نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

موضوع: سایتهای پر بازدید ایرانی سروراشون رو از کی میخرن؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : سایتهای پر بازدید ایرانی سروراشون رو از کی میخرن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط سیدرضا بازیار نمایش پست ها
    واقعا موندم این هاست دی ال چی داره که بقیه ندارن؟؟؟
    هنوز پس از سالها دلیلش رو نفهمیدم
    هاست دی ال اکثر مشتری هاش رو به خاطر اسپانسر سایت های معروفی مثل دانلود ها و سافت 98 و... شدن به دست آورده و میاره.
    به اونا رایگان بالاترین کیفیتشون رو میدن بعد ملت فکر میکنن چه هاستینگی باید باشه که این سایت های معروف ازشون خریدن و اونا هم میرن میخرن.
    حتی مطمئن باشید کیفیتی که به شما میدن اصلاً کیفیتی نیستش که فقط برای نمونه بودن به این سایت های معروف دادن.

مثلاً من ازشون یه سرورمجازی گرفتم که رنج آی پی که بهم دادن تقریباً شبیه رنج آی پی سایت downloadha.com بود اما حتی وقتی هیچی رو سرور من به جز یه آپاچی ساده نصب نبود باز پینگ downloadha.com چندین برابر سریعتر از پینگ سرور من بود.
    نکته دیگه اینکه طبق گفته خودشون این سایت های معروف رو روی آسیاتک میزبانی میکنن اما سرویس های دیگه که ملت میخرن رو روی شهراد شبکیه که البته مثلاً اون موقع میگفت سرور مجازی تا 4 پلن اول روی شهراد هستش و از پلن 4 به بعد می تونیم روی آسیاتک میزبانی کنیم.

من که اصلاً هاست دی ال رو به کسی پیشنهاد نمیکنم چون فقط خرج الکی هستش مثلاً تو همین انجمن طرف برای یه سایت تازه تاسیس رفته هاست 70 هزار تومان ماهانه هاست دی ال رو خریده و بعدش گفته به دلیل کمبود بودجه می خواد بفروشه خب آخه همون سایت تازه تاسیس رو میشد با 3 هزار تومان ماهانه هم راه انداخت.به نظر من از این جهت هاست دی ال تا حدودی ملت ساده که تازه با هاست و دامین و... هم آشنا شدن رو گول هم میزنه.

2. تعداد تشکر ها ازiHSG به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)