سلام دوستان به نظر شما کدام یکی از این 2 دیتا سنتر بهتر هستند و قطعی ... ندارند کلی کدوم بهتره
caro
یا
net direct
سلام دوستان به نظر شما کدام یکی از این 2 دیتا سنتر بهتر هستند و قطعی ... ندارند کلی کدوم بهتره
caro
یا
net direct
هر دو در این چند وقت قطعی های مکرر داشتند
از لحاظ سخت افزار هر دو برند هایی شبیه به هم ارائه میدن اما نت دایرکت هزینه اندکی در قبال اون سخت افزار می گیره
و پورت 1گیگ در کارو خبری نیست اما در نت دایرکت می تونید با 10 یورو در ماه اونو آپگرید کنید
VatanVPS.comبرخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
شرکت هم ثبت شد: اروین رایان ویژن | شماره ثبت : 385608
بله همون طور که دوست خوبمون movie24 گفت . اضافغه کنم .
دیتا سنتر های آمریکا واقعا بسیار قدرتمند تر از دیتا سنتر های اروپا هستند .
سخت افزار های کارو کاملا مچ شده و dell می باشند و اینکه پورت یه گیگ هم تا آخرین صحبتی که با مدیر فروش کارو داشتم با ماهی 50 $ می تونید به راحتی پورت یه گیگ داشته باشید ( اختصاصی ) .
در مورد آپ تایم هم هیچ دیتا سنتری نمی تونه تضمین آپ تایم 100 رو بده . کارو تنها دیتا سنترآمریکایی قابل اعتمادی هست که از تحریم ایرانی ها درش خبری نیست و حتی بسیار خوشحال هم می شن که یه ایرانی ازشون خرید کنه تا یه فردی از یه کشور دیگه
در مورد نت دایرکت هم قطعی هاش زیاد شده بود ، ولی خوب نسبت دیتا سنتر خوبی با قیمت های خوبی به نظر می رسد .
.
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
من الان کارو دارم شما میگین همینو داشته باشم خوبه یا برم نت دایرکت بگیرم
سلام.
هر دو دیتاسنتر موارد خوب و بدی دارند ولی در جمع دیتاسنتر های موجه و خوبی هستند.
اما شبکه های آمریکا همیشه قدرتمند تر هست و دیتاسنتر کارو کمتر قطعی داره نسبت به netdirekt که اگر نیاز شما uptime بالا هست، با توجه به شواهد موجود، دیتاسنتر کارو بهتر جوابگوی کار شما خواهد بود.
با تشکر.
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در نت دایرکت هم از بند SuperMicro استفاده میشه , عالیه اگه ارائه بدنسخت افزار های کارو کاملا مچ شده و dell می باشند و اینکه پورت یه گیگ هم تا آخرین صحبتی که با مدیر فروش کارو داشتم با ماهی 50 $ می تونید به راحتی پورت یه گیگ داشته باشید ( اختصاصی ) .
ولی به هر حال Caro برای کسانی که دوست سرورشون در امریکا باشه و تحریمی مواجه نشن خیلی انتخاب خوبیه !
اما من شخصا سروری که برای یکسری یوزر VPS از امریکا میخواستن از SingleHOP خریدم و اونجا راضی هستم
VatanVPS.comبرخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
شرکت هم ثبت شد: اروین رایان ویژن | شماره ثبت : 385608
میشه خواهش کنم از هر دیتا سنتر یک لینک فروش بدین که همون خارجی ها میفروشن ( لینک کارو رو میخوام که با ایران مشکل نداشته باشه ) واسه کارو سرور اختصاصی و لینک سرور وی پی اس نت دایرکت و یا هتزنر
كارو بمون
کارو عدم تحریم + سی پنل داخلی + ساپورت سریع + پرداخت به تومان
اما بهترین نیست و یه زمانی مجبور می شید از آفر دیگر دیتاسنتر ها هم استفاده کنید
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
راستی یادم رفت بگم از nikanhost بخیرید
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)