-
June 21st, 2016, 16:53
عضو جدید
پاسخ : ارائه دهنده درگاه پرداخت اینترنتی | تجارت پال
تاپیک رو دیدیم و امید داشتیم و برای فعالان جدید آرزوی موفقیت میکردیم تا اینکه دیدیم از پایه مشکل داره و اعتماد سازی و سیستم صفر :|
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
-
تعداد تشکر ها از geniune به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2016 16:53
# ADS
-
June 21st, 2016, 17:47
عضو جدید
دوستان هیچ اجباری در استفاده از سیستم ما نیست ! پس لطفا الکی اسپم ندین که اسکریپت فلانه و...
کسی نیاز داشته به درگاه بدون حاشیه، استفاده میکنه و ما هم با کمال میل میزبانی و پشتیبانی ارائه میدیم
درهر صورت راضی نگه داشتن مشتری جز اصلی ترین الویت های ماست
موفق باشید

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
geniune
تاپیک رو دیدیم و امید داشتیم و برای فعالان جدید آرزوی موفقیت میکردیم تا اینکه دیدیم از پایه مشکل داره و اعتماد سازی و سیستم صفر :|
هدف من از ایجاد این تاپیک تنها معرفی درگاه بود, اعتماد رو میذارم در اختیار مشتری
اگه مشکل خاصی یا باگ در سیستم مشاهده کردین میتونید لطف کنید با بنده تماس بگیرید و موضوع را در میان بگذارید سپاسگذارم
-
-
June 21st, 2016, 17:47
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
tejaratpal
باسلام
تجارت پال (ارائه درگاه پرداخت آنلاین با امکانات کامل و کارمزد کم) آماده سرویس دهی به وبمستران عزیز می باشد.
زیرساخت بسیار قوی
پشتیبانی 24 ساعته و دوستانه
پلاگینهای متنوع برای هر کسب و کاری
و امکانات بی شمار دیگر....
http://tejaratpal.com
خدا قوت
-
تعداد تشکر ها ازchichosting.net به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2016, 18:51
عضو دائم
خدمتی جدید از xPAY 
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
amin0181
درگاه هایی که سابقه داشتن و همه جوره بین کاربرا جا افتاده بودن بسته شدن
بعد از اون 15تا درگاه جدید اومدن ، یکی در می.ن هم بستن
چه جوریاست ؟
این مورد رو جناب فخر آبادی باید پاسخ گو باشد!
با اینکه میدونستند چنین مشکلاتی صد در صد پیش خواهد آمد ؛ اقدام به فروش عمومی کردند !
به هر حال بنده این کارشون رو جز سوء استفاده از فرصت و خراب تر کردن وضعیت نت نمیبینم .
ارادت .
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2016, 19:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
خدمتی جدید از xPAY
- - - Updated - - -
این مورد رو جناب فخر آبادی باید پاسخ گو باشد!
با اینکه میدونستند چنین مشکلاتی صد در صد پیش خواهد آمد ؛ اقدام به فروش عمومی کردند !
به هر حال بنده این کارشون رو جز سوء استفاده از فرصت و خراب تر کردن وضعیت نت نمیبینم .
ارادت .
قبلا بهشون گفتم کو گوش شنوا...
فروش پی در پی اسکریپت پرداخت واسط باعث به وجود آمدن درگاه واسطه قارچی میشه که امکان کلاهبرداری کاربران در آن وجود دارد...
-
تعداد تشکر ها ازRaymvnd به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2016, 19:14
الان من بعده این مشکلات یه اسکریپت درگاه واسط درست کنم بر فرض مثال ، بعد بخاطر اینکه یه سری کلاهبردار هستند نباید پروژه خودمو بفروشم ؟ حرفایی میزنیدا
-
تعداد تشکر ها ازnevergotme به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2016, 19:15
این اسکریپت به خودی خود مشکلی نداره! استفادش مهمه! از هر برنامه ای میشه هم استفاده صحیح کرد هم نا صحیح
شما به یه برنامه نویس دیگه هم سفارش بدین براتون مینویسه
در اصل این سیستم برای این بوجود اومد که مثلا شما یه درگاه بانکی از ملت دارین (مستقیم) بعد میخواین هم تراکنش هاتون رو آنلاین ببینین هم سایت دیگه هم دارین
این رو با یه api یا مرچنت کد بهش وصل کنید نیازی به کدنویسی مجدد برای سایت دیگتون نباشه.
که اتفاقا برنامه ی خوبی هستش انصافا ئ مشکلی نیستش.
اینی که دوستان میگن و مقصر رو برنامه نویس میدونن یه جورایی، که دقیقا میشه سیاست غلط که توی جامعه میبینیم! به جای آموزش و خودکنترلی با پیلتر کردن و پاک کردن صورت مسئله مواجه میشیم این همه سال پیلتر کردن اینترنت رو الان دیگه مشکل نا امن بودن فضای نت حل شده؟ نه والا بدترم شده، این همه سال رو دولت اگه آموزش میداد خیلی بیشتر نتیجه میگرفت
با حذف این اسکریپت مشکل حل نمیشه یه اسکریپت دیگه میاد جاش، اولا باید آموزش داده بشه به کاربرا و وب مسترا که سمت هر درگاهی نرن، مخصوصا تو این وضعیت تا جایی که ممکنه از درگاه های معتبر و قدیمی استفاده کنن.
هر چند به شخص مخالف تاسیس درگاه های جدید حداقل تو این بازه ی زمانی هستم ولی
برای تیم تچارت پال آرزوی موفقیت میکنم
ویرایش توسط emadhashemi : June 21st, 2016 در ساعت 19:17
-
تعداد تشکر ها ازemadhashemi به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2016, 19:26
دوستانی که میگن جناب فخر ابادی چرا فروش عمومی کردن
ایشون اعلام کردن دسترسی میگیرم که کسی سو استفاده نکنه ده صفحه اسپم ارسال شد شما این حق رو نداری
حالا فقط اسکریپت رو میفروشه کاری به طرف نداره میگن چرا اینطوری می کنید
بهرحال اون کسی که کلاهبرداری می کنه با اسکریپت ده میلیونی هم میتونه کلاهبرداری کنه
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها ازalmandata به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2016, 19:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tejaratpal
دوستان هیچ اجباری در استفاده از سیستم ما نیست ! پس لطفا الکی اسپم ندین که اسکریپت فلانه و...
کسی نیاز داشته به درگاه بدون حاشیه، استفاده میکنه و ما هم با کمال میل میزبانی و پشتیبانی ارائه میدیم
درهر صورت راضی نگه داشتن مشتری جز اصلی ترین الویت های ماست
موفق باشید
- - - Updated - - -
هدف من از ایجاد این تاپیک تنها معرفی درگاه بود, اعتماد رو میذارم در اختیار مشتری
اگه مشکل خاصی یا باگ در سیستم مشاهده کردین میتونید لطف کنید با بنده تماس بگیرید و موضوع را در میان بگذارید سپاسگذارم
با اینجور صحبت کردن بجز چندین مبتدی مشتری سراغ شما نخواهد امد
کمی سیاست های روابط عمومیتون رو تغییر بدید نه برای این پروژه بلکه برای تمامی پروژه های غیرحضوری مهمترین عامل روابط عمومی هست
-
تعداد تشکر ها از persiancoder به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2016, 19:31
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
emadhashemi
این اسکریپت به خودی خود مشکلی نداره! استفادش مهمه! از هر برنامه ای میشه هم استفاده صحیح کرد هم نا صحیح
شما به یه برنامه نویس دیگه هم سفارش بدین براتون مینویسه
در اصل این سیستم برای این بوجود اومد که مثلا شما یه درگاه بانکی از ملت دارین (مستقیم) بعد میخواین هم تراکنش هاتون رو آنلاین ببینین هم سایت دیگه هم دارین
این رو با یه api یا مرچنت کد بهش وصل کنید نیازی به کدنویسی مجدد برای سایت دیگتون نباشه.
که اتفاقا برنامه ی خوبی هستش انصافا ئ مشکلی نیستش.
اینی که دوستان میگن و مقصر رو برنامه نویس میدونن یه جورایی، که دقیقا میشه سیاست غلط که توی جامعه میبینیم! به جای آموزش و خودکنترلی با پیلتر کردن و پاک کردن صورت مسئله مواجه میشیم این همه سال پیلتر کردن اینترنت رو الان دیگه مشکل نا امن بودن فضای نت حل شده؟ نه والا بدترم شده، این همه سال رو دولت اگه آموزش میداد خیلی بیشتر نتیجه میگرفت
با حذف این اسکریپت مشکل حل نمیشه یه اسکریپت دیگه میاد جاش، اولا باید آموزش داده بشه به کاربرا و وب مسترا که سمت هر درگاهی نرن، مخصوصا تو این وضعیت تا جایی که ممکنه از درگاه های معتبر و قدیمی استفاده کنن.
هر چند به شخص مخالف تاسیس درگاه های جدید حداقل تو این بازه ی زمانی هستم ولی
برای تیم تچارت پال آرزوی موفقیت میکنم
بله قدیمی بودن و داشتن سابقه یکی از فاکتور های مهمه،
اما از نظر بنده می بایست به سیستمهای جدید هم فرصت داد تا خودشون رو ثابت کنن
و برنامه ریزی شده تا جلب رضایت کنیم با ارائه خدمات با کیفیت و پشتیبانی درجه یک
-