سلام
دوست عزیز بنده در ابتدای تاپیک ارسالی اعلام کردم که بابت تایید شماره تلفن تماس خواهیم گرفت. شما اگر با این موضوع مشکل دارید می بایستی از ثبت نام و درخواست سرویس اجتناب می کردید. پس کوتاهی از شما بوده و ما موضوعی رو مخفی نکردیم.
در مورد اینکه شما می فرمایید چرا ما شماره تماس رو مورد تایید قرار می دیم بایستی عرض کنم که یکی از مهمترین دلایلی که برای ما اهمیت ویژه ای دارد توانایی ارائه مشخصات سرویس گیرنده به مراجع قانونی در صورت بروز مشکل و یا هر گونه شکایتی. اگر شما از ایمیل ملی استفاده می کردید باز هم قابل قبول تر بود تا اینکه با یک مشخصات غیر واقعی که فقط نام ثبت نام کننده تا حدودی مورد قبول است
شما در سیستم مالی ما با یک نام غیر واقعی ثبت نام کردید و ما نمی توانیم به شما سرویس درخواستی رو ارائه بدیم. دلیلی وجود نداره اگر فعالیت های شما قانونی هست از نام و مشخصات غیر حقیقی استفاده کنید
در مورد برگشت هزینه
شما چه تمایل داشته باشید و چه تمایل نداشته باشید ما موظف هستیم برای جلوگیری از بوجود آمدن مشکل حقوقی هزینه شما رو برگشت بدیم. و هزینه پرداختی شما در صورت عدم پاسخگویی طی چند روز آینده به شماره کارت واریز کننده برگشت داده خواهد شد.
بنده در همین جا درخواست دارم این موضوع رو که دلیلی به ادامه نمی بینم تمام شده اعلام کنیم و در صورت درخواست ویژه ای می توانید با بخش مالی تماس بگیرید
در صورت ادامه دار شدن مجبور به گزارش پست خلاف و درخواست پاک شدن پست های ارسالی در این باره خواهم بود
موفق باشید