثالث دسترسی بدهید. امّا من هیچ قسمتی در تلگرام نمیبینم که برای اتّصال به Gmail باشد. بنابراین مربوط به Gmail نیست. برای اطمینان، تنظیمات

فقط در صورتی حرف شما درست است که با توجّه به اینکه Android این امکان را دارد که محتویات Contacts گوشی شما را با Contacts اکانت Gmail شما Sync کند، در حال حاضر این تنظیم در گوشی شما فعال است و دفتر تلفن گوشی شما با Gmail همگام سازی میشود. در این صورت نام این اشخاص در دفتر تلفن گوشی از طریق Gmail مجددا اضافه شده و در نتیجه در تلگرام و حتّی WhatsApp هم می آیند. برای بررسی، تنظیمات Google Settings و Contacts گوشی را بررسی کنید و تیک گزینه همگام سازی Contacts با Gmail را بردارید.
    ویرایش توسط mri_6889 : June 23rd, 2016 در ساعت 12:10

2. تعداد تشکر ها از mri_6889 به دلیل پست مفید

rdp

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)